Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gaborilles72 kukc gmail

köszi!
ahhh ha tudsz mail címet küldeni, akkor elküldöm neked a lehetséges megoldásokat :) nekem nem illesztette be a képet a hozzászólásomhoz
Ebédidőben lefotózom.
Szigszalag rulez :)
muti meg mi tört el :) (remélem beilleszti a képet...)
Maga a kar törött le, ahol bele van téve egy csavar belülről, na annak a menete pattant el, az index meg lógott a dróton.

Amikor felültem a motorra akkor még rendben volt, leszálltam akkor már lógott.
Az út elég rossz minőségű volt :)
Az meg hogy? Hogy hogy rideggé vált, és eltört? A búra része? vagy melyik?
Hátul 2,9-et szoktam bele nyomni, a gyári értéket. Elől szintén a gyári, 2,5
Sziasztok.

Ma letörött az egyik hátsó indexem. Elfáradhatott a műanyag, eléggé rideggé volt merevedve.
Van ötletetek hogy honnan lenne érdemes pótolni?

Köszi.
Valahol régebben olvastam hogy előre 2.4 hátra 2.9 én így is használom!
ti mennyi levegőt szoktatok a hátsóba nyomni? Metzeler roadtec Z6-om van és eléggé csúszós 2,6-al.
Szia Pityu!

'
140-160-ig egyenes derékkal ülök, gond nélkül. Nekem magasított túraplekó van, kb a sisakom tetejére nyomja a szelet. A kabátomon nem nagyon szokott bogárnyom lenni, a sisakon sem olyan sok. Összességében nagyon bejött a dolog. Ha 180 körül lebukok a plexi mögé, abszolút csend van. :) Bár ezzel a fejidommal nem a klasszikus Hornet forma. :) De a cél szentesíti az eszköt. :)
B.Antal

Ha olvasod lenne egy kérdésem,látom neked fejidomos hornet van,úgy alap plexivel a fejidom milyen szélvédelmet biztosít?

Válaszod előre is köszönöm
azt nem tudom sajnos, van itt 1-2 ember akinek olyan van biztos megmondja ha erre jár.
Szóval akkor csak kijön akkor is hogy naked bike,és az s-es fejidomos változat az is hasonló?
130-140-ig egész jó nem nyomja a fejem a szél (175cm) szélzajból semmit nem csökkent.
Honda cb600 hornet-on mennyit véd egy olyan plexi fejidom,vagy plexi a szélből?
Az e-bay jó dolog, csak tudni kell használni. Én pl. ha eredeti vagy jó minőségű cuccokat akarok venni, akkor angol és német e-bay, rendes helyi lokációval (sokszor nem postáznak ide, vagy csak kérdésre) Legutóbb németből ért a legnagyobb meglepetés. Kijelzővédőt rendeltem csütörtök este 10-kor. Péntek reggel jött a mail, hogy postára adták, hétfőn már a ládikámba volt. Ez a nem sos ingyen posta a németektől. Ami meg gagyi és olcsó nem is várok el tőle többet. De tény, hogy össze lehet futni ugyanezekkel a cuccokkal itthon is, kétszer annyiért, ők se hülyék. Legjobb példa erre a telefontartozékok. Én mindig 1-2 dolláros cuccokat rendelek, ingyen postával. A lényeg, hogy ésszel és nyelvtudással. pl. egy anyanyelvi angol is más szerkezeteket használ, egy amerikai is meg egy kici kínai is
Sziasztok
Szükségem lenne 2008-as Honda Hornethez elsőkerékre,kuplunk és fékkarra.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.Robi
Jó az e-bay de sajna nem vagyok regisztrálva, és nem is vágom nagyon a fizetési rendszert..
ASIMO figura
Car overwrite DVR camera. Már az összes haveromnak ez van. Kb 6-8db-ot vettem, mind jó
SD kártya - kb minden 4. szar (reklamálok, visszautalják a pénzt)
Pendrive
led csíkok - azok mindig jók
Krossz szemüveg - 3-4 e Ft foncsorozott lencsével, baromi jó
Krossz kesztyű, utcai motoros kesztyű
Tárcsa zár - 1500 Ft
Spoilert a kocsimra fényezve.

Böngészni kell, kurva jó dolgok vannak fent

Alapméretes CRF dugót is vett már a haverom, gyári Hondát.
"olyan nagyot nem lehet hibázni" látod én is ezt gondoltam, és egy feliratot sikerült kétféleképpen is rosszul rányomtatni:) Miket vettél amúgy ami kínai és megfelelő minőségű volt?
Angol ebayről - már ha ott van a termék is, nem Kínában - megjön pár nap alatt, esetleg ott is meg lehet nézni.
Sok a hulladék, de rengeteg a jó áru is. Én már vettem rengeteg dolgot és csak 90%-ban jó tapasztalatom van. Mondjuk pl. felni csíkban olyan nagyot nem lehet hibázni.

Azok a FOX krossz kesztyűk pl., amik a képesmotoron kb 6e Ft-ért mennek, azok is ebay-esek. Ott megveszik 3800-ért.
A különféle autó és motor digitális kamerák, amik a vaterán 12-ért mennek ebayről 6e Ft-ért beszerezhető.

Szóval nem rossz az ebay, csak tudni kell használni. Reklamáld meg a terméket, visszakapod az árát és nem ért kár.
Ez szép! Nekem ugyanilyan a tankpadom, csak középen van a felirat,nyilván az enyém még egy régebbi termék, amikor az innováció még nem volt olyan fontos...... Amúg yegy ezresbe került itthon. :)
Jó ötlet az e-bay,csak nekem jövő hétre kell a tok