Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi...Meg is terveztem gyors..
Én is 10 cm-es átmérőt terveztem!

Azért kellett igazán a méret,hogy tudjam milyen szögben van elvágva.

Mert a dob amit akarok annak is ferde vége lesz 60mm-es
átmérővel,és úgy akarom összehozni hogy frankón passzoljon a vágás íve a farokidommal.
A tuti recept egy zselé! Én csak úgy hívom varázs zselé!
Rákened, vársz, lemosod, kész csilivili!
Hegesztő boltban érdeklődj, saválló varratok takarítására használják!
Védő felszerelés kötelező hozzá, minimum egy saválló kesztyű! Ja és azért a blokkra ne kend rá!
Hali! Megválnék a 600-as hornet tankomtól! 2003-06-ig! 32 ezer magyar Ft az ára!
Van egy 900-as is! 28 ezer
Sziasztok
Kipufogó leömlőt mivel lehet frankón tisztítani?
a kisebb cső belső átmérője 4,1cm, a külső cső külső átmérője 10cm
ha van még méret ami kellene szólj nyugodtan.
Köszi a válaszokat!
Jövőre tervezem a motor vásárlást,csak mivel ez itt van tőlem 10km-re ezért érdeklődtem.Meglestem a gépeket kivűlről jó mind a kettő kikéne próbálni de előtte még megnézek többet is pl: Chubby gépét. Csak azért írtam hogy a gépek múltjáról tud-e valaki valamit. Köszi a válaszokat.
üdv
megköszönném...

Azt is mérd le légy szíves,hogy a vég ferde vágása hány centi,a dob elejéhez képest.

Küldtem egy Móricka rajzot.
hú még jövök neked a méretekkel, elfelejtettem, ma tényleg megmérem sry:)
Szeva! Nem akarlak befolyásolni,de szerintem Chubby gépét nézd meg. Az ottani motorokról én nem sok jót hallottam,személyes tapasztalat nincs.
Nagyon beindultam,tervezés ügyileg....

Solid adge.
Bocs!A kereskedő ugyan az. Én a második motort láttam.
Ez a két link ugyan az. A kereskedő srácot ismerem,erre a motorra annyit mondott hogy korrekt állapotban van.Én csak nézelődtem nála,ezt csak láttam,és szóba került.Az eladó korrekt ember.
Ment a mail.
e-mail:szabb47@gmail.com
Nálam :) Adj egy elérhetőséget és megbeszéljük.
Hol tekinthető meg a gép?
Tudok egy feketét. Szintén 2001-es, 43ezer kilométerrel. Most lett gatyába rázva. Olajcsere, fagyálló, kuplung bowden, teloszimering csere. Korának megfelelő állapotban. Kerek öccázé. Ezt ismerem :)
Hali van két gép is nem mesze tőlem!
Valaki tud valamit a gépek múltjáról:
1.link
2.
link
köszi
üdv
Hali. 1999 es kiadású hornetemre szeretnék valami sport dobot, de először egy összekötő csövet kellene keríteni. Tud valaki segíteni ?
Sziasztok
Érdeklődnék tudtok-e valamit erről a gépről? Kié volt vagy akármi infó?
link
köszi
üdv
Srácok & Lányok!

Valakinek lenne kontaktja, tapasztalata (vásárlás/felszerelés) tengelygomba (nem nemi betegség ) ügyben?

Annyira megtetszett, hogy ráestem mint.....nincs hasonlat, nehogy megsértsek valakit........

Köszi előre is az infókat!
Sziasztok!
Komplett standard komfort nyereg 44.900 Ft!
2 év garancia!

info@somotokarpit.hu
Pedig gondoltam van köztünk jégjáró :-) De akkor megeszi a gumidaráló :-)