A VTR fórumban:
"ago motors
[5125] tegnap 20:15
A hondában nincs semmiféle környezetvédelmi tiltás semelyik sebességi fokozatban. A Nicco elektronika egy átverés csak.
Van bent a boltban szétszedett... meglepődnél, hogy mi van (azaz mi nincs) benne....
A Nitro-x meg egy másik elektronika, aminek nincs "értelmes/jó" hatása a motorra. Max többet fog csak enni "
Azt írja a zeitung, hogy 2-3-ban engedi elforogni, mert ott valami gyári tiltás van benne, vagymi. Gondolom emissziós, vagy ilyesmi. Őszintén megvallva, még senkit sem hallottam panaszkodni, hogy a Hornetje ne tolt volna 2-3-ban. Itthon is van egy cég aki csinál ilyen "környezetvédelmi tiltás kiszedő modult" , de egyszer szétszedték a dobozát és 3 vezeték bement, 3 kijött, belül meg volt egy nagy gubanc és annyi Pedig jól ki volt öntve gyantával
Ennél többet? :) Esetleg még a fordulatszám tiltást tolhatja ki.. de nem tudom. Ezekkel a kütyükkel egy bajom van , hogy önmagában nem sokat ér. Ha már a gyújtástérkép módosítva van, akkor az üzemanyagon is kellene, hogy legyen értelme. Mert ugye nagyobb előgyújtáshoz, több anyagot lehet adni. Viszont amit tudok,hogy pl. a 600RR-ben ahogy módosítva lett a gyújtás, rosszabb eredményeket produkált, mint a gyári beállítással. Abba csak a gyorsváltó miatt kellett beépíteni, mert a gyújtást kapcsolja le, nem a befecskendezést veszi el, mint az egysoros befecskendezős motoroknál. De sebaj. Ha megjön, beépíted és elmeséled, hogy milyen
illetve nagy vonalakban utána olvastam hogy ennél a tipusnál ugye még injektorba nem tud belenyúlni csak gyújtásba.
és hogy alacsony tartományba lehet érezni!
de ennyi!
esetleg valaki többet?
hali!
köszi:) amint linkeltél azt vettem meg!
csak tegnap még nem adta fel postán és tudatosan nem ezt linkeltem én be!
szóval sokat ő sem tudott mondani azon kívül hogy egy hornetböl szedte ki mikor behozta külföldről!
gondoltam hátha valakinek van tapasztalata itt!?
szóval lényeg, hogy egyik sem hamisította a másikat, ez csak amolyan "marketing" duma volt... Mivel mióta külön váltak teljesen más kinézetű dobokat készítettek. Feri ilyen hexagonal dobokat ami itt a képen van nem csinált, csak a Csabi. De rövidre zártam a témát
"ago motors
[5125] tegnap 20:15
A hondában nincs semmiféle környezetvédelmi tiltás semelyik sebességi fokozatban. A Nicco elektronika egy átverés csak.
Van bent a boltban szétszedett... meglepődnél, hogy mi van (azaz mi nincs) benne....
A Nitro-x meg egy másik elektronika, aminek nincs "értelmes/jó" hatása a motorra. Max többet fog csak enni "
Kell ennél több? Van még más vélemény is ott.