Ironizálni próbáltam a kuka ára és a motorokhoz kapható idomok ára közti elképesztő különbség demonstrálásával. Nem vagyok hülye tudom mi hol mennyiért.Csak érdekes!
Elvittem ma szétvágatni a kipufogót és a mesternek olyan kételyei támadtak a dologgal kapcsolatban, hogy nem fognak-e kilágyulni/szétverődni a szelepek, amiatt hogy jelentősen csökken a fojtás. Én annyit tudtam mondani, hogy páran már megcsináltátok, illetve ott van az akra megafone cső, amit szintén fel lehet rakni a Hornetre. Úgy láttam nem igazán győztem meg.
Vélemények? Köszi!
ne légy ennyire elkeseredve 7végén nekifeszülök a sajátomnak, és még tökéletesebbé reszelem
Ha nem ég ki az SD kártya a képektől, akkor lökök fel a többi mellé, hogy milyen lett
Legroszabb esetben rendszám nélkül leszek kénytelen csavarogni
ha érdekel valakit eladó a dobom leovince karbon dob,hibátlan állapotú ,összes felfogatással,annyira se melegszik mint a lemez a gyári dobon.E jelű,papirokkal mindennel 50000ft
Vélemények? Köszi!
Ha nem ég ki az SD kártya a képektől, akkor lökök fel a többi mellé, hogy milyen lett
Legroszabb esetben rendszám nélkül leszek kénytelen csavarogni
És az is hozzá tartozik, hogy mint a téli gyújtóst, úgy szét kell baltázni a gyári undert, ha rá akarod applikálni.
Nah köszi, nem kérek belőle