Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es meghozza borzaszto helyesirasi hibakkal. Hulladek aru a gyarban a kukaba dobva.
ha már ebay, megosztok veletek egy kis tapasztalatot ami inkább lett vicces, (tekintve az árát) mint bosszantó.
Gondoltam rendelek tankpadod ebayről, induló ára 1gbp, meg is nyertem ennyiért (ingyen posta) mondom ezen nagyon elrontani mit lehet még ha kínai koppintás akkor sem, ha nem jó akkor sem vág földhöz. Meg is jött a "termék" az hagyján hogy nem középen van a felirat de még ferde is, a slussz poén meg a ráragasztott kis cetlik ahol megmagyarázzák a dolgot.

Ha van olyan aki esetleg nem értené, írják hogy hát a termék kicsit más mint ami ebay-en a képen volt, és tudják hogy kicsit balra van a felirat de ez nem véletlen(!), ez egy új termék a gyárból húdejó, és hogy igazából ők csak pozitív visszajelzést szeretnének mert a termék amúgy is olcsó (ami igaz, de azért fizetni akármennyit hogy utána + visszajelzést adjak na ne), ja és nekik csak 5 csillag a megfelelő a 4 olyan mintha negatívot adnék... Természetesen nem kapnak nemhogy 4-et, de örüljenek ha nem negatívot kapnak. Számomra a tanulság semmilyen fontos alkatrészt nem veszek tőlük, pl árulnak hűtőt, féktárcsákat, betéteket stb.
Esetleg ebay-es vízálló tartó:
Pár ezer forint.
http://www.ebay.com/itm/GPS-SA...
MOTOROS TARTÓ GPS-HEZTaláltam tartót...És írják a honlapon,hogy kompatibilis az én MIO P360-as készülékemhez,de a felfogatása tök nem passzol a mio-hoz..

Lehet hogy a kép csak illusztráció,de nem hiszem...
hali

lenne egy kérdésem(magyarul).
Mio p360-as pdm van,nem mai darab már,de tökéletesen müködik.
Hogyan lehetne felrakni a mocira,úgy hogy ne fájon tízezrekbe?
Mert sehol nem találtam hozzá tatót motorhoz...
Part of the letter sent to you. Our mailing address is known it was your part!
Surprise and get it from a little every day.
Is that enough :)

Best regards,

S.K.
...At the same time.
Understood, but the guy - who will do it - need it.
Please send it for me.

E-mail: VL@vilati.com

Thanx

I need also your address, and the santa will come earlier to you with a HONDA surprise (Password:don't drink and drive )
Ja, igen, indulás reggel 9-kor.

esetleg alternatív útvonal: térkép2
Sziasztok lányok, fiúk!

lehet, hogy későn szólok , de ha van valaiken kedve szombaton csatlakozni egy gurulásra, szívesen látjuk!
az útvonal: térkép

indulás hatvanból lenne, a 21-es főút város végi szakaszánál, a tesco melleti shell kúttól!
Lóri!

Send to, but as I wrote, the more of a brake repair expert, you do not fix it!
And the service manual is in English with me.

Regards

PS

The price of a crate of beer
Ha már Honda Hungary, esetleg a service manualból az hátsó fék, abs, fékfolyadék feltöltés részt nem küldenéd el nekem (CB600FA7)
Előre is köszi. (már ha meg tudod szerezni, vagy eleve megvan)
okés!
e- mail címem fentvan az adatlapomon!
találtam másik képet! :)
nehogy itt bepereljen jogtalan képterjesztésért! :)
Nekem teljesen mind1 honnan van a plexi. Ez a ti dolgotok. Ha van ami eladó akk persze h érdekel! Csak később én nem akarok bonyodalmat!
Lóri :)

Ha a tiéd lenne a HHG, akkor feltételezhetően ismernénk 1mást. Lenne némi munkakapcsolatunk
Nagyon f@sza ez a gép a Civicről!
Az hogy meg Honda fan vagy az nem baj, sőőőt!
Ja, enyém a Honda Hungary

Csak szimpla Honda fan vagyok.
Van még egy béka lámpás Civic-je a csajomnak és egy Honda fűnyíróm
Nem szabad félvárról venni a Honda szerelmet
A kölyök pitbike-ja sajna csak Honda licenc.

A Civic 1,8-as. Az is imádni való kis gép (bocs az OFF-ért):
amenyiért én vettem! 8 ezer!

cb 1000r
nem akarom én eladni a te cuccaidat!
ez a képet csak úgy találtam!
pont ilyen motorra, van egy pont ilyen plexim! :)
Sziasztok ! ( rihi/imikeee)

Sem a motor sem a plexi nem eladó! A képen az én motorom látható. A plexi egyébként is márciusban több darabra tört.

Üdv: Zoli
Mennyi az annyi ?
heheehehehee

most nézem, hogy milyen a gépparkod Lóri.
szimplán Honda fan vagy, vagy van valami közöd Honda kereskedéshez? CRF... CIVIC (Hybrid? 1,6? 1,8?) CB600F szemet gyönyörködtető az összes

Ha nem (annyira) public, akkor sorry a kérdésért
lehet nincs is semmi probléma, csak neked szokatlan. Ha az ABS-nél van gáz, akkor világít a villanykörte a kijelzőn

Lehet csak le kellene cserélni a folyadékot. Egy duplatárcsás 6 dugattyús első féken más az érzeted, mint a hátsó egy dugattús féken...nem? De!
csak vigyázz ne hagyd magad lehúzatni valami : "jajj hát ki kellet cserélni az abs vezérlőt és amúgy is kopott volt az egész" szintű dumával.
Persze megnézetem, csak gondoltam lesz valakinek tippje, hogy mi lehet a gond, merre induljon a szerelő.
Hali

Nézze meg minden 1/2eképp egy Szaki.
Nekem u.e. a modell van. és olyan rajta a fék (első hátsó "függetlenűl" egymástól) hogy már néha fáj a tököm...már ha érted mire gondolok.

Bár normál körülmények között nem is kell használni nagyon a féket...van rajta olyan motorfék....