Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Majd képeket lécci ha fenn lesz! Kíváncsi leszek, mennyire lehet benne látni a mögöttes forgalmat?
Kinézetre nagyon állat!
Ingyen osztogatják a ezeket a De prettos kipukat?
Nekem is sorba kellett volna állnom
Hornetra eladó plexi? 2006 os évjáratig ?
OKKKKKKKK:)))az :))))
Carbon az a karbit
Hali

Már régi téma volt a tükör,de most elszántam magam, és megrendeltem a kiszemeltet a bázistól. Mivel hogy raktáron nem volt náluk,még jó hogy telefonáltam mielőtt elindultam volna...

Performance tükör
Ez is átjött, köszönöm szépen!
Na ez az,csapatban motorozásnál kell észnél lenni,mert ha a társak nem tolerálják,hogy lassabb vagy ,könnyen bele viszed magad a hülyeségbe.

Üdv!
igyekszem figyelni és nem örültködni mert drága büntetés ha egyedül megyek általában normálisan megyek ugy hogy még csak a szél sem tép:) kivéve ha nem sietek:)
a motoron semmit nem cseréltem kivéve az első gumit :) igy vettem az extrákkal karbittal van bevonva a hasidom kiegészítők rajt azt már az előző tulaj csináltatta meg mert elvileg a hasidom is sárga volt és a kipufogo karbitos és ahoz alakitotta meg azt mondta ugy már sok volt a sárga a mocin nézegettem egy csomo képet és találtam olyat amilyen ez a mocim lehetett tényleg túl sárga lenne sárga hasidommal is igy tökéletes :)))))))))
egy évig hajtottam az enduromat amin tanultam 22 lóerő volt és most két és fél hónapja a 600 -ast! megtankoltam a mocit azon a kuton ami mellett volt a motoros találkozó de kivülről nézve nulla volt amit láttam és nem volt kedvem bemenni aki volt ismerös az is csalódott nulla annyit mondott rá!
igen egy évig volt egy yamaha TD R 125 cm 2 ütemű motorom amivel kezdtem ráültem és mentem rinyaparton erdőben de az csak 22 lóerő volt persze kezdésnek az tmondták az sem kicsi mindenki simszonra akart volna ültetni először mondtam neki szosincs rola ezt megvettem zalába hazahozattam a szülökkel és egy évig ezen tanultam kint a határban mert ugye jogsi nem volt:)majd neki álltam a jogsinak télen és tavasszal letettem és igy lett a motor csere ![O01
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: Van (2006-os) évjáratú 600-as Hornetem. Ugyan az ami a következő képen látható: http://hornet403.skyrock.com/3...
Szeretnék én is a mocira ilyen radiátorra szerelhető panelt de sehol sem találok! Valaki van mar ilyen panel birtokába, vagy egyátalán kapható?
Válaszokat előre is köszönöm!
Jah, én is egy éves jogsival dobtam el a vasat a Mátrába. Szerencsére csak 39 darázserős és nem a gyorsaság, hanem a hülyeség miatt.
Mondjuk nekem kicsit más jött le,de hát lehet a kor teszi .Hááát,ahogy kivettem az adatlapodból tavaly tavasz óta motorozol,ahhoz képest túl bátor vagy.Jó tanács:most kell vigyázni amikor az ember azt hiszi nagyon tudja uralni a gépet,mert ilyenkor szokott széjjel futni a ménes,a 100 lóerő nem játék és a vagányság ne legyen egyenlő a hülyeséggel!
Látom közel laksz Nagyatádhoz,nem voltál a motoros találkozón?-ha jól tudom most hét végén volt.
Szépek vagytok a motoroddal együtt(főleg egyben),vigyázzatok egymásra és nagyon sok balesetmentes Km-et hozzá!

Üdv!
Azért csak óvatosan!

A mocit így vetted, dupla kipuval?
idén május 3-án vizsgáztam korlátlanból az nap vettem a mocit ,május 28-án kaptam kézbe a jogsim durván két és fél hónapja hajtom a kis lódarazsam 210 km/h rekordom és szeretek előzgetni de eről le kell szoknom mert előbb utobb rákenődöm valakire de ha elkap a hülyeség ez van :)
sziasztok :) Lódarazsam 600 -as igen dupla kipufogóval:)
Akkor hadd tudjuk meg,miben nem vagy az?

Üdv!
Sikerült ma felfaragnom a Givi 2003-as modellre való oldaldoboz tartó konzolját a 2000-es modellre. Nem volt egyszerű, de megoldható. :) kellett esztergáltatni egy nagyobb távtartót, meg a merevítő rúdon kell még egy picit állítani. Lefestetem majd feketére (a hátsó doboz tartóm is fekete), a szezon végére még talán elkészül :)
Haccá? Elsőre kilencnek tűnt. A tank alatt a hűtőnél az valami extra idom?
600-as csak dupla kipuval:)
Szia!

Jól látom, 900-as Horneted van? Szép gép!
Jövő hétvége fullos sajna, de nem motorozással....

Redőnybontás, íróasztal gyártás stb stb, pedig jó lenne kanyarogni egyet valamerre.