2brothers... ...szépek... ...akkor már te sem a szalonnára gyűjtesz a kenyér mellé...már minőségibb Tecsó sonkára hajtasz ...jó a pénzmag...lehet nem boldogít, de megnyugtat...
volt nekem is ilyen, egy útra..de levettem mert rángatta a bukót a fejemen a cúg...fullba kaptam..190cm-el..:)...
.sztem, látod azt ha ledaráltad ...az gáz lenne, soha ne húzz ilyen csavarokat erőkulccsal...akkor sztem csak ki tudod fúrni onnam a megmaradt csavart...ha nem daráltad le, akkor fújkáld wd40-el és próbáld kicsit erőltetni ..és bízz a honda minőségben és a jó szerencsédben...
Felrakásról nemtudok mondani semmit, de egyébként ott van felfogatva nekem is, próbáld valahogy lebombázni a csavart, de nemtudom nekem teljesen telibe veri a fejem a szél a plexivel. bár minden bizonnyal a 188centis magasságom miatt(is) lehet.
Hi!
Givi plexivel rendelkezőket szeretném kicsit meginterjúvolni :
Ma fel akartam rakni a PC41-es Hornetemre, de a két csavar ahova menne, és ami ha jól sejtem a műszerfalat tartja, meg se nyikkant. Attól félek ledarálom a csavarfejet. Hely meg ugye nem sok van...
Szóval tapasztalat, esetleg tipp? Köszi!
Látom, még mindíg megy a szájtépés ezzel az emelős témával.
Nem lehetne átlendűlni ezen a rendkívűl érzékeny témán?
Nem zavar, csak rossz látni, hogy ilyen apróságon (is) megy a szájkarate.
Maradjunk annyiban h senki nem akarta rád eröltetni az emelőt innentől kezdve neked közöd nincs hozzá mit mennyiért árulok. Hegesztesről kimonta h nem birja el a 200 kilot? Szerintem senki. Engem igazábol az zavar hogy egy 120.senki kioktat ezen az oldalon. Ne érts félre én meg számodra vagyok az. Nem sértésnek szánom. Én nem akarok ilyen marhaságon vitázni. Sem tele hányni a fórumot:)
csá bubus..remélem minden oks otthon..ha addig már nem is, de tavasszal biztos elviszem egy kis szakszerű karbantartásra a vasat...majd kereslek, légy jó...
basszus gyerekek, tényleg milyen gecc voltam..lentiek alapján majdnem átbasztam itt sok embert a 10k promt árral, amikor már 8k körül is lehet venni hajlított elsőt...45 euroért vettem egy hajlított első+hátsó-t tavaly oszrákiában... ....ja, meg egy tankot akarunk emelni és kell ám az erőkar és a heggesztés nem bírja el a 200kilós vasat, igaz ...majdnem balesetet okoztam itt egypár ember lelkivilágában..mea culpa..
megmondjam mi zavar téged ?...a saját mohóságod, pofátlanságod.
nem is beszélve arról, hogy a boltban megvett termékkel számla, blokk, befizetett áfa, adó, bér, munkaerő,egészségügyi hozzájárulás, a te iskolai ellátásod, majd apád nyugdíja... stb is jár......mindez max 10k-ért....nem csak a te egód....
én kérek elnézést, ha most kicsit demagóg voltam...
Sziasztok Hornetesek! Van egy eladó power commanderem 2007es 600-hoz. Agonál lett beállítva, eladás előtt kiszedtem a motorból. Adok hozzá egy egyszerű kipufogót, ezzel lett összelőve. 45e ir.ár
... ..ha van még kidobnivaló pénzed akkor ajánlom figyelmedbe még a HHO gépjárműbe tehető generátort...a szivargyújtóról üzemelő plazmavágót...a fogkőképződést gátló ultralight sterilizátort és társait...
én azon a véleményen vagyok, hogy mindenki foglalkozzon a saját zsebével, és ha véletlen az enyémre téved a tekintete, gondolata, magára vessen......
(M)uff