Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ketten kezdték együtt, mert valami rokonságban voltak egyébként. Féltestvér vagy valami ilyesmi,de aztán valamiért külön váltak.Szólik Ferenc volt aki sajnos nincs közöttünk a másik fél pedig Raptor Csabi a nevét sajnos nemtudom, én csabival csináltattam dobot anno a husqvarnámra, egyhenger, ráz egyszer visszakellett vinni szegecset cserélni és újra tömni, ingyen megcsinálta, mivel örökgarancia van rá... persze nem arra, ha elcsúszol vele. Korrekt nagyon és minőségi munkát csinál.Szerintem.
Csak véletlen a hasonlóság?
Az a bizonyos Raptor amit két ember is gyárt és mindegyik azt mondja (mondta), hogy övé az igazi, az eredeti Raptor!
Sajnos nem tudok méretet mondani,már nem vagyok otthon.Egy jobb motoros boltban biztosan van. Olaj Castrol 10w került bele ,mert ez volt kéznél. A szimering 7Eur,az olaj 1L 9Eur volt.
Szólik Ferenc a neve, és a fia vette át az egészet Red Raptor néven
Én speciel a Raptor Ferire. Amikor lent voltam tavaly nyáron Martinnál, ő mondta, hogy mi történt (akkor egy hete talán) és, hogy lehet átveszi a szerszámait. Mert eddig is volt néhány megoldás, amit a Feri csinált meg neki, gép hiányában. Hogy ki vitte tovább a bizniszt azt nem tudom. Ahogy azt se, hogy a fent leírtakból mi valósult meg.
Üdv!
egy szimering méretet tudnál mondani,meg hogy hogy te milyen olajat tettél bele?
köszi.
Köszi, így teszek.
Szia
Tedd gyújtásra. Nyomd és tartsd a HISS/nullázó gombot több mint 2 sec-ig lenyomva.A HISS kijelző villogni kezd.Vedd le gyújtásról, és vedd ki a kulcsot.
valami olyasmi lesz hogy hosszan kell nyomni valamelyik gombot
oh, hát köszi. Meglehet, bebénáztam az óra átállítással. Gondolom ott nyomkodtam el a dolgot. Valahogy megpróbálom felkutatni neten, hogy állíthatom vissza.

Köszi még 1x.
hali!
csak megnyugtatni tudlak hogy nem elromlott!
el nyomogattad, kikapcsoltad.
2003-at nem vágom hogy mi a kód
Kire gondoltok?
Sziasztok,
van egy 2003-as Hornet-em, nem rég észrevettem, hogy a HISS visszajelzőlámpa a kulcs kihúzásakor nem villog, de gyújtás adásakor felvillan. Volt már ilyen valakinek, és mire gondolhatok, kiégett esetleg, vagy behalt az immo?

Előre is köszi.
Ja! Mivel otthon voltam a múlt hétvégén,kapott egy kis törődést az eleje!Új szimering,olaj ,+19mm előfeszítés.
Ha a hang miatt szeretnéd cserélni a kipufogót,akkor először belezd ki a gyárit!Én csak a hang miatt akartam sport dobot,hallottam egyet kibelezve,nekem tetszett. Aki az enyémet hallotta annak tetszett.
Akkor biztos valaki továbbvitte a bizniszt
ha ugyanarra gondolunk akkor tévedsz.
már egyeztettünk a legyártással..de én még vacilálok
Ha emlékeim nem csalnak ilyet már aligha fogsz tudni csináltatni. Sajnos már nincs köztünk a mester.
ami nekem még nagyon bejött az a Two Brothers hangja, volt egy pár a srácnak ahol vettem a dpm-et, nehéz döntés volt.
csak egy van belőle?
Hallgasd meg ezeket hátha könnyebb dönteni! http://www.919hornet.hu/index....
az enyémen gyárilag sem volt még kata, de mivel gyártatni kell hozzá összekötőcsövet is, nem szokták benne hagyni. Ha teheted hagyd benne szerintem, legalább nem szennyezed annyira a környezetet mint mondjuk én.
Ennek a formája nekem nagyon bejön, egy ilyet el tudnék viselni az enyémen, pont ebben a színben, ilyen véggel....