Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A VTR fórumban:
"ago motors
[5125] tegnap 20:15
A hondában nincs semmiféle környezetvédelmi tiltás semelyik sebességi fokozatban. A Nicco elektronika egy átverés csak.
Van bent a boltban szétszedett... meglepődnél, hogy mi van (azaz mi nincs) benne....

A Nitro-x meg egy másik elektronika, aminek nincs "értelmes/jó" hatása a motorra. Max többet fog csak enni "

Kell ennél több? Van még más vélemény is ott.
köszi tényleg..Sok volt az éjszakás műszak mostanság
a lap alján írják, hogy a két cég egy testvérpáré. vagy ez nem elég infó?
Hali...

Lenne egy kérdés a raptor dobokkal kapcsolatba.

Két internet címet is találtam,ahol szinte ugyanazokat a dobokat gyártják minimális eltéréssel, Raptor és Red Raptor néven.

REDRAPTOR

Mi a különbség a két gyártó közt,ki másolja le kiről?
A simán Raptor-nak a dobjai szebbek.RAPTOR
igen arról már én is hallottam hogy nagy átkúrás volt valamelyik ilyen box!
Azt írja a zeitung, hogy 2-3-ban engedi elforogni, mert ott valami gyári tiltás van benne, vagymi. Gondolom emissziós, vagy ilyesmi. Őszintén megvallva, még senkit sem hallottam panaszkodni, hogy a Hornetje ne tolt volna 2-3-ban. Itthon is van egy cég aki csinál ilyen "környezetvédelmi tiltás kiszedő modult" , de egyszer szétszedték a dobozát és 3 vezeték bement, 3 kijött, belül meg volt egy nagy gubanc és annyi Pedig jól ki volt öntve gyantával
Ennél többet? :) Esetleg még a fordulatszám tiltást tolhatja ki.. de nem tudom. Ezekkel a kütyükkel egy bajom van , hogy önmagában nem sokat ér. Ha már a gyújtástérkép módosítva van, akkor az üzemanyagon is kellene, hogy legyen értelme. Mert ugye nagyobb előgyújtáshoz, több anyagot lehet adni. Viszont amit tudok,hogy pl. a 600RR-ben ahogy módosítva lett a gyújtás, rosszabb eredményeket produkált, mint a gyári beállítással. Abba csak a gyorsváltó miatt kellett beépíteni, mert a gyújtást kapcsolja le, nem a befecskendezést veszi el, mint az egysoros befecskendezős motoroknál. De sebaj. Ha megjön, beépíted és elmeséled, hogy milyen
illetve nagy vonalakban utána olvastam hogy ennél a tipusnál ugye még injektorba nem tud belenyúlni csak gyújtásba.
és hogy alacsony tartományba lehet érezni!
de ennyi!
esetleg valaki többet?
hali!
köszi:) amint linkeltél azt vettem meg!
csak tegnap még nem adta fel postán és tudatosan nem ezt linkeltem én be!
szóval sokat ő sem tudott mondani azon kívül hogy egy hornetböl szedte ki mikor behozta külföldről!
gondoltam hátha valakinek van tapasztalata itt!?
Megérkezett,köszi! Nagyon jó munka lett!
Üdv: Tomi
Kérdezd őt , hátha tud mondani róla valamit. Ez még olcsóbb is
sziasztok!
erről ki mit tud és mond, illetve tapasztalt?: http://cgi.ebay.fr/Boitier-G-P...
Hali
Felraktam, passzol szépen! Köszi
szevasz eladó
dob eladó róla? ha igen akkor milyen gyártmány és mennyi pénz?
Rendeld meg
Márkaszervizben ha jól emlékszem 12e jó magyar forint körül van.
Sziasztok eladó lett a vas az extrák külön is
Szia!

Tavaly én is írtam neki, válaszolt is, szerintem fog.
Márkaszervizben mennyibe kerül a légszűrő?
Meg merjem ezt rendelni?
http://www.ebay.de/itm/KR-Luft...
Szóval a raptor se egyszerű téma,de most írtam egy mail-t RED RAPTOR webcímen lévő e-mail-re,remélem lesz válasz.
Szia
Küldd el lécci a t.számodat a brb@ktvzirc.hu-ra!
Köszi
Hali.
Holnap (vasárnap) jöhetsz a sárvédőért.
Vagy amikor gondolod.
41x54x11
szóval lényeg, hogy egyik sem hamisította a másikat, ez csak amolyan "marketing" duma volt... Mivel mióta külön váltak teljesen más kinézetű dobokat készítettek. Feri ilyen hexagonal dobokat ami itt a képen van nem csinált, csak a Csabi. De rövidre zártam a témát