Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvan még komplett az egész,teljesen jó
vizsgát hogy oldod meg? Teszel addig egy gyárit?
Köszi! 2000 Ft-omba került
Hogyan lehetett volna vágás nélkül? Én úgy nézem muszáj volt.
Szép lett!De vágás nélkül is megoldható lett volna. De szép munka, szép hegesztés! Sok boldog és balesetmentes km kívánok hozzá!
üdv, a kuplung szettet eladtad már?
köszi...

csak szar a kép minőség,telefonos fényképek.
Én se szelep kilágyulásra gondoltam,mert az hülyeség.
Hanem szelep beégésre, szelep problémára.Nekem is volt cross motorom Husaberg Fe 600,nem volt gondom a szelepekkel nyitott rendszerrel.
Azé' várjál meg egy szakértői hozzászólást is pls
Na, köszi srácok! Én is erre gondoltam, de így nyugodtabb vagyok.
Jól néz ki
Lehet a szaki azt gondolja, hogy hengerfej - kipu.cső - hátsó dob és no fojtás mert a dob is herélt.
Lehet a kontrolálatlan égésre gondol, ami valóban rommá égetheti a szelepeket.
Egyhengeres gepem volt 576ccm 28ezerrel adtam el vegig nyitott dob, rendszer volt rajta. Kutya baja. Mai napig mukodik tokeletesen..
Ez most kb olyan volt mint amit en irtam... Es egyhengeres gepeknel sincs ilyen.. Mitol lagyulna meg? Es egyhengeres gepeknel sem erre kell figyelni hanem szelephezagra. Egyhengernel 6000km ellenorzes es allitas ha szukseges. Sor4nel meg joval tobb..az ellenorzes ideje
2001-es hornet bontott alkatrészek eladók,illetve extrák is.
03-04-eshez műszerfal,valamint sportdobok is.
emailt,levelet ritkán nézem,telefonon érdeklődj:70/3179083.
Meg hát az akra dobokban sincs fojtás,ahogy egyik sportdobban sincs fojtás,szóval neves márkák is vállalnának garanciát a motorra.

innentől gond nem lehet
Én beszéltem pár emberel ezzel kapcsolatba,mindenki azt mondta hogy semmi gond nem lehet, szerintem a szelep probléma nagy köbcentis 1 hengeres cross gépeknél okoz gondot.

Én óvintézkedés végett a katalizátort benn hagytam a rendszerbe, és ahogy néztem a katalizátor szerkezetét egész komoly fojtást jelent.
Amit írtál, azt értem. De amit a bácsi mondott neked, és leírtál, az már annyira nem. Nem írom le a témával kapcsolatban felmerült kérdéseimet / elképzeléseimet, mert egy pár hozzászólással korábban valaki írta, hogy a pofázás, meg a hozzá nem értés.......
Várjuk meg, míg olyan szól hozzá a dologhoz, aki nap mint nap ilyennel foglalkozik.
utána sikerült venni másikat? Esetleg tudsz ajánlani valami alternatívát?
Ezt én is néztem, aztán amikor az árát is megláttam, akkor letettem róla...
Nem érthető?
Sziasztok.Nem kell valakinek esetleg hátsó lánckerék?5000 be postával együtt!http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Sziasztok!

http://www.giviusa.com/Side-ha...

Ilyen dobozt szeretnék venni hornetemre konzollal mindennel 1ütt a két oldalra!
Valakinek esetleg nincsenek tapasztalatai? Szívesen fogadnám az ezzel kapcsolatos tanácsokat, tanúlságokat!
Vagy ha valakinek lenne eladó beszélhetünk róla
Köszönöm a válaszokat előre is!