Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zirci felhivtam, aztán megtaláltam az elözö tulaj hirdetését motor.hu-n..
Láttam a hirdetést, az nem veszprémi? Biztos sokat tolatott vele! Piros am nem jön be azért nem néztem meg.Hát nem de idáig úgy néz ki megérte.
na egy zirci ember árul egy piros hondát 1.100.000ért... 20 000km-el... bár irtam is már ide.. az előző tulaja meg 33 600-al adta ek zircre ez most csak ugy eszembe jutott.. szóval nem keveset utaztál érte te sem azért.
Én most csinálom a motoremelőket, de még várok mert szerintem is lesz jobb idő. Nekem is nemrég lett meg a jogsim, de én mentem anélkül is még a PC36-ossal. Én Zircen lakom.Szegedről hoztam a motort.
nekem nem szokásom eltenni télire, ugyis lesz 10-15fok télen is, ha meg 2hétig hóesés van addig bent van a fütött garázsban. koszban sárban nem megyek vele, szóval nem kell nagyon elrakni.. de amikor csak nem esik és van legalább 8-10 fok én megyek főleg igy hogy már toporzékolok h mehessek végre.

szegeden lakok. te?
Lehet én tudom rosszul. A minősítése megfelel az előírtnak az biztos.
Eltetted már télire, vagy még ráülsz ha jó idő lesz?Hol laksz amúgy?
én meg a husqvarnamba is ilyen olajat használtam 20ezer kilométeren keresztül, smi baja nem volt
szintetikus mivel a dobozára az van irva, gondolom akkor az, vagy fene tudja de mind1 is mert a szabványok felülteljesitik a könyvszerinti dolgokat, az már nekem böven elég. viszkozitása meg olyan ami kell bele
Szerintem ásványi, én is használtam a DRZ-mbe. Láttam a könyvébe, hogy az energ.takarékost ne öntsük bele.
Szintetikus olaj. Viszont megijedtem, mert irja a könyve, hogy ilyen energiatakarékos olaj v mi azt nem lehet bele rakni, csak szokásom hogy megcsinálok x dolgot és utána nézek utána hogy hogykéne.. de megnéztem az olajat és nincs rajta olyan jelzés szóval tökéletes bele.
Én sem viszem. Az Actevo az nem sima ásványi olaj?
Sógorom motor szerelő, kecskeméten kawa szervizbe dolgozott anno, most maszekol.. igy ő szervizeli.
olajat én 10w40-et raktam bele most, castrol actevo xtra-t. azt mondta tökéletes bele.. szervizbe nem hordom.. én drágának találom, garancia meg ugysincs már rá.
Detto! Viszed tovább szervízbe, vagy te otthon csinálgatod? Milyen olajat öntesz bele?
A bosszantó, hogy nem mentem még vele egy rendeset, nincs még meg a jogsim, mert Akorl. jogsim volt. de váltani akartam motort. és csak jövöhéten vizsgázok forgalombol.
annyit stresszeltem a vételen, minden nap ha 200szor nem néztem meg hogy van e változás, vagy raktak e fel újat akkor egyszer sem
A mázlista!
Engem is megszívattak párszor...egy hetet e-mail-eztem meg telefonáltam a sráccal mire rászántam magam és megnéztem, szerencsére olyan mint amilyennek mondta.
igen első tulajos 9000km szervizkönyves. 6000-nél volt utolsó olajcsere 2009-ben Honda Érd. 2008-as minden év október 1-től aprilis 1-ig forgalomból kivonva
Világít ha meghibásodás lépett fel a PGM-FI rendszerben. Akkor is világít, amikor a gyújtáskapcsoló ON pozicióban van, de a motor még nem jár. Amennyiben bármilyen más esetben is felgyullad, keresse fel Honda Márkakereskedőjét

Könyv szerint ezt.
Nem világít, csak ha ne adj Isten.
Az szép! Amúgy magyarországi a tiéd?
Jah...
Előtte voltunk Debrecenben, ott jól megsz**attak , úgyhogy utána már nem voltam hajlandó messzire menni. Az volt a mák, hogy odafele megnéztük ezt is.
Ha szerencséd van egyesben kinn a támasztó vagy a vészleállító le van nyomva.

Ha nem inyektorhiba.
én nem sokat tudtam alkudni 1 050 000ért hirdette, viszont képek alapján nagyon trének tűnt, igazából csak azért mentem el megnézni mert nem volt messze annyira szeged-pest(pályán) aztán mondom egy próbát megér hátha, mert árban meg jovolt. és bejött.
Az F1 kontroll lámpa mi a bánatot jelez? (Nem kaptam hozzá kezelésit...)