Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha megnézed én sem 10ért adom, hirdetést nézzed, 10postával együtt.. annyit megér. Ilyen emelőt csak 14-15fölött találsz, persze van drágább kategória is. de ami nem hegesztve van hanem hajlítva, sosem találsz 10ért elmondom neked. de ha nem tetszik nem kell megvenni, nem kell fikázni. biztos vagyok benne hogy ha teis árulsz vmit valószinű amiért szerinted megkapod a 8-10 ezret akkor te 4ezerért hirdeted mert olyan korrekt ember vagyok.. okoskodni mindenki tud itt.
hátsó emelő ára kb 10k újonnan, de tuti van kevesebbért is...mi ebben az üzlet annak aki veszi? ...használt, lopott motyót nem szokás a bolti ár felénél többért hírdetni....
Legfontosabb kimaradt. Érd.: turizsolt94@gmail.com vagy 06302973141
Valakit esetleg érdekelne-e ez az emelő mechanikusan hibátlan nincs elnyúlva, nem csámpás. Persze használtam igy itt ott karcos lehet. az ára 11ezer postával együtt, komoly érdeklődők kaphatnak kis kedvezményt.
Hát még nem próbáltam
De igen valószínűnek tartom
Lehet vele vizen menni egy egész délutánt?
Vedd meg a Drz-m
csak még annyit, hogy ha lesz akkor vissza húznék a cross-hoz.
A terv az hogy 2013-ban nem lesz motor...ez még változhat
Kajakozni szeretnék a párommal , meg a fiammal...ez egy jó ideje kimaradt, a közös program nagyon kell mindeggyőnknek.
...de nem kenyérre kell az ára, szerencsére...
mi lesz az utodja ha nem titok?
Szerintem el fogják vinni... Már jelentkeztek páran érte, csak még nem tudom mennyire komolyak.
De a megbízhatóságuk miatt is, én vagy Hondát, vagy Suzukit vennék...Egy rosszat tudok róluk elmondani , az pedig az hogy felettük is megy az idő.. . De ha egy ilyen korú motort veszel , akkor még az is pozitív lehet, hogy még nagyon jó állapotban vannak, és a vételáruk már nagyon keveset fog esni.
üdv.
És még szép is! Kék nagyon bejön.
Egyenlőre még gondolkozom és még a drz-re is kell költenem,majd elválik hogy mikor mi lesz.De szívesen fogadok minden infót!
üdv
Szia
Köszi a választ.
Most egy Suzuki Drz-m van és ezzel túrázok de hihetetlen kényelmetlen. 150km után már minden bajom van seggem,csuklóm mintha saját életet élne,persze tudom egy supermoto nem is erre való ezért gondolkozok más típusban.Mellékesen nem vagyok valami magas (170cm) és amin ültem a magasságomhoz kényelmes volt.
A legjobb választás egy hornet lenne..
Milyen véletlen az enyém eladó sorba került
http://aprod.hu/hirdetes/honda...
ami turazashoz vegyel figyelembe, 130 felett szel miatt nem tul kenyelmes hosszutavon, szokni kell, es a feneked is megerzi a 200-300km utakat hacsak nem csinaltatsz valami fasza zseles ulest, lehet ez testalkat fuggo is nemtudom.
szia amit en javasolnek 2000 vagy az utanit vegyel mindenkeppen, foleg a 16-os elso kerek miatt (2000 elottinel), a kovetkezo kulso valtoztatasok 2003-2005-ig van. Valoszinu ennyiert 2000-2003 kozottit fogsz talalni. Tipus hibarol nem igazan tudok, mas sem emlitett meg ilyet. Fogyasztas 4,5 (nekem sosem volt ennyi) - 8-ig terjed kb, atlag 5,5 nekem. Jo kis motor nagyon szeretem, kicsit kevesnek talalom a nyomatekot, 6-7 alatt, de ez a kis 600ccm sor4-nel normalis. Ha nem fogsz ki egy szart, akkor nem banod meg.
Sziasztok
Tavasszal tervezek valami 600-gép vásárlását.
Hornet is a kiszemelt gépek között van,olyan 600.000ft környékén.
Kérdésem az lenne hogy mit tudtok javasolni mire figyeljek oda,van-e valami típus hibája? Inkább túrázásokra használnám viszonylag nagyobb távok megtételére. Bármi infót szívesen fogadok.
köszi
Üdv
Sziasztok! 525-ös 110 szemes DID lánc jó a 2001 es hornetemre? ha nem akkor milyen kell rá pontosan?
valaki le tudja írni vagy tud olyan honlapot ahol fel van tüntetve mi a különbség a 2007es és 2009es Hornet között? fekete a váz állítható a teleszkóp.... ?

olvastam róla teszteket de nem nagyon említettek mást
Ha a kezedbe fogod akkor az már valami és az nem semmi
Köszönöm Szépen!
késő, már elutaltam.
most akkor vettem egy nagy semmit?
na ennek jobban utána kell járnom.
Y200P
Sziasztok 2007-es hornet aranyszínű Szín Kód kellene NEkem aki tud segíteni kérem írjon köszönöm szépen
Ha utánvéttel jön, ne vedd át