Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben! Köszi!
Fokozatkijelzőt hol vegyek és milyet.Lestem már párat de azért kíváncsi vagyok a ti 5leteitekre is. Köszi
Huu de jó hallani, persze nagy valószínűséggel róla készült a felvétel.
Nagyon szépen köszönöm!
Találtam egy olyalt ahol van hang is a kipuhoz, ennek van köze az eredeti hanghoz?:D a sounds-nál van az eredeti meg a sport dob hangja is!
http://www.akrapovic.com/en/Mo...(Titanium)+CB+600F+HORNET
Ago motors lenne egy kerdesem ha nem gond. Jol gondolom, hogy a cbr900rr 2000-2001 evjartra valo fokozatkijelzo megegyezik a 2003-2004-es 600-as Hornetevel? Valaszod koszonom.
Holnap sort keritek ra es teszek fel az Hornet albumba kepet.
Segítséget szeretnék kérni, vettem bukógombát innen: http://www.kepesmotor.hu/bukog... és szerintem nincs méretre vágva. Túl hosszú, főleg jobb oldalt! Gomba rész 47mm szár 72mm. Tudtok abban segíteni hogy milyen hosszú legyen (jobb-bal). 2001-es PC34-es.
A gyári riasztó csatlakozója.
Ma kicsit bontogattam. Ezt találtam. Tudja valaki mi ez?
Sicc!

Ma én is megbontottam a hátulját. Nézegettem, hogy hol lehetne vagy hol kéne vágni. Sokat segítene ha tudnál képet csinálni a tiédről. A napokban várok egy új hátsó lámpát ami egyben irányjelző is. Szeretném kicsit átalakítani a hátsóját a gépnek.
A hangja szebb lett ,telefonos a felvétel és egy kicsit torzított a mikrofon.
ok, köszi :) Azért, ha valakinek van ilyen utólagos xenonnal tapasztalata, szívesen meghallgatom.
lenyeges a kulonbseg ezt garantalom, no persze legyen jol beallitva a magassaga az is fontos
köszi, ez sem hangzik rosszul. Városon kívül, ahol nincs közvilágítás, nem éreztem magam biztonságban a mostani teljesítménnyel.
en egy osram nightbreaker-t raktam bele 65w-os es sokkal jobb lett a fenye.
Sziasztok!
Pc36-ba gondolkodom bixenon-t rakni. Jól tudom, hogy H4-es izzó való bele? (nincs itt a motor, nem tudom megnézni éppen). Valakinek van ilyen xenonos átalakításról tapasztalata? Elég a 35w-os vagy érdemes 55w-ost venni?
Köszi előre is.
Szevasztok!

Eladó egy sebring gp6 kipufogó.Az új ára 420 euró körül van,az ára kis mértékben alkuképes.Akit érdekel keressen a balu88@mailbox.hu címen.
Egyébként ezzel a dobbal nem rekettesebb a hangja? Mármint úgy értem hogy álltalában mélyebb szokott lenni egy dobtól de ahogy hallom (a videódon) inkább olyan rekettesebnek hangzik. Ez élőben is így van vagy csak a videó nem adja át?
Akkor megnyugodtam. Jövő héten érkezik a Pilot Road
Sziasztok!

Van egy 2008as hornetem és nem jól jár az órám:S nem tudnátok pár tanácsot adni hogy tudnám beállítani?
Válaszokat előre is köszi!
Ezt érdemes elolvasni..

Power one
szerintem sok helyen. Én a 63 főúton szoktam 150-160 as tempóval csapatni, cece és dunaföldvár közt,fasza kanyargós széles út.

Néha azon megyek be paksra.
Michelin pilot power.. utcai gumik között verhetetlen... és db/árban sem egy 50-60ezres kategória. SZERINTEM. Nekem volt már meg voltam vele elégedve nem is vennék mást.