futómű minden fokozatban állítható talán?! meg dizájn. aranyból ezüst villa lett, váz fekete, meg a műszerfalon a számlap is eltér szerintem ennyi. de lehet kihagytam valamit
Korigálom magam: "Az új cbr600rrsportos, erős blokkjából fejlesztett hajtómű a Hornet sokoldalú jellegéhez igazodik, épp olyan tökéletes a városi cikázáshoz, mint arra, hogy kedvenc kanyargós vadászterületeden száguldozz." 2007 Honda naked katalógus.
Hát, ha precízek akarunk lenni más a hengerfej, a vezérlés, a torokátmérő, a befecskendezés. Azért írtam hogy együtt fejlesztették, mert nagyjából egyszerre jelent meg az rr-rel, és a Honda így kommunikálta. Valószínű, hogy inkább az rr-t fejlesztették, aztán lebutították, hogy olcsóbban adhassák, mert egyébként tényleg ua, a butítástól eltekintve.
Szia Levi!
Lehet nem én vagyok a legkompetensebb, de amit tudok: 2007-ben kiadott új Hornet blokkját a 600rr-ével együtt fejlesztették, kis különbségektől eltekintve ua.(állítólag alacsony fordulaton a hornet nyomatékosabb, szerintem az rr minden fordulaton erősebb) A régi hornet blokkja még karburátoros, és azt hiszem a 600f-ével mutat rokonságot. Nekem 2007-es volt, fogyasztását nem nagyon néztem, de 6 körül volt.
nehogy azt mond nekem hogy bármit is érzel menet közben ha hiányzik :), inkább dísz, és esetleg megvédi a kormányt ha eldől a motor, ha menet közben esel úgyis annyi a kormánynak.
ezeket nem én találtam ki. Forrás: motorrevü teszt vagy valamelyik tesztben írták nemtudom pontosan
Lehet nem én vagyok a legkompetensebb, de amit tudok: 2007-ben kiadott új Hornet blokkját a 600rr-ével együtt fejlesztették, kis különbségektől eltekintve ua.(állítólag alacsony fordulaton a hornet nyomatékosabb, szerintem az rr minden fordulaton erősebb) A régi hornet blokkja még karburátoros, és azt hiszem a 600f-ével mutat rokonságot. Nekem 2007-es volt, fogyasztását nem nagyon néztem, de 6 körül volt.
Ha valakit érdekel, lecsérletem a gumikat a Horneten. Ami lejött a vasról.: Michelin Pilot
Futott kb 8-9 ekm-t (szervizben van a vas, nem tudom, h pontosan mennyi km van benne)
Dobok képet, és akit érdekel, írjon mail-t.
R,
S.K.
Mi a gumi típusa? Én Bridgestone bt023-at néztem ki.
Nem dpm dob lesz a motoron,csak kiváncsi lennék a dpm méreteire,viszonyítás végett,le tudnád mérni?
Cső átmárő (palást),dob hossza,belső cső átmérő.
előre is köszi
Küldtem e-mail-t!
Az apróban van egy Akra eladó, asszem pont 2003-asra.