Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSÁ Ebéd után úgy 1 óra után kimegyek!! Sógorom biró,ő monta (holnap lesza a fő program)
Szia!
Holnap is kilátogatsz a ringre?
Lehet mi is kigurulunk, ha ismét szép idő lesz.
Kettőkor kinvoltam a ringen Aki nem ért ide az nem maradt le semmiről!!!! 95%-os pangás!!!!!!! A verseny holnap lesz!!!
Sziasztok!

Most értem haza a Pannónia-ringről, a ma estére meghirdetett prolog érdeklődés hiányában elmaradt.
Azt hiszem ez k...a nagy leégés a rendezőség részéről!!!!
Erősen gondolkodom a holnapi napon, vajon érdemes lesz-e megint kilátogatni a semmiért?
Én megyek 14 órakor a ducati szalon és a benzinkút között áll a verdám
Hi All!
szép hétvégét ?
Nézzétek csak : http://www.idojaras.hu/mo_resz...

Nemtudom mennyire lehet hinni ennek, de jol hangzik :) Nemde ? :)
Üdv ozsi 29!

A mocim jelenleg fel vanbakolva, egy kicsit szétszedtem, de nem komolyan. Megtisztogattam, ahol nagyon piszkos volt. Ma rakattam fel az új gumikat előre. Azt majd egy kicsit be kell koptatnom.
Meg múlt héten rendeltem a mocihoz kuplungbowdent, mert kezdett kiszálasodni. Remélem megjön péntekig, aztán összedobom és akkor a szombat jó lehet, főleg ha szép idő lesz. Már nagyon viszket a tenyerem :)

Addig még írok, hogy kész e moci.
Sajna nekem se tul jó mert kitalálta a bátyám mivel szombaton nem dolgozok gondolta akkor vár egykis külső szigateléssel.Pedig már bele éltem magam szép kis karika lett volna. Talán máskor de ha van időpontotok akkor érdekel.
Szívtelen !!

Most miért ???
Miért Teszed ezt velem ???

Én szombaton Délutános vagyok !!

összeesküvés :P
Sziasztok!

Először is üdvözölni szeretnék minden Hornetes emberkét, lassan már én is az leszek. Ha jól emlékszem már beköszöntem egyszer, de most egy konkrét kis túrára invitálnálak titeket.

"Szerintem nagyon jó idő van, mi már a múlthét végén is gurultunk.

Egy "lightos túrára" invitálnálak titeket.
A lényeg, hogy ne messzire menjünk, de élvezzük ki a jóidő örömeit, majd együnk valahol egy jót, együtt közösen:)

TÚRA időpontja: 2007.02.17. szombat

Találkozó: M1/M7 kivezető OMV kút, 11 óra

TÚRATERV: Bp- Bicske - TATA (OTT EBÉD) - Komárom - Nyergesújfalú - Tát - Leányvár - Pilisvörösvár - Bp. (vagyis egy komolyabb körutazás az 1-es / 10-es úton)

Jelentkezéseket emailben is kérném a zsanett.kasai@gmail.com címre.
Ha jöttök, de elaludtatok, stb. akkor a 06/20 771 3941-es számra dobjatok egy sms-t!:)

Gyertek ha van kedvetek motorozni egy jót ÉSSZEL!!!"

Remélhetőleg kegyes lesz hozzánk az időjárás.

Jelenleg még a DRZ-vel fogok jönni, de nem kell aggódni, tudom tartani a tempót
Vagy akinek esetleg kevés lesz, azzal találkozunk Tatán a kajáldában

Üdv. Zsani
Hétvégén ha nem lesz ilyen idö ! Valahol valami utca fronti ablakot tuti én is szétlövök ! :)
Há Drága Teshvééreim ! Lássátok milyen csudi jo idö van odakinn ?:):)

És azon szerencsétlenek közé tartozom, akinek nincs ingyen a benzin, tehát dogozni kell most is !
Igazábol engem a kék dolgok érdekelnénk nekem tetszik hol tudnám beszerezi ezt a pár dolgot.
Ha elküldenéd megköszönném!
Havernak mondtam már gondolkozik rajta.
Üdv strobi600
Én Sümeg mellet lakok pár kilométerre.
Jobb idö esetén Pl.:szombat panonia ring? persze ha jo idő lenne csak akkor.Én is most keveredtem ki egy jó kis megfázásbol.
Képet még nem is csináltam a verdárol.
A hétvégéig még 1-eztetünk Délelött dolgozoz11-ig.
Cső Vezer!

Nem tudom még milyen idő lesz....
Legközelebb ha mész Velencére csörögj rám, Érdi vagyok...lemennénk együtt vagy dumálunk...
06-30-584-6904
Akik küldtek képet mégegyszer köszönöm nekik és nyugodtan szóljanak ha valamit módositani szeretnének vagy akármi....
Aki még nem küldött, kérem szépen küldjenek hogy szinesebb legyen az oldalunk!!
Tettem fel pár új képet Zozi barátom fotóiból Kunmadarasról és a demonstrációrol,
ha valakit érdekel kukkantson

Száraz utat, jó időt mindenkinek!
Üdv rozsas!

Természetesen én is úgy gondoltam, hogy gurulással kellene egybekötni, az eszmecserét. Ez csak természetes, magától értetődő.
A héten lövök pár részletesebb fotót a masináról, aztán teszek fel képeket. Most csak távoliak vannak, nagy felbontásban.
Üdv VezeR!

A bukócsővel együtt vásároltam a gépet, sajna nem tudom, hogy honnan való. Feliratot, márkajelzést nem látok rajta, de megpróbálok utánaérdeklődni esetleg az előző tulajnál.
LEhetséges, hogy ő szerkesztette rá, mert valami műszerész emberke volt.
Kedves Srobi !

Érdeklödhetnék, hogy hol szerezted eme tettszetös bukocsövet ??
Sziasztok !
Milyen idöt mondanak hétvégére ??
Én ezen tegnap elött voltam a velencei tonál :) ettem egy fini lángost a többiekkel, aztán go haza :) Jo volt !
Most hétvégén ha jo idö lesz ? Nem ütközünk egy dumcsira? gurulásra ? Én pösti gyerek volnék...

Amugy , azon a lilás gépen pár sorral lejjebb, már a 3 666 066 odik buko csö , vagy gomba amit látok :)
Köszi,köszi.
Hát az már jó pár éve lehetett.
A hátsó sárvédőt 1-szer énis kurvára hiányoltam, locsogó esőbe a német autópályán,
Nürnbergtől-Mannheim-en túlig, 3 órán keresztül, éjszaka, 10 fokba, farmerba, bőrdzsekibe.
Amúgy kényelmes volt.
Pár éve láttam BRUTÁLKÁT a ringen Tekintéjt parancsoló volt a gép!!!A hátsó sárvédőt hiányoltam ugyan(eső esetén) igaz ez lényegtelen az érzés a fontos nem a kényelem! Mindenesetre gratulálok az elért eredményhez(M-revü)
Hy, akkor szólj a haverodnak, örülök, hogy tetszik,
mindent én csináltam, tök gyári volt mikor vettük.
Csajomé a motor, 750-es GSXR-re szeretnénk cserélni,
mert már illik tovább lépnie.
Szevasz Srobi! Jó az ötlet,hogy találkozzunk és beszéljünk a mocinkról. Persze utánna gurulni is kéne 1-et elmélet után a gyakorlatban