Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
új vagyok itt, ma vettem egy 2008-as Hornetet. Kezdő motorosként első zavaromban azt hittem hogy béna vagyok, de nem, a gyári tükrökben én semmit sem látok hátra - vagy az eget, vagy az út szélét, de máshogy nem tudom beállítani. Ez nálatok is így van, vagy csak én nem vagyok kompatibilis (187 cm).
Mit lehetne ezzel kezdeni, mert a forgolódás nem minden helyzetben jó.
Sajna van, bánt is a dolog...nem az ára miatt!Sorry még1szer!
Van ilyen.
Semmi gond.
Van egy sejtésem ki volt.
Én 10 ért adom mindig.;-)
Szia

Ne haragudj, ha nem csináltad még meg akkor már ne is csináld!e-mai-emre írt valaki, hogy érdekel-e még a sárvédő, azt hittem te vagy, még furcsa is volt mert 14 et kért érte....Bocs basi elnézést, nem szoktam visszakozni...
PfőŐőŐŐő cirka 32eft a bruttó kisker ára
Hali. Szerda délutántól jöhetsz a sárvédőért.
szerintem egy hornet alapból nem lehet büdös kipufogógáz szagú meraz illat. Akra dobnál katalizátor is maradt pl.
Akkor is érdekes. Amúgy az FZ-n EURO 3-as gyári dobról írtam, azzal is durva volt. A sportdobról inkább nem is ejtek szót
Szia!

Formás kis szatyor! Ez origi Honda kieg? Mibe kerül egy ilyen?
Sziasztok

Újítottam egy szatyrot a darázsra Remélem illeszti a képet is, hogy véleményezzétek. Még nem került felszerelésre, de hamarosan.....
A cső vége lefelé konyul az enyémen is. És érdekes módon, a kabátom két oldalt nagyon büdös, máshol nem érezni, valszeg olyan légáramlatok vannak ami oda csapja a gázt. Ha visszateszem a katalizátort elvileg a szag is csökken.
Hm, kicsit fura, amit írsz. Az enyémen is sportdob van, de korából adódóan nem is tudja mi az a katalizátor. És még kormol is, mégsem vagyok büdös. Amikor állok a lámpánál érzem a "szagom" és aki mögöttem jön is inkább előttem szeretne, mert tényleg nem kellemes. De nekem nincs kipufogószagom. Igaz nekem kicsit lefelé konyul a cső vége.
Nem úgy mint az FZ6-nál. Még hajam a sisakban is büdös volt, pedig az röpke 10 évvel volt fiatalabb, mint az enyém és csak utas voltam.
Sziasztok!
Akinek sport dob van a hornetjén, nálatok a katalizátor rajta maradt vagy az y-után a bilincsnél lett cserélve? Csak azért kérdezem mert nekem ilyen dob van, és baromi büdös, vagyis kipufogógáz szagú leszek tőle, arra gondoltam levágom a gyáriról a katalizátort és visszatetetem, és valahol utána teszem össze bilincsel.
Eladó 1 pár irányjelző. Nem eredeti, utángyártott, nem sötétített búrájú.
4000HUF
Bubus, ez frappáns válasz volt..
...nem értelek akkor.. ...vagy te nem értettél meg..

amit az első féktárcsa közepén látsz felragasztva..az az amit leírtam neked korábban...íves felnicsík, ha jól emléxem 5mm széles..és george desingnos sráctól vettem és én aplikáltam fel darabonként...ne zavarjon meg hogy "felnicsíknak" hívják...

sztem egyről beszélünk..
2003-tól valóban annyi.. Én a 2001-est néztem.
Sziasztok!
2000évj. Honda Hornetem van és az a problémám ha gödrös hepe-hupás úton megyek beszitál az eleje.pl: ha elengedem a kormányt jobbra balra ráz elég durván 80fölött.Kerék nem üt,,gumi jó.telokba frissen cseréltünk olajat,szimeringet,kormány csapágy is jó.

Valaki valami ötlet?Előre is köszönöm.
Köszi a kimerítő választ és az önzetlen felajánlást!
Úgy néz ki a megrendelem a gyárit, bár nekem 5905Ft-ra jött ki a 3 tétel:50363-MBZ-G00
90107-MBZ-G00
94050-10000
Közben megnéztem én is a gyárit. Az 208mm hosszt írt. 6050.- forint mindennel együtt.
Ez 240mm hosszú, 10x1,5 menettel (mángorolt), de anya van hozzá és a távtartó 25mm. Ha ez segít, szívesen odaadom.
2006 Honda Hornet-re plexi eladó.
Csavar:
Hossza 200mm
Átmérő 10mm
Menet M10X1 mángorolt(emlékeim szerint)
Távtartó:
Hossza 28mm
Kösz a gyors visszajelzést!
Ha ennyire zavar, fényesre nyalhatod.... a csavart is kötsög
Ne kamuzz, ezzel elégítetted ki magad análisan, ezért ilyen a felülete!
Egy ilyenem van. Gyanús, hogy odavaló. Szerintem bukócső felszerelésnél cseréltem, mert a gyári rövid volt vele. Ha pár méretet megnéznél, akkor pontosíthatnánk.