Én se szelep kilágyulásra gondoltam,mert az hülyeség.
Hanem szelep beégésre, szelep problémára.Nekem is volt cross motorom Husaberg Fe 600,nem volt gondom a szelepekkel nyitott rendszerrel.
Lehet a szaki azt gondolja, hogy hengerfej - kipu.cső - hátsó dob és no fojtás mert a dob is herélt.
Lehet a kontrolálatlan égésre gondol, ami valóban rommá égetheti a szelepeket.
Ez most kb olyan volt mint amit en irtam... Es egyhengeres gepeknel sincs ilyen.. Mitol lagyulna meg? Es egyhengeres gepeknel sem erre kell figyelni hanem szelephezagra. Egyhengernel 6000km ellenorzes es allitas ha szukseges. Sor4nel meg joval tobb..az ellenorzes ideje
2001-es hornet bontott alkatrészek eladók,illetve extrák is.
03-04-eshez műszerfal,valamint sportdobok is.
emailt,levelet ritkán nézem,telefonon érdeklődj:70/3179083.
Én beszéltem pár emberel ezzel kapcsolatba,mindenki azt mondta hogy semmi gond nem lehet, szerintem a szelep probléma nagy köbcentis 1 hengeres cross gépeknél okoz gondot.
Én óvintézkedés végett a katalizátort benn hagytam a rendszerbe, és ahogy néztem a katalizátor szerkezetét egész komoly fojtást jelent.
Amit írtál, azt értem. De amit a bácsi mondott neked, és leírtál, az már annyira nem. Nem írom le a témával kapcsolatban felmerült kérdéseimet / elképzeléseimet, mert egy pár hozzászólással korábban valaki írta, hogy a pofázás, meg a hozzá nem értés.......
Várjuk meg, míg olyan szól hozzá a dologhoz, aki nap mint nap ilyennel foglalkozik.
Ilyen dobozt szeretnék venni hornetemre konzollal mindennel 1ütt a két oldalra!
Valakinek esetleg nincsenek tapasztalatai? Szívesen fogadnám az ezzel kapcsolatos tanácsokat, tanúlságokat!
Vagy ha valakinek lenne eladó beszélhetünk róla
Köszönöm a válaszokat előre is!
Hogyan lehetett volna vágás nélkül? Én úgy nézem muszáj volt.
http://www.sportmotor.hu/motor...
csak szar a kép minőség,telefonos fényképek.
Hanem szelep beégésre, szelep problémára.Nekem is volt cross motorom Husaberg Fe 600,nem volt gondom a szelepekkel nyitott rendszerrel.
Lehet a kontrolálatlan égésre gondol, ami valóban rommá égetheti a szelepeket.
03-04-eshez műszerfal,valamint sportdobok is.
emailt,levelet ritkán nézem,telefonon érdeklődj:70/3179083.
innentől gond nem lehet
Én óvintézkedés végett a katalizátort benn hagytam a rendszerbe, és ahogy néztem a katalizátor szerkezetét egész komoly fojtást jelent.
Várjuk meg, míg olyan szól hozzá a dologhoz, aki nap mint nap ilyennel foglalkozik.
http://www.giviusa.com/Side-ha...
Ilyen dobozt szeretnék venni hornetemre konzollal mindennel 1ütt a két oldalra!
Valakinek esetleg nincsenek tapasztalatai? Szívesen fogadnám az ezzel kapcsolatos tanácsokat, tanúlságokat!
Vagy ha valakinek lenne eladó beszélhetünk róla
Köszönöm a válaszokat előre is!