Valószínűleg a "helytelen karburálás miatt kifényesedett a szelep" ha jól emlékszem ez volt a szelepek hibája . Lehet ha vásárlás után rögtön elviszem kitisztíttatni meg beállíttatni a karbit akkor nincs ilyen probléma,de kaptam előtte egy olyan tanácsot is ,hogy friss benyával menjek vele pár kilométert magas fordulatot tartva a motort 8-9ezren és gyanús hogy ezzel csak tetéztem a bajt
Igen sajnos nagyon óvatosnak kell lenni.Az embert úton útfélen megpróbálják átbaszni . Sajnos engem is átbasztak mikor megvettem a motort 50 km után vihettem is szerelőhöz a karbi el volt dugulva és 2 szelepet is cserélni kellett a hajamat téptem. Sajnos zöld fülű voltam a nagyobb gépekhez és a motor 4000 felett jól húzott 3000 alatt meg alapjáraton kicsit bizonytalan volt gondoltam egy szinkron megoldja .Végül is nem volt egy nagy összeg rendbe rakatni abból kijött amit sikerült lealkudnom az árából ,de akkor is nagyon kellemetlenül érintett a dolog mégis csak meg kellett bontani a blokkot.Azóta lekopogom semmi gondja nem volt ,de azért írtam egy szép levelet az előző tulajnak aki még képes volt mentegetőzni ,hogy ő is észrevette ,hogy nem úgy működik a motor ahogy kéne ,de vett bele 4 gyertyát erre mondom neki akkor azt is észre kellett venned ,hogy ez nem oldotta meg a problémát és mégis aláírtad az adásvételit amiben benne volt ,hogy tudtoddal a motornak semmilyen hibája nincs . még meg is jegyezte a görény :" jó hogy ez is bele van véve a szerződésbe". Egy velem egykorú srác volt láthatóan nem szenvedett hiány semmiben elég patent kecójuk volt és szimpatikusnak is tűnt a srác. Így utólag végig gondolva már látom a hibákat amiket elkövettem.
"Eladtam a trabantot és vettem egy biciklit meg egy tubát.A bicikli azért jó mert JÓ! Szóval vigyázz Gabennel!"
Nekem nem lenne pofám átverni valakit már csak azért sem mert tudom milyen nehéz összekuporgatni egy alacsonyabb árkategóriájú motor árát is...
Elmondanám, hogy ezt a motor tavaly nyár óta kering a neten (Vatera stb stb....) Perverz a tag.... elméletileg elkelt a motor anno a Vaterán, aztán hipp hopp 2-3 hét után ismét eladó lett ugyan attól a tagtól...most meg itt látni....szerintem erre veri ki, hogy mennyien jelentkeznek a gépre.....Beteg.....
Hello!
Köszönöm az infót !Szép a motorod látszik,hogy szerető gazdája van ! Én kifejezetten ezt az évjáratot kerestem amolyan meglátni és megszeretni dolog volt.
Üdv!