Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen van első szériásra is! Alap fehér színű!
Tisztelt exec79, Chubby! Köszönöm a válaszaitokat, talán az idei szezont kibírják a gyertyák, majd tavaszra szerzek be újakat!
Első szériásra is van? Az is ennyi? Milyen az alapszíne? Esetleg fekete műanyag is megoldható? Több kérdésem nincs
basi2(kukac)citromail.hu
Szia

Nekem is kell!Én megyek érte, jelezd ha megvan!

Köszi,üdv
Utánvéttel tudod küldeni? (ha igen adj egy e-mail címet én meg elküldöm az adataim )mert akkor érdekelne jó jövő héten is!
Van! 10e Huf
Legkorábban Péntek vagy a jövő héten lesz!
Szia Basi2! Érdeklődnék 2003-as Honda Hornet 600 F-re hátsó sárvédőd van-e még,és ha van milyen árba tudnád adni? Válaszod előre is köszönöm
Légyszi add meg az e-mail-ed, és a telefonszámodat!

Köszi, üdv
neked most gyári a lámpa? Mert akkor nem túl érdekes ami nekem van :)
Szia !

Gyári volt.
köszi a választ, ha tudnál feltenni képet azt megköszönném
köszi a válaszokat....
Simán tudja a 24 ezret. Felesleges előbb cserélni.
az olajhoz is 12e km-t adnak meg, ellenben mindenki 6 ezrenkent csereli, en igy teszek a gyertyakkal is, 12-14e utan csere lesz.
a hella lampa megvan meg nekem, torve nincs, de az egyik szele kicsit serult nem feltuno ha erdekel teszek fel rola kepet. A femkeret az nyomott.
udv, en most csereltem lampat eredetire, ha 2000 elotti lampat rendelsz az Stanley markaju kb 10e forint, a 2000 utani hella, kb 25e forint, kicsit mas a femkeret hozzajuk, kb 10e forint a keret.
Sziasztok,

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy 2001-es Hornetem van, amin szeretném az eslő lámpát lecserélni (akár egy jóval újabb évjáratú Hornetére), ez megoldható? Vagy maradjak az eredetinél?
Köszi,
Tajesz
Sziasztok!
A gyertyakérdés is többször előkerülő dolog. Mégis szeretnék kérdezni Tőletek: ki mennyi km után cserélt gyertyákat. Szervizkönyv szerint, 12000 km után tisztítás, 24000 km után csere. Nekem most NGK CR9EH-9 van benne és kb. 20000 km-t mentem vele.
Köszönettel: István
Honda Hornetra (2006) plexi eladó
Tudom, ez az olaj kérdés állandó dilemma...azért köszi
Első villáért mennyit gondolsz?
A kérdés jó! Minden hónapban valaki kérdezi, csak vissza kell lapozni.
10w-40 ásványi gyárilag.
Van aki Motul 5100, Repsol motosintetiko 10w-40, Castrol actevo-t használ.
Mindenki másra esküszik, én nem tudok különbséget tenni, de az biztos, hogy a gyári Honda "lube" volt az igazi (felébe került mint a felsoroltak) és jó!
2007 utánira nem tudom igaz-e.
Szia brembo1100
A hátsó idom gyári fényezésű? Mennyiért adod?
Sziasztok
Nemrégen vettem meg a Hornetem, és nem tudom eldönteni milyen motorolajat öntsek bele. Vélemény, tapasztalat?Köszi