'
140-160-ig egyenes derékkal ülök, gond nélkül. Nekem magasított túraplekó van, kb a sisakom tetejére nyomja a szelet. A kabátomon nem nagyon szokott bogárnyom lenni, a sisakon sem olyan sok. Összességében nagyon bejött a dolog. Ha 180 körül lebukok a plexi mögé, abszolút csend van. :) Bár ezzel a fejidommal nem a klasszikus Hornet forma. :) De a cél szentesíti az eszköt. :)
Az e-bay jó dolog, csak tudni kell használni. Én pl. ha eredeti vagy jó minőségű cuccokat akarok venni, akkor angol és német e-bay, rendes helyi lokációval (sokszor nem postáznak ide, vagy csak kérdésre) Legutóbb németből ért a legnagyobb meglepetés. Kijelzővédőt rendeltem csütörtök este 10-kor. Péntek reggel jött a mail, hogy postára adták, hétfőn már a ládikámba volt. Ez a nem sos ingyen posta a németektől. Ami meg gagyi és olcsó nem is várok el tőle többet. De tény, hogy össze lehet futni ugyanezekkel a cuccokkal itthon is, kétszer annyiért, ők se hülyék. Legjobb példa erre a telefontartozékok. Én mindig 1-2 dolláros cuccokat rendelek, ingyen postával. A lényeg, hogy ésszel és nyelvtudással. pl. egy anyanyelvi angol is más szerkezeteket használ, egy amerikai is meg egy kici kínai is
ASIMO figura
Car overwrite DVR camera. Már az összes haveromnak ez van. Kb 6-8db-ot vettem, mind jó
SD kártya - kb minden 4. szar (reklamálok, visszautalják a pénzt)
Pendrive
led csíkok - azok mindig jók
Krossz szemüveg - 3-4 e Ft foncsorozott lencsével, baromi jó
Krossz kesztyű, utcai motoros kesztyű
Tárcsa zár - 1500 Ft
Spoilert a kocsimra fényezve.
Böngészni kell, kurva jó dolgok vannak fent
Alapméretes CRF dugót is vett már a haverom, gyári Hondát.
"olyan nagyot nem lehet hibázni" látod én is ezt gondoltam, és egy feliratot sikerült kétféleképpen is rosszul rányomtatni:) Miket vettél amúgy ami kínai és megfelelő minőségű volt?
Sok a hulladék, de rengeteg a jó áru is. Én már vettem rengeteg dolgot és csak 90%-ban jó tapasztalatom van. Mondjuk pl. felni csíkban olyan nagyot nem lehet hibázni.
Azok a FOX krossz kesztyűk pl., amik a képesmotoron kb 6e Ft-ért mennek, azok is ebay-esek. Ott megveszik 3800-ért.
A különféle autó és motor digitális kamerák, amik a vaterán 12-ért mennek ebayről 6e Ft-ért beszerezhető.
Szóval nem rossz az ebay, csak tudni kell használni. Reklamáld meg a terméket, visszakapod az árát és nem ért kár.
Ez szép! Nekem ugyanilyan a tankpadom, csak középen van a felirat,nyilván az enyém még egy régebbi termék, amikor az innováció még nem volt olyan fontos...... Amúg yegy ezresbe került itthon. :)
köszi!