Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyesmit elfogadnál? http://youtu.be/P7tgMowkyn8
Kukac ezzel a farral ki lennék "elégítve",te?
Sziasztok!
Van egy 2008 gyártású 600-as hornetem. Erre szeretnék valami normális kipufogót(természetesen nem horrorisztikus áron!) Tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban?
Gumigyűrűt fújni nincs értelme, por és vízvédés miatt van, úgysem jut be a csapokhoz a kenőanyag.
Haló! lenne hozzátok 1 olyan kérdésem hogy egy 600-as hornetet le lehet 35kw-ra vizsgáztatni?
megpróbálom...
valami hangfelvételt is csinálhatnál :)
stadlerivan@gmail.com

fenn van a dob majd teszek fel képet....Brutál jó hangja van
nekem mind1 hogy kened a láncot, de ha helyesen akarod a gyűrűknél is be kell fújni. Keress rá nyugodtan videók között, hogy hiszel e nekik vagy sem, mindenki maga dönti el.
Ezt nem én állítom, én is meglepődtem rajta, a gépkönyv is ezt írja. Nem kell telibe fújni a láncot, csak a görgőkre, akkor nem okozhat kárt.
czekmeisterd kukuccs gmail
Köszi a segítséget. Azt hiszem tavasszal beviszem egy márkaszervízbe, ahol szembesítenek majd a rideg valósággal. Remélem azért nem vertek át nagyon...
komolyan azt akarod mondani hogy egy kenoanyag amit pl a motul motorlanchoz fejleszt ki rongalja a gumigyuruket? Ezt mire alapozod.
Néha szoktam szervezni gurulásokat, majd gondolok rád/rátok is legközelebb. Csak dobjatok egy mailt és akkor fel tudlak venni benneteket a levelezési listámra.
Szia. Az enyém 05 gyártású,Én úgy vettem,hogy le volt vágva a rendszám tartó.Sokkal jobban néz ki mint az eredeti,viszont inkább visszaalakítanám! Ha nem csak szép időben,és a lakhelyed közelében használod akkor meg fogod bánni.Ha esik az eső akkor a hátam és a sisakom is saras.
Ez a lánckérdés tényleg nagyon sok mindentől függ. Minőség, használat, ápolás, por, stb. A láncspray-ben levő oldószer pl. rongálja a gumigyűrűket. A legjobb és legolcsóbb ha hajtóműolajjal van kenve.
Erősített kivitelt vettél?
Tengelygombával van előrelépés?
Ja én is néztem,hogy vagyunk páran paks közelében... Nem ártana párszor csapatni, mert pár kollégámnak is van motorja,de csak dolgozni járnak vele..
Szia!
Gratula a hornetedhez!
Biztos hogy sérült ha festett az óracsoport!
Véleményem szerint a farokidomod is festve lehetett, a nem gyári matrica miatt! Kicsit gyanus a tank is bár nem a legjobb szögből lehet rá látnia képen de mintha nem a helyén lenne a honda jel!
De ezzel alapjában véve semmi gond ha a sérülése szépen meg lett csinálva! De ha teljesen biztos akarsz lenni a dolgodban vedd le a tankot és nézd meg a vázat! Bár ez a teleszkóp az esetleges sérüléskor még nem húzza a vázat ellentétben a fordítottal!
Csak balesetmentest kívánok hozzá!
Gondolkodtam egy sportdobon, de egyikkel sem olyan szép mint a gyári dobbal. Ezért venni fogok egy bontott gyári és belül kicsit átalakítom . Egyébként nem csak én lennék közeli Hornetes.
Is - is. A gyári műanyag el van vágva. A végére pedig egy alakhelyes rendszámtartó van felcsavarozva. Ha lesz egy kis időm, készítek képet róla.
Hali!

Ha van valakinek átalakított undertray 07- Hornet-en, és megosztaná, az tök jó lenne :) Ma 1h ültem a motor mögött, és elmélkedtem, hogy hogyan tudok esztétikus rendszámtartót varázsolni rá úgy, hogy megmaradjon az átalakítás lényege.

Thx
Nem zárkózom el semmi jó elöl ! Csak legyen tavasz!
Szia !

A sárvédő, hogy van? Vágott vagy valami gyári? Mármint a rendszám felfogatás.
volt egy kis csúszka vele valszeg ezért van átfestve az óra is meg az egész motor
okés,majd összebeszélünk...