Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Szép moci!
Nekem egy jóval korábbi modell van, a hátsó nekem sem egy húdenagyonharap konstrukció, de azért fog ha kell, érezhetően!
Esetleg mutasd meg egy szerelőnek, nehogy gond legyen!
Köszi, nekem is nagyon tetszik.

Így gondolom én is, akármilyen szar is, azért fognia kéne, nem kicsit.

Hiába égett volna meg a hátsó betét, attól az elsőnek még fognia kéne (az ABS-es előre is dolgozik, a 3dugattyú közül a középsőt az nyomja), és nem fog, mert érezném, hogy bólint. Lehet, hogy itt valami nyomás/dugulás probléma van már rögtön lent a fékpedálnál lévő munkahengernél
Én is hallottam ezt a verziót, hogy eleve sz@r a fék rajta, de az enyém nagyon nem fog. Szoktam menni egy cbf 500-al, azon sokkal jobb a fék.
Majd kipróbálom, de szerintem abs kattogásig nem is bírnám taposni az enyémen. Szóval nagyon sz@r.
gratula a motorhoz csudaszép. Ha érzel rugószerű érzést a pedálon akkor levegős, ha nem, akkor lehet hogy organikus betét van hátul és kicsit üvegesre égett, ami nem valószínű főleg hátsónál. Nem ismerem az abs-es hogy reagál de a normálnál nagy erőltetés nélkül blokkolnia kellene, ill működésbe lépnie az abs-nek. Egyébként tényleg nem túl erős az a hátsó fék.
Nekem se valami masszív a hátsó fék, lehet konstrukciós sajátosság ennél a CBS-nél.
Imike
Érdekel még a Hornet Plexi?
Szia! Mennyiért eladóak a 2005-ös Hornet cuccai és hol vannak helyileg? Küldesz kérlek egy emailt ide: mikovacs85@gmail.com
Sziasztok!
Bemutatnám az új szerzeményem. CB600FA 2007
Néhány fotó róla az adatlapomon

Rögtön egy kérdés:
Mik lehetnek a hibaokok, ha a hátsó fék nem fog rendesen, csak nagyon nagy erőkifejtésre? (ABS-es, tehát előre is dologzik, de ez előre sem nagyon, nem fogja az elejét sem)
Esetleg egy légtelenítés segíthet rajta? Vagy van más ötlet?

Az első fék az brutálisan fog, tehát a betétekkel nem lehet gond. Várom a tanácsokat. Köszönöm.
Megvannak még a felnik?külön nem adod el az elsőt?Fék tárcsák vannak hozzá?
Így van. 2005-ös az fordított villa...
Hali!

Most írom a választ e-mailben
Hali!Írtam neked e-mailt, csak nem kaptam választ.érdeklődnék, hogy a hűtőtakaród, az Z-750-ról való?Nagyon érdekelne a felfogatása is, mert egy barátom hűtőtakarót hajt a Hornetjére.Köszi előre is! Üdv Balázs
inkább 2003-2004
2005-ős Hornet alkatrészek eladók.
Minden
Küldheted mailbe is, hogy ne terheljük a többieket: szalay.kriszti@gmail.com

megvan a teljes kiadás, az egész érdekelne, vagy konkrétan pár dolog?
üdv, nagyon jó kezdő motor, nem híres arról hogy elromlik (persze előfordulhat mint minden járműnél), a kopó alkatrészeket és olajat kell cserélni, nálam kb 5,5L a fogyasztás normális kezeléssel néha odahúzva, nem próbáltam a végsebességet tudtom szerint kb 230. 2000 előttit szerintem ne vegyél a 16-os első kerék miatt mert arra szívás gumit szerezni ill. drága, a 2000-nél is nézd meg biztonság kedvéért nem e csak a forgalomba helyezés 2000-es. 2003-tól volt kis átalakítás rajta, műszerek, farokidom, oldalelemek, tank és első lámpa, több nem jut eszembe.
Sziasztok! Már régóta dédelgetett álmom, hogy szeretnék egy sport vagy utcai motort. Most jött el az ideje hogy lehetőségem is nyilt vásárolni egyet. Jelenleg egy KTM 200EXC-m van. Sok keresés után a Hornet 600 -ra esett a választásom. Szerintetek mennyire jó kezdő motor? Valamint mennyire szerviz igényes, mennyi a fogyasztása, mennyire kezelhető és mennyi a végsebessége? egy 2000-2004 es modellen gondolkodok. Véleményeket kérek!
Előre is köszönöm!
Laza http://youtu.be/ff3Etpube2E

Esetleg valaki nem csapatott kék fehér hornettel paks cece közt?
Szép lett a paripa, lefaragtál pár évet a korából Gratulálok!
Ha lenne időd egy költségvetés közzétételre, mi mennyi volt az nagyon jó lenne. Kivi vagyok, mert én is tervezem, hogy megcsináltassam (megcsinálni sajnos nem tudom) de akkor már, amit lehet felújítatnék vagy cserélnék rajta. Na ez a 250-esnél nem könnyű. A legnagyobb szívfájdalmam, hogy nagyon csúnya a blokk, kívülről. A gyári festék hiányzik róla jópár helyen, de még az is lehet, hogy azért kétféle a szín mert két darabból van összerakva
rakd el a számom ha bármi gond van, ha gondolod küld el a tiedet sms-ben.
Nekem jó akárhol.
Viszont ha te négyre érsz oda, akk én lassan indulok, hogy én is odaérjek.
3 körül elindulok szerintem, itt jó neked? Hánykor érnél oda? Én kb 4-re érek oda.

http://goo.gl/maps/pQP5g
Én ugyan a másik oldalról támadom Visegrádot, de a vár alatt valahol összefuthatunk.
remélem most jó lesz
http://goo.gl/maps/zm6zT