Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

2003-as évjáratú géphez keresnék E betűs sport dobot, és plexit tartókonzollal. Valakinek elfekvőben esetleg? Köszi.
hali!
érdekelne!
küldenél képet róla ?

coupe81@freemail.hu
a lampa 3 ezer kulon.
itt egy kep
Szia!
A lámpa külön mennyi lenne?
hali

ha érdekel én tudok olcsóbban

írj egy mailt
a plexiről tudnál képet küldeni,és egy árat mondani?a cimem szaboa@kabel2.hu
Sziasztok ha esetleg valakit erdekel van egy par kerek kromozott visszapillanto tukrom meg plexim sötet konzollal meg gyari lampafejem tükrök is gyariak gyari indexeim ha erdekel hivj 06305761583 egyben vagy kulon is elado egyben 20 ezer az egesz. 98 tol 2002 hornetre valok
Üzemanyagbetöltő gyűrű és tank pad szett (08P61-MFG-800D) 15805,- Br kisker. Szett tartalma.: Üzemanyagbetöltő gyűrű és tank pad

Üzemanyagbetöltő gyűrű és tank pad szett + matrica (08P61-MFG-800E) 16579,- Br kisker. Szett tartalma.: Üzemanyagbetöltő gyűrű és tank pad + Horent matrica

Egyik sem olcsó, viszont lehet hogy majdnem egy áron van az E-Bay-es cuccal.....
Itthon is ennyi pénz lenne?

http://www.ebay.com/itm/new-ho...

nekem ilyen van szerintem ez is jó

http://www.ebay.com/itm/new-ex...
Gomez, hogy te milyen vicces vagy
A szomorú az, hogy nem kínai volt, a jó hír, hogy minden gyári állapotú.
Üdv van pár megmaradt motyóm 01évj 600-as Hornet-hez.Üzemanyagszint jelző 5e ft,kuplung dekni (karistos)4e ft,gyújtás dekni(hegesztett) 5e ft,váltókar(karistos) 1,5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
na látod...el sem tudtad gyűrni a csavarfejet, a kínai "crovádat" dobhattad el inkább... ...ilyen a honda minőség.. ... ....majd csak ezek után derül ki, hogy a sérülésmentesnek vett használt vas javított volt, a fejidomtartó konzol is csavarodott azért szorult, a lámpa is heggesztett belülről stb.... ....ne vedd magadra és remélem nincs igazam...
Nya, az lett a plexiszerelés vége, hogy a kisebbik crova-készlet toldója anyagában elnyíródott: kuka. A csavar meg se nyikkant. Ja a WD-40-et, csavarlazítót szintén bachattam, mivel a csavar természetesen nem rozsdás, ergo nem jutott be a cucc. A nagyobb crovakészlet, plusz megtört toldó és faterom, hogy fel ne borítsam a motort, kellett ahhoz, hogy végre meginduljon. Én nemtom, hogy húzzák meg ezeket, de akkorát szólt, csodálkozok hogy nem tört le a csavarfej.
Sziasztok
Valakinek nem hever otthon, gyári Honda tankpadja?
Szia! 2004-es hez lett rendelve 80e ft.
Hali!
2003-tól évjárat?
Mi az ára?
Hornet tank eladó zsír ujj kék!
Sziasztok!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani most kedvezőbb áron megvásárolható komplett komfort nyereg.

https://www.facebook.com/media...

Több infó: info@somotokarpit.hu

Üdv!
28 ezer !
igazából nézegettem az árakat és szerintem nem adnám drágán!
Bár már régen meg van és az okból tartottam meg hogy majd veszek valami sérültet és rá teszem ha igényli!
De ha valakinek kell............
jó kérdés! engem is foglakoztat ez a gondolat! fel lehetne hozni egy öregebb gép első fék erejét!
ja igen, és ez jó vajon 99-esre? Gyári számuk más de a felfüggesztést nem tudom más e.
mennyibe fájna? Csak azt ne mond hogy mondjak egy árat mert az nem tetszene neked:)
Hali!
Lomolgattam otthon és előkerült egy 2005-06-ra első fék!
Ha valakit érdekel intsen!:)