Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszek reszelőket.Holnap megyek a karbon fóliáért,kicsit én is szépítgetem a lovat.
Volt a Ducatimon is és nekem naon tetszett!
Ironizálni próbáltam a kuka ára és a motorokhoz kapható idomok ára közti elképesztő különbség demonstrálásával. Nem vagyok hülye tudom mi hol mennyiért.Csak érdekes!
Elvittem ma szétvágatni a kipufogót és a mesternek olyan kételyei támadtak a dologgal kapcsolatban, hogy nem fognak-e kilágyulni/szétverődni a szelepek, amiatt hogy jelentősen csökken a fojtás. Én annyit tudtam mondani, hogy páran már megcsináltátok, illetve ott van az akra megafone cső, amit szintén fel lehet rakni a Hornetre. Úgy láttam nem igazán győztem meg.
Vélemények? Köszi!
Spóroljak neked? Hasidom tök felesleges
ne légy ennyire elkeseredve 7végén nekifeszülök a sajátomnak, és még tökéletesebbé reszelem
Ha nem ég ki az SD kártya a képektől, akkor lökök fel a többi mellé, hogy milyen lett
Legroszabb esetben rendszám nélkül leszek kénytelen csavarogni
Ha nem:
ha sikerül ilyen lesz:
Komolyan mondom veszek egy kukát,és reszelek belőle hasidomot,undertailst, meg egy napfénytetőt a Hornetre . http://www.argep.hu/trend/120L...
ha érdekel valakit eladó a dobom leovince karbon dob,hibátlan állapotú ,összes felfogatással,annyira se melegszik mint a lemez a gyári dobon.E jelű,papirokkal mindennel 50000ft
volt nállam 1 nem gyári (márkát direkt nem írok), de hozzá kell tenni, hogy az gyémánt áron megy a fekete piacon is

És az is hozzá tartozik, hogy mint a téli gyújtóst, úgy szét kell baltázni a gyári undert, ha rá akarod applikálni.

Nah köszi, nem kérek belőle
Mázlusta. Jól néz ki a géped!
Egyedi eladás volt. Volt a srácnak egy sárvédője, egy üléspúpja, meg ez. A sárvédőről lecsúsztam. Ja és pont az én motorom színére voltak fújva.
Nagy kérdés, hogy hol, es van-e meg?
19-ért vettem új gyárit
OK köszi!
A tiédhez csak aranyárban van undertail. 30-40ezer között.
Ez kitől van?
Nekem még 18 ért küldte!
30 Eur az elem, 12 Eur a posta. Kb egy órája utaltam az összeget.
A többi méret jó. De ha megcsináltatod felrakod azt meglátod majd.
Szerintem attól egy kicsit több. 48 € ért küldi szállítási költséggel együtt.
A hosszúnál az egyenes rész is rövidebbnek tűnik mint 50 mm. Nem 25 mm?
Postával együtt 42 EUR
Ezt linkeltem be én is, nem ?