Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

udv, valaki szedett mar szet hatso rugostagot? A rugot szeretnem rola le operalni "csak". Hazilag szet lehet szedni? Kell hozza rugo feszito? Neztem az aljat mintha azt lehetne letekerni. Koszi
ja, egész hétvégén nyomtuk azaz húztuk a gázt
Hello!
Én mennék!
Ja. Lenyomtam kb 40 km-t, hazahoztam az egyik makettemet egy klubtársamtól. Szóval nagy motorozás volt.
nagyon megy a téma...Mindenki motorozott ma?

Ha esetleg valaki megy ausztriába szerpentinezni szóljon megyek...
szia,

mi lett a plx 176-tal?
meg van még?
lehet,hogy engem érdekelne
üdv. Kiki
Ennél pontosabb nincs, ugyanis ez a neve, mint a nagynak CB600F.

CB250F, Hornet. Esetleg még CB250FT.
'96-os gyártás, első fecske. MC19 és MC14E az alváz és motorszám kezdete, de bővebben most nem tudok, mert nincs nálam a forgalmi.

Amúgy, csak költői volt a kérdés
Most hogy van kabátom kurva jó, nem zavar a szél egyáltalán. 150km/h-nál is jó...Én olyan kabátot vettem ami nem lóg rajtam,hanem passzentos,és meg vagyok elégedve vele..
akkor vegyél 1-2 számmal kisebb cordurát márkatárs
Nekem kis plexi van rajta, valamicskét jelent azért a szélvédelem tekintetében. Kilencezerből megvolt a tartójával együtt, nem nehéz felszerelni, szerintem megérte.
cordura kabatban, plexi nelkul k*rvara zavaro... De megeri! :)
Üdvözöllek benneteket. Motorcsere előtt állok és Hornetben gondolkozom. Arra lennék kíváncsi mennyire zavaró a szél menet közben. A kis plexi akinek van mennyit segít?
Most idomos motorom van és nem tudom ezért vagyok bajban.

Köszi
Minden van, csak akarni kell. És ami szükséges, egy kicsit pontosabb megnevezés, vagy évjárat vagy bármi.

CB-k listájától lábrázást kapok... CB Two Fifty
CB250P
CB250 Police

Köszcsike
CB250F is van?
nah mind1..... mama laposa nem vágja a témát.

akkor így mutizom a cicamatricicát :)

http://kepfeltoltes.hu/120614/matrica_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
elvileg annyi
probakep:
hello

hogy a hogy lehet saját gépről beillaszteni képet? A tallózás, kiválasztásig ok a dolog, de utána?
koszonom, erre voltam kivancsi, az enyemen hornet felirat volt eredetileg de ilyen lesz:) Bocsi angol bill.
Szia Exec!

A szélessége 15 cm, a magassága 10 cm. A Honda felirattal együtt mértem, ez enyhén íves az enyémen, annak a legalsó pontjától a szárny sarkáig 10 cm.
A képeim között láthatod is az enyém emblémáját (nem tudom a Tiéd évjáratán milyen volt).
A Honda felirat kb 3-4 cm magas, ha ez nem kell.
Inkább a szombat a programos. Vasárnap reggel valamikor összekészülődünk és átmegyünk a kalandparkba. Onnan pedig haza.
udv, valaki tudna segiteni abban hogy a tankon levo honda emblema milyen hosszu ill magas a legnagyobb pontokon? Koszi!
A vasárnapról bővebben mit lehet tudni?
ok találd ki és szólj
Mire megírtam válaszoltál is. Pár nap múlva tudok választ adni köszi
Tárcsa van !