Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kÖszi a discÉretet kÉpet nyomass fel a mocidrÓl
Üdv rozsas!

Király a gép!
Ezt kicsit elfogultságból is mondom, mivel nekem is ugyanilyen színben van, 2001-es. Én Ajka mellett vagyok, jobb idők esetén tapasztalatcserékre gurulhatnánk egyet, nem lakunk messze egymástól!

Széles utat az új géppel!
Jó a verda.
Ezt a gépet én is néztem még tavaly,
elég sokáig fent volt a neten de közben találtam egy fiatalabbat ami árba is hasonló volt minta tiéd.
Jó választás szerintem de ezt bárki megmondja.
SIRÁLY!!!
EZ meg az én mocim!!!! Egy hete sikerült megvenni.(10 évig spóroltam,gyüjtögettem mint a szorgalmas méhe)Talán ezért is lett végülis hornetem.
Halihó!
Konkrétan nem engem érdekel hanem egyik havert,
nekem már van de igen állat a vas.
Amugy miért adod el a verdát?
Engem is érdekelnének hornetes találkák ha tudtok idöpontot kérlek irjátok meg előre is köszi.
De viszont pár dolg érdekelne optikai tuningrol te hol szerzted be vegy már igy vetted?
Aki még nem küldött legyen olyan nedves képet küldeni a hornetjéről (és magáról), becenévvel ellátva, hogy feltehessem szerény webszájtomra, előre is kösz!
Kishoris faxa a gép!
A kicsikém:
Ja, és ilyen volt előtte :
Szia!
Én is készülök a Yetire haverokkal , de még nem tom, h melyik anpon megyünk.

Kicsit átalakítottam a konzolt a mocin:
Üdv Ozi Február 17-18 Yeti race-Pannónia-ring!!!Én megyek. Fullánkosok motorra fel!!!!!! Találkozó a ringen
Az oldalan a sracnak van meg par vidi amin hornettel nyomja de tobb mocival is csinalt videot.

http://www.drsardonicus.com/
Igen, hívj fel, nagy az érdeklődés, de még meg van.
Helló. érdakelne a motor eladó e még?
Hali !

köszönöm a szives fogadtatást !

a hornet-tes találkák, esetleg egy jó kis gurulás engem is nagyon érdekelne
Sok sikert az elkészítéshez, mérjetek jol!
Hu ez a 900 as vidi nagyon király volt
Hali!

Kösz a biztatást, mentségemre szóljon hogy nincs egy hete hogy foglalkozom a dologgal és nem is nagyon értem rá...kevés szabadidőmben pedig nem részletezem mit csinálok

ozi!

Gratula a motorhoz, üdv.
Szevasz Ozi!Szép a mocid
Szevasz!!A munkatársam nagyon ért a fém megmunkálásához,már beszéltem vele.Képet viszek az emelőről. Az eredményről majd beszámolok!!!
üdv Ozi !

Üdv a kaptárban, a sok fullánkos közt

Hihi, egyre csak gyülünk,
Mikor szoktak lenni a naagy Hornetes találkák ?:)
Jo a kis oldalad High! Bár még egy kicsit üresnek tünik ..

Nemtudom mennyien fedeztétek már fel ezt a kis videos oldalt, de nézzétek meg, meg ha gondolod dobd be linknek. .nekem bejön a video ... bár ott 900 assal nyomja a csávo :)

http://video.google.com/videop...
Szia!

Üdv köreinkben!
Szia mindenkinek !

Szeretnék csatlakozni a fullánkosok táborához!

És ime a kicsike ami már 2006 szeptembere óta duruzsol a kedvemre.
Cső!

Nekem is az előtérben kuporog, a garázs teljesen foglalt.
Bár nem bánom, némi tornával jár a ki és beállás.
Ami az emelőt illeti saját készítmény, csak két lakatos és egy esztergályos segédlete kellett.
http://hondahornet.atw.hu/ Aki küld képet a motorjáról a becenevével nagyon szívesen felrakom.
Honnan szerezted a hátsó emelődet CSak oldaltámaszom van,a garázsom meg keskeny,ja megmég a robogóm is megvan (ELADÓ) + a kocsi is útban.Netán defekt vagy láncápolás esetén gond a meló elvégzése.
Cső!

Nagyon látványos!
Bizti jol szól!