Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az attol függ, hogy milyen szinüek
Ja bocs elfelejtettem megkérdezni: a 2006-os Hornetek hasidoma ill. üléstakarója felrakható az elöző modellekre is vagy nem
Sziasztok!!! Láttom mindenki most vesz motort Ja, jut eszembe én is majd március elején veszek mert akkor leszek annyi idős, hogy vehesek fel hitelt. De énis egy Hornetben gondolkodom
Szép a mocid, február elején lesz pénzem, 900 ezer forintot beigérek kp-ban. jelezz, ha aktuális!!!! Celldömölk (már beszéltünk telcsin) (rozsas@cellkabel.hu)
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy van valami műszaki különbség a 2005-ös és a 2006-os CBF 600N között.
előre is köszönöm!
Sziasztok!

Köszönöm ezt a szíves fogadtatást.
Én 2006-ost vettem, mert nekem nem tetszik a 2007-es (ízlések és pofonok)
Naracs színben vettem.

Elvileg márciusban veszem át, mert akkorra kértem, de ha hamarabb elviszik a DRZ-t, akkor hamarabb hazaviszem a Hornetet

Remélem sokat motorozunk majd együtt
Szia Zsani!
600-ast vettél? Milyen színű?
Szia Zsani!
Üdv. a fullánkosok táborában.
Mikor veszed át a gépet?
Sziasztok!

Nemrég vettem egy Hornetet, igaz, még át sem vettem, csak gondoltam beköszönök.
Remélem sok közös élményünk lesz együtt..

Üdv. mindenkinek!
Sziasztok,
megnyitottuk Motor és autógumis műhelyünket,ha bárkinek kell valami jelentkezzen.
Autó és motorgumik,motorolajok,autós tuning cuccok.
Főként Leo Vince, Yoshimura és Arata dobok mocira.

Nekem Hepco Becker bukócsövem van,nagyon jó,2x is teszteltem sajnos.
A kipufogóm meg Leo Vince.Nagyon szeretem.
Széles utat mindenkinek.

Punitive-performance tuning shop és gumiszerviz
Budapest, XVI.ker Rózsa utca 37.
Tel:402-06-99
30-816-19-33
A dobot nem magam cseréltem, mivel a szalonban rendeltem a mocival együtt, így fel is szerelték nekem díjmentesen. Egyébként nem nagy dolog, ha a megfelelő szerszámok kéznél vannak, akkor kb. fél óra alatt kicserélhető. Ez tapasztalat is, mivel már többször távolítottam el magam is a farokidomot a mini indexek miatt, ill. amikor a konzolt is cseréltem. Ha valakinek van néminemű műszaki érzéke, gond nélkül megoldja.
Werth , a dobokat saját magad cserélted ki, vagy elvitted valahova ? nagy cucc megcsinálni ?
Ezt a kérdést passzolom.
Az Akra új ára 133 eft volt, a Giannelli dob pedig akciósan kapható 70 eft-ért.
Köszönöm a gyors reakciot, ilyesmi informáciokra gondoltam...
És körülbelül mennyi az a maximum, korrekt ár, amit egy használt dobért érdemes kifizetni típustól függöen??
Két kép:
hidi féle Giannelli, és az Akrám:
Szia!

Nem egészen értettem mit is akarsz pontosan de itt van néhány link:
Giannelli
Akrapovic
Devil
LeoVince
Ixil

Nekem Akra van a mocin, naon szép, és naon állat hangja van.
Üdv Mindenkinek!

Ha minden jol megy már csak 1-2 hónap kérdése, és én is egy 600-as Hornet tulajdonosa leszek, s ezzel kacsolatban lenne néhány kérdésem, amire ha tudnátok nekem válaszolni, messzemenöen megköszönném.
Azt szeretném megtudni, hogy a Hornetre való sportdoboknak van-e vmi kölönleges típuskódja, esetleg vmi száma, ami alapján be lehet azonositani különböző márkák esetén is. Esetleg ha néhány konkrét fajtát tudnátok nekem ajánlani/mutatni, annak mégjobban örülnék.

A segítséget előre is köszönöm!

Üdw.

Bar
Szia Kedves Hidi!
Igazán tuningos lett a Horneted!!! Remélem idén nem amortizálod szegényt!!!
Az MT01-es csapat elsírja magát szégyenében, ha meglátják!!!
Az tuti!

A lábtartód! Teljesen kiment a pihent buksimból, hogy Te már anélkül karcolsz!
Ha meg már kiülsz a mocin akkor majd a térdkoptatóid vásnak le az új ruhádról, vagy lehet nincs is rajta?
Szia werth!

Azok biztos nem - nincsenek lábtartótüskéim...
Nini! Előkerült hidi!
Az idei szezonban remélem nem cserélsz bukócsövet!
Ha minden jól megy akkor csak a lábtartótüskék kopnak.
Kérdezz nyugodtan a depretto bukóvasról. Az eldőlés nem bántja (4x), egyszer az Eringen csúsztam el vele, akkor csak kopott egy keveset, másodszor meg egy úthiba eldobott, annak a képét láttad a werth testvér fényképein. Kipu, fékkar, tank ép maradt, a kormány görbült meg mindkétszer.
Nem vagyok a Shox marketingese, de ajánlom figyelmetekbe ezeket a napi akciókat:

shox.hu/cikkek.php?lista=hirek...

További jó motoros időt midenkinek!
Sajnos nem tudok ilyenről.
hmm, és nincs valahol most is fél áron ? év végi akcio, esetleg ujévi akcio ?