Hali! Az egyik ismerősöm motort szeretne venni, ezt a gépet nézte ki magának: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-6003544, tud esetleg róla valaki valamit?
Hátsó doboztartó:
- Az utaskapaszkodónál 4 csavar
- Az ülés alatt a segédvázhoz csatlakozik, az oldalidomok végét öleli körbe.
Oldaldoboz tartó:
- utas lábtartó
- hátsódoboz tartó oldalához
- a rendszámtábla tartónál megy át egy keresztrúd.
Nekem most darabokban van a cucc, max levéve tudom lefotózni Neked, ha még kell,mondjuk holnap délután jutnék oda hogy feltöltsem. Ott látni minden rögzítési pontot.
nagyon szépen köszönöm! egyszerűen szuper. Az még nem világos, hogy az első rögzítési pont hol van, de holnap megnézem. talán ha képről jól veszem le akkor az ülés alá mehet be.
A konzolhoz az átalkított zárszerkezetről tudnál méretet/infót küldeni esetleg? Már csak az kell hozzá és kész lenne a rendszer? Ahogy nézem a képeket, a Monokey zárat levetted, és a helyére ment a spéci cucc?
Ernő valóban nekem küldött el képeket, de menet közben sikerült szerezni egy Givi konzolt. Alapvetően ezek a givi/kappa cuccok az utaskapaszkodót rögzítő 4 csavarhoz rögzülnek, így elég jó stabilitást adva a cuccnak. Az oldaldoboz tartó meg a hátsóhoz csatlakozik.
Egy kedves barátom segítségével sikerült annó egy Hondás medálhoz jutnom. Mivel be lett süttetve, így megvan a forma, bármikor kivitelezhet az utángyártás a jól bejáratott ötvösöm segítségével
Az volna a kérdés, hogy van-e valakinek igénye ilyenre?
A medál ezüstből készül, kb. 2*2,5 cm-es négyzetbe fér bele, 3,5 g súlyú.
Ára a megrendelt mennyiségtől függően 3500-4000 ft/db.
Ha valaki multimilliomos aranyból is el lehet készíttetni, de az egy nullával drágább, ami csak becslés, mert még senkinek sem volt ingerenciája rá
Nem kifejezetten Hornet és balga is vagyok, hogy csak most jutott eszembe. Más Hondás ismerőst is tessék megkérdezni
Az enyémen is Givi tartórendszer van,az oldalsó zárait alakítottam át,hogy az olcsóbb dobozokat lehessen feltenni,a hátsó az 2-zárt sisakot befogadó Givi.Lerajzoltam már itt azt hiszem B.Antalnak és csináltam közeli képeket is róla,meg van az email el tudom küldeni ha adsz egy címet.A galériámban vannak fent képek dobozokkal is, meg tudod nézni.
szia!
Köszönöm. Nem rossz. Megmondom őszintén én csinálni szeretnék, mert, ha nem muszáj nem adnék ki érte horror pénzt. ezt a 162 FZ-t valamilyen formán még le is tudnám talán utánozni, bár nem emlékszem, hogy lenne az ülésnél olyan rögzítési pont mint ami a képen látszik, de holnap meg fogom nézni. Ha készül kísérlet, biztos fogok róla képeket feltenni.
Givinek vanoldal és hátsódoboz tartója is. Az oldaldoboz tartó a későbbi szériához való,nálam pont most folyik az erre az évjáratra való alakítása. A hátsó doboz tartó ez: Doboztartó 162 fz a kódja.
Textiltáskához jó a T214 tartó, ez tulajdonképpen csak egy hajlított keret.
Az oldaldoboz tartó csatlakozik a hátsó lábtartó konzolhoz, és a hátsó doboztartóhoz. Arra figyelj, hogy a noname dobozok rögzítése eltér a noname dobozok rögzítésétől, sok hirdetésben monokey doboznak írják, de nem ugyanaz, alakítani kell...
sziasztok! van valakinek 2002-es (vagy ezzel megegyező típus)-hoz hátul valamilyen csomag rögzítési mód? esetleg a kapaszkodó felett / mögött vagy oldalt? Szeretnék valami magamnak csinálni és szívesen vennék képeket gyári vagy esetleg egyedi megoldásokról is. köszönöm előre is.
Képek mentek a dobozról.
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/DOSIAOGPP5POQ
OQE11FPJJPYYUS2LSK0FQTYQSPWPELZAFJ18ILMM3I0M7K40IHKAQZM76QFYLCYMMHZP6LU
IG6IJKU1Z8L9SFL6JOMEMQ685TUAELGGARK05Z6JR7Z4S7DCIOP53528KADTSRUE6FD05Q7
Q8W9MA0IAT3E5GGJEPI0719GF80CTLLYA7365HSF3SI72A40E8JRFQ/page1
közben azért keresgéltem ám neten és találtam képet róla leszedett álapotban. holnap megnézem én is élőben és már tervezem is meg :)
Hátsó doboztartó:
- Az utaskapaszkodónál 4 csavar
- Az ülés alatt a segédvázhoz csatlakozik, az oldalidomok végét öleli körbe.
Oldaldoboz tartó:
- utas lábtartó
- hátsódoboz tartó oldalához
- a rendszámtábla tartónál megy át egy keresztrúd.
Nekem most darabokban van a cucc, max levéve tudom lefotózni Neked, ha még kell,mondjuk holnap délután jutnék oda hogy feltöltsem. Ott látni minden rögzítési pontot.
Emailok mentek.
A konzolhoz az átalkított zárszerkezetről tudnál méretet/infót küldeni esetleg? Már csak az kell hozzá és kész lenne a rendszer? Ahogy nézem a képeket, a Monokey zárat levetted, és a helyére ment a spéci cucc?
Egy kedves barátom segítségével sikerült annó egy Hondás medálhoz jutnom. Mivel be lett süttetve, így megvan a forma, bármikor kivitelezhet az utángyártás a jól bejáratott ötvösöm segítségével
Az volna a kérdés, hogy van-e valakinek igénye ilyenre?
A medál ezüstből készül, kb. 2*2,5 cm-es négyzetbe fér bele, 3,5 g súlyú.
Ára a megrendelt mennyiségtől függően 3500-4000 ft/db.
Ha valaki multimilliomos aranyból is el lehet készíttetni, de az egy nullával drágább, ami csak becslés, mert még senkinek sem volt ingerenciája rá
Nem kifejezetten Hornet és balga is vagyok, hogy csak most jutott eszembe. Más Hondás ismerőst is tessék megkérdezni
Köszönöm!
silverdekor@gmail.com
Az enyémen is Givi tartórendszer van,az oldalsó zárait alakítottam át,hogy az olcsóbb dobozokat lehessen feltenni,a hátsó az 2-zárt sisakot befogadó Givi.Lerajzoltam már itt azt hiszem B.Antalnak és csináltam közeli képeket is róla,meg van az email el tudom küldeni ha adsz egy címet.A galériámban vannak fent képek dobozokkal is, meg tudod nézni.
Üdv!
Köszönöm. Nem rossz. Megmondom őszintén én csinálni szeretnék, mert, ha nem muszáj nem adnék ki érte horror pénzt. ezt a 162 FZ-t valamilyen formán még le is tudnám talán utánozni, bár nem emlékszem, hogy lenne az ülésnél olyan rögzítési pont mint ami a képen látszik, de holnap meg fogom nézni. Ha készül kísérlet, biztos fogok róla képeket feltenni.
Givinek vanoldal és hátsódoboz tartója is. Az oldaldoboz tartó a későbbi szériához való,nálam pont most folyik az erre az évjáratra való alakítása. A hátsó doboz tartó ez: Doboztartó 162 fz a kódja.
Textiltáskához jó a T214 tartó, ez tulajdonképpen csak egy hajlított keret.
Az oldaldoboz tartó csatlakozik a hátsó lábtartó konzolhoz, és a hátsó doboztartóhoz. Arra figyelj, hogy a noname dobozok rögzítése eltér a noname dobozok rögzítésétől, sok hirdetésben monokey doboznak írják, de nem ugyanaz, alakítani kell...