Szia droford!
Olvastam a hozzászólásodat. Kedves vagy ahogy segítőkészséget mutatsz. Ezért nekem is lenne kérdésem hozzád. Hogy megy ez az átírás regadós téma?
Ők segítőkészek a papírmunkában?
Ha megegyezel velük hogy elmész körülnézni vásárlás szándékával akkor is ha ők intézik a papírmunkát feltétlen 2* kell menni? Vagy akár el is hozzák?
Tényleg annyira jók a gépek? Mint ahogy a képeken látszik és ahogy leírják? Neked mi a tapasztalatod? Tényleg jók?
Köszönöm előre is.
Szia! Az elsőként linkelt hornetet néztem én is az ősszel. Egész jónak nézett ki, egyben lévőnek tűnik. Beindította az eladó srác, szép egészséges hangja van, és szépen szólt rajta a sport dob :-D a bolt szimpatikus, az eladó segítőkész. Szerintem érdemes ránézni, elég régóta áll ott, alkuképes lehet! Üdv : Sipi
Igaz amikor én is elsőnek felhívtam kicsit "fura" volt. De után amikor megegyeztünk a vásárlásban "szelídebb" lett
Persze türelmesnek kell lenni ha el akar adni, de gondolom bőven akad olyan aki csak "bámészkodik" vagy csak "motorra akar ülni" és ezért keresi meg. De azért türelmesnek és megértőnek kell lenni.
Az üzletn mindenki jól akar járni
Én októberben vettem egy Hornet-et, nekem jó tapasztalatom volt.
Igaz úgy vettem észre nem szeret engedni az árból :)
De szerintem jók (voltak) az árai.
Sőt a szállításban is segített, fél útig elhozta a motor (igaz mert útba esett neki :) ).
Szerintem korrekt.
Remélem tudtam segíteni a megítélésében :)
a sárga hornet elég jónak tűnik feltéve ha tényleg csak a gumi rossz rajta, hátsó ülés kicsit gyűröttnek néz ki. Szürke sv650 is jól néz ki és elég jó áron van.
Mi egyszer voltunk ott motort nézni, egy VFR800-ast, de leállt a gép próba közben. Aztán a srác kiszedett valami biztit, hogy most megy. Meg hogy ad egy másik fesszabályzót, ha elvisszük.
AZ a tapasztalat kicsit negatív volt, ahogy kommunikálta az egészet. De az arra gépre vonatkozott, lehet hogy a többi rendben van.
Sziasztok!
Hátsó emelő vásárlás előtt állok, 2000-es Hornet S-em van, és az lenne a kérdésem, hogy az emelőszemet hová tudom illetve kell felfogatni, hogy használni tudjam az emelőt?
Mert helyet nem látok neki, esetleg oda kell, ahol maga a kereket fogatjuk a vázhoz?
Köszönöm előre is a választ
A melósabb verzió meg a finom csiszolópapír és a víz. Levéve szebb, de rajta hagyva is kivitelezhető, csak kicsit melósabb. 1500-as, 2000-es simán jó. A végén nyomhatsz rá egy kis polírpasztát is és tuti seggreesik rajta minden
Olvastam a hozzászólásodat. Kedves vagy ahogy segítőkészséget mutatsz. Ezért nekem is lenne kérdésem hozzád. Hogy megy ez az átírás regadós téma?
Ők segítőkészek a papírmunkában?
Ha megegyezel velük hogy elmész körülnézni vásárlás szándékával akkor is ha ők intézik a papírmunkát feltétlen 2* kell menni? Vagy akár el is hozzák?
Tényleg annyira jók a gépek? Mint ahogy a képeken látszik és ahogy leírják? Neked mi a tapasztalatod? Tényleg jók?
Köszönöm előre is.