na egy zirci ember árul egy piros hondát 1.100.000ért... 20 000km-el... bár irtam is már ide.. az előző tulaja meg 33 600-al adta ek zircre ez most csak ugy eszembe jutott.. szóval nem keveset utaztál érte te sem azért.
Én most csinálom a motoremelőket, de még várok mert szerintem is lesz jobb idő. Nekem is nemrég lett meg a jogsim, de én mentem anélkül is még a PC36-ossal. Én Zircen lakom.Szegedről hoztam a motort.
nekem nem szokásom eltenni télire, ugyis lesz 10-15fok télen is, ha meg 2hétig hóesés van addig bent van a fütött garázsban. koszban sárban nem megyek vele, szóval nem kell nagyon elrakni.. de amikor csak nem esik és van legalább 8-10 fok én megyek főleg igy hogy már toporzékolok h mehessek végre.
szintetikus mivel a dobozára az van irva, gondolom akkor az, vagy fene tudja de mind1 is mert a szabványok felülteljesitik a könyvszerinti dolgokat, az már nekem böven elég. viszkozitása meg olyan ami kell bele
Szintetikus olaj. Viszont megijedtem, mert irja a könyve, hogy ilyen energiatakarékos olaj v mi azt nem lehet bele rakni, csak szokásom hogy megcsinálok x dolgot és utána nézek utána hogy hogykéne.. de megnéztem az olajat és nincs rajta olyan jelzés szóval tökéletes bele.
Sógorom motor szerelő, kecskeméten kawa szervizbe dolgozott anno, most maszekol.. igy ő szervizeli.
olajat én 10w40-et raktam bele most, castrol actevo xtra-t. azt mondta tökéletes bele.. szervizbe nem hordom.. én drágának találom, garancia meg ugysincs már rá.
A bosszantó, hogy nem mentem még vele egy rendeset, nincs még meg a jogsim, mert Akorl. jogsim volt. de váltani akartam motort. és csak jövöhéten vizsgázok forgalombol.
Engem is megszívattak párszor...egy hetet e-mail-eztem meg telefonáltam a sráccal mire rászántam magam és megnéztem, szerencsére olyan mint amilyennek mondta.
igen első tulajos 9000km szervizkönyves. 6000-nél volt utolsó olajcsere 2009-ben Honda Érd. 2008-as minden év október 1-től aprilis 1-ig forgalomból kivonva
Világít ha meghibásodás lépett fel a PGM-FI rendszerben. Akkor is világít, amikor a gyújtáskapcsoló ON pozicióban van, de a motor még nem jár. Amennyiben bármilyen más esetben is felgyullad, keresse fel Honda Márkakereskedőjét
Jah...
Előtte voltunk Debrecenben, ott jól megsz**attak , úgyhogy utána már nem voltam hajlandó messzire menni. Az volt a mák, hogy odafele megnéztük ezt is.
én nem sokat tudtam alkudni 1 050 000ért hirdette, viszont képek alapján nagyon trének tűnt, igazából csak azért mentem el megnézni mert nem volt messze annyira szeged-pest(pályán) aztán mondom egy próbát megér hátha, mert árban meg jovolt. és bejött.
szegeden lakok. te?
Eltetted már télire, vagy még ráülsz ha jó idő lesz?Hol laksz amúgy?
olajat én 10w40-et raktam bele most, castrol actevo xtra-t. azt mondta tökéletes bele.. szervizbe nem hordom.. én drágának találom, garancia meg ugysincs már rá.
Könyv szerint ezt.
Előtte voltunk Debrecenben, ott jól megsz**attak , úgyhogy utána már nem voltam hajlandó messzire menni. Az volt a mák, hogy odafele megnéztük ezt is.
Ha nem inyektorhiba.