udv, valaki szedett mar szet hatso rugostagot? A rugot szeretnem rola le operalni "csak". Hazilag szet lehet szedni? Kell hozza rugo feszito? Neztem az aljat mintha azt lehetne letekerni. Koszi
Ennél pontosabb nincs, ugyanis ez a neve, mint a nagynak CB600F.
CB250F, Hornet. Esetleg még CB250FT.
'96-os gyártás, első fecske. MC19 és MC14E az alváz és motorszám kezdete, de bővebben most nem tudok, mert nincs nálam a forgalmi.
Most hogy van kabátom kurva jó, nem zavar a szél egyáltalán. 150km/h-nál is jó...Én olyan kabátot vettem ami nem lóg rajtam,hanem passzentos,és meg vagyok elégedve vele..
Nekem kis plexi van rajta, valamicskét jelent azért a szélvédelem tekintetében. Kilencezerből megvolt a tartójával együtt, nem nehéz felszerelni, szerintem megérte.
Üdvözöllek benneteket. Motorcsere előtt állok és Hornetben gondolkozom. Arra lennék kíváncsi mennyire zavaró a szél menet közben. A kis plexi akinek van mennyit segít?
Most idomos motorom van és nem tudom ezért vagyok bajban.
A szélessége 15 cm, a magassága 10 cm. A Honda felirattal együtt mértem, ez enyhén íves az enyémen, annak a legalsó pontjától a szárny sarkáig 10 cm.
A képeim között láthatod is az enyém emblémáját (nem tudom a Tiéd évjáratán milyen volt).
A Honda felirat kb 3-4 cm magas, ha ez nem kell.
Én mennék!
Ha esetleg valaki megy ausztriába szerpentinezni szóljon megyek...
mi lett a plx 176-tal?
meg van még?
lehet,hogy engem érdekelne
üdv. Kiki
CB250F, Hornet. Esetleg még CB250FT.
'96-os gyártás, első fecske. MC19 és MC14E az alváz és motorszám kezdete, de bővebben most nem tudok, mert nincs nálam a forgalmi.
Amúgy, csak költői volt a kérdés
Most idomos motorom van és nem tudom ezért vagyok bajban.
Köszi
CB-k listájától lábrázást kapok... CB Two Fifty
CB250P
CB250 Police
Köszcsike
akkor így mutizom a cicamatricicát :)
http://kepfeltoltes.hu/120614/matrica_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
probakep:
hogy a hogy lehet saját gépről beillaszteni képet? A tallózás, kiválasztásig ok a dolog, de utána?
A szélessége 15 cm, a magassága 10 cm. A Honda felirattal együtt mértem, ez enyhén íves az enyémen, annak a legalsó pontjától a szárny sarkáig 10 cm.
A képeim között láthatod is az enyém emblémáját (nem tudom a Tiéd évjáratán milyen volt).
A Honda felirat kb 3-4 cm magas, ha ez nem kell.