Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Először megfúrtam a 3om sarkát, majd rezgővel kivágtam, utána pedig pici csiszológéppel leszedtem a sorját
exec79@gmail.com
Üdv, tudnál adni valami fórumon kívüli elérhetőséget? Köszi!
Sziasztok!

Újabb kérdésem lenne, hogy 2008-as hornetre doboz tartó konzolt nem- e árul valaki vagy esetleg legyártással nem- e foglalkozik valaki?
ja és hogy mennyire sikerült jól beállítani? olvastam olyat, hogy nem nagyon lehet belőni a vetítését a gyári foncsorral.
szia! az, hogy mekkora volt a változás? 35 vagy 55w-ost tettél be? a trafót hova tudtad tenni? köszi
Én szereltem már be. Mi a kérdés?
Kukac! :) a dob végén a háromszög formát hogyan vágtad ki? Flex-el, és utána reszelővel kiformáztad?
sziasztok!
még mindig keresnék olyan embert, aki kerek lámpás hornetbe tett már be xenon-t.
Köszi
Fogok zajszintet mérni, de erősen kétlem, hogy hangosabb lesz egy Bódis vagy Akra dobnál.
Még nem került fel. Ma megjöttek a motoremelők is, legalább könnyebb lesz fölrakni. Pénteken megyek a gumikért, úgyhogy mostmár legyen jó idő
Szeged környékén KF-esek csak súlyt mérnek szinte, autópálya lehajtó után a Logisztikai Központ bejáratánál kb, és csak kamionokat állítanak meg vajon miéért?
kemények vagytok
Rendes volt az öreg!
a tavalyi vizsgám jut eszembe erről(Győrben) a Közlekedés Felügyeletnél - hol máshol? - .. ....csekk befizet, felgurulok a vizsgaállomásra... öreg szaki jön.... egyből egészs. csomag, izzók elővesz..még defektspray is volt nállam...stb...fék, lámpák, index stb ok minden.. ....erre nézem bazz, elfelejtettem áttenni a gyári dobot ..odamentem egy viper-nevenincs sportdobbal... ....nézem az öreget..nagyon gondolkodik és nézi a motor oldalát..akkor már tudtam, hogy szorul össze az án**szom... ....megkérdi, nem hangos ez egy kicsit?...ez?áhhh..épp jól hangzik, hogy el ne üssenek mondom neki vigyorogva ...kérdezi..és E betű bele van ütve?...persze, persze, de a papírját otthon felejtettem, mondom neki..de már vigyorogtunk mindketten ezen ...azt mondja az öreg... na jól van menjen, átengedem, de tudja, ha most az út mellett állítottam volna meg, mehetne haza gyalog ebben a motorosszerkóban és kipállna a lába a sok gyaloglástól...

...vannak még rendes emberek ezen a világon...

én még nem hallottam , hogy MO-n hanghatást mértek volna a KF-esek motoron, közúton persze, megállítva ...de az osztrákoknál elég nagy divat sajnos...
Azt kifelejtette,hogy onnantól nem a mutató ujjadal piszkalod az a.uszod.
2K ft nem volt összeg! Én úgy csináltam, hogy a belső csőtartó (ami el lett távolítva) konzol ponthegesztésének köszönhető kontaktust egy hosszú vékony vágóval megszüntettem, és egy közepes csőfogóval kirántottam az előre kivágott dobvégen. Először én is nézegettem a gyári hegesztést, de nem vitt rá a lélek, hogy szétvágjam. Kb 1/2napot vett igénybe 1-2 kávéval és hosszas röhögésekkel.
igen benne van,a tűgörgőre gondoltál úgylátom,de olcsón odaadom az egészet,biztosan megegyezünk,irj a cimemre
ezen az ábrán a 22-es csapágy benne van a készletedben?
http://www.lingshondaparts.com...
Latom ugyanaz az elkepzelesed sportdob ugyben mint az enyem. Nyitotta tenni a gyarit. Csak te mar megoldottad, en pedig elotte vagyok. Milyen lett a hangja?
Attól még annyira nem lesz legális..az előírt normákat(pl.zajszint) nem teljesíti.. Ha belefutsz egy olyan közúti ell.-be akkor régen rossz.
Amúgy benne van az E betű
Ezt bontottan vettem.
ha esetleg érdekel valakit a cimem szaboa@kabel2.hu nem lett belerakva amit vettem igy én árulom tovább :)