Szeged környékén KF-esek csak súlyt mérnek szinte, autópálya lehajtó után a Logisztikai Központ bejáratánál kb, és csak kamionokat állítanak meg vajon miéért?
a tavalyi vizsgám jut eszembe erről(Győrben) a Közlekedés Felügyeletnél - hol máshol? - .. ....csekk befizet, felgurulok a vizsgaállomásra... öreg szaki jön.... egyből egészs. csomag, izzók elővesz..még defektspray is volt nállam...stb...fék, lámpák, index stb ok minden.. ....erre nézem bazz, elfelejtettem áttenni a gyári dobot ..odamentem egy viper-nevenincs sportdobbal... ....nézem az öreget..nagyon gondolkodik és nézi a motor oldalát..akkor már tudtam, hogy szorul össze az án**szom... ....megkérdi, nem hangos ez egy kicsit?...ez?áhhh..épp jól hangzik, hogy el ne üssenek mondom neki vigyorogva ...kérdezi..és E betű bele van ütve?...persze, persze, de a papírját otthon felejtettem, mondom neki..de már vigyorogtunk mindketten ezen ...azt mondja az öreg... na jól van menjen, átengedem, de tudja, ha most az út mellett állítottam volna meg, mehetne haza gyalog ebben a motorosszerkóban és kipállna a lába a sok gyaloglástól...
...vannak még rendes emberek ezen a világon...
én még nem hallottam , hogy MO-n hanghatást mértek volna a KF-esek motoron, közúton persze, megállítva ...de az osztrákoknál elég nagy divat sajnos...
2K ft nem volt összeg! Én úgy csináltam, hogy a belső csőtartó (ami el lett távolítva) konzol ponthegesztésének köszönhető kontaktust egy hosszú vékony vágóval megszüntettem, és egy közepes csőfogóval kirántottam az előre kivágott dobvégen. Először én is nézegettem a gyári hegesztést, de nem vitt rá a lélek, hogy szétvágjam. Kb 1/2napot vett igénybe 1-2 kávéval és hosszas röhögésekkel.
Latom ugyanaz az elkepzelesed sportdob ugyben mint az enyem. Nyitotta tenni a gyarit. Csak te mar megoldottad, en pedig elotte vagyok. Milyen lett a hangja?
Először megfúrtam a 3om sarkát, majd rezgővel kivágtam, utána pedig pici csiszológéppel leszedtem a sorját