udv, en most csereltem lampat eredetire, ha 2000 elotti lampat rendelsz az Stanley markaju kb 10e forint, a 2000 utani hella, kb 25e forint, kicsit mas a femkeret hozzajuk, kb 10e forint a keret.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy 2001-es Hornetem van, amin szeretném az eslő lámpát lecserélni (akár egy jóval újabb évjáratú Hornetére), ez megoldható? Vagy maradjak az eredetinél?
Köszi,
Tajesz
Sziasztok!
A gyertyakérdés is többször előkerülő dolog. Mégis szeretnék kérdezni Tőletek: ki mennyi km után cserélt gyertyákat. Szervizkönyv szerint, 12000 km után tisztítás, 24000 km után csere. Nekem most NGK CR9EH-9 van benne és kb. 20000 km-t mentem vele.
Köszönettel: István
A kérdés jó! Minden hónapban valaki kérdezi, csak vissza kell lapozni.
10w-40 ásványi gyárilag.
Van aki Motul 5100, Repsol motosintetiko 10w-40, Castrol actevo-t használ.
Mindenki másra esküszik, én nem tudok különbséget tenni, de az biztos, hogy a gyári Honda "lube" volt az igazi (felébe került mint a felsoroltak) és jó!
2007 utánira nem tudom igaz-e.
Nekem is kell!Én megyek érte, jelezd ha megvan!
Köszi,üdv
Legkorábban Péntek vagy a jövő héten lesz!
Köszi, üdv
Gyári volt.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy egy 2001-es Hornetem van, amin szeretném az eslő lámpát lecserélni (akár egy jóval újabb évjáratú Hornetére), ez megoldható? Vagy maradjak az eredetinél?
Köszi,
Tajesz
A gyertyakérdés is többször előkerülő dolog. Mégis szeretnék kérdezni Tőletek: ki mennyi km után cserélt gyertyákat. Szervizkönyv szerint, 12000 km után tisztítás, 24000 km után csere. Nekem most NGK CR9EH-9 van benne és kb. 20000 km-t mentem vele.
Köszönettel: István
10w-40 ásványi gyárilag.
Van aki Motul 5100, Repsol motosintetiko 10w-40, Castrol actevo-t használ.
Mindenki másra esküszik, én nem tudok különbséget tenni, de az biztos, hogy a gyári Honda "lube" volt az igazi (felébe került mint a felsoroltak) és jó!
2007 utánira nem tudom igaz-e.
A hátsó idom gyári fényezésű? Mennyiért adod?
Nemrégen vettem meg a Hornetem, és nem tudom eldönteni milyen motorolajat öntsek bele. Vélemény, tapasztalat?Köszi