Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudja valaki esetleg a gyari hornet feliratos tank hogyan keszul? Matricara van lakkozva? Ha szeretnem ujrafenyeztetni a tankot (is) meg tudjak ezt csinalni gyari kinezeture? Mi kellene hozza? Koszi
ami lemaradt,

a cuccok új kabátok, és van köztük bőr felső is. Sorry a 1/2 inofért
Gratulálok, sok boldogságot kívánok!
Aki kíváncsi a képekre

Képek 1.

Facebook-on
Sziasztok tagok!

Nem kell a szájkarate....szerintem....sehova nem vezet.

Kicsit más.:

Eladó Honda-s cordura kabátok szinte minden méretben. Ha valakit érdekel, írjon a mail címemre.

Béke!
Köszönöm szépen
Megvolt az esküvő, 8 nagyon kedves motorostárs(ebből 6 Hornetes ) és egy hintó kíséretében
Ha meglesznek a képek a fotóstól teszek fel 1-2 képet
Tényleg vannak érdekes emberek ezen a fórumon. Én csak azért nem írtam neked ,mert 15:30ig melóztam.17-21ig keveregtem Füreden Tihanyban és Alsóörsön.(hornetet nem láttam).
A Dömölk az Celdömölk? Ha igen akkor biztosan összefutunk valahol,és iszunk 1 akármit!
Én egy szóval sem mondtam,hogy motoros találkozóra megyek, csak Alsóörsre.
Egyébként Kb 10 Hornetet láttam, de megkockáztatom volt még15 is.
Ebből tuti 6 olvassa a fórumot és nem szól a valaga sem hogy esetleg ott találkozhatnánk és 1 pohár akármi mellett beszélgethetnénk.
Összetartás van, ez jellemző a magyarra!
Mennyi legyen ezer?
Rendben köszi.Akkor tárgytalan:-)
Megvan a Luis-tól a kabát. Held textilt sikerült jó áron venni 200 euró helyett 119-ért.
15 .
az alsóörsi találkozó egy vicc... 6.000,-HUF a napijegy... aztán mire is?
aki volt már a european bike week-en, azt tudja miről beszélek...
(nincs belépő és a kaja pia nem kerül többe, mint a balcsin...)
alsóörsre márcsak elvből sem megyek ilyenkor.
Sunny, sok boldogságot!
Az én kibúvóm az esküvőm! Holnap Lesz a nagy nap(om) és még egy csomó dolog hátra van Ha valaki gondolja szívesen látom, megjelenés kötelező motorral Székesfehérvár 13:50-kor lesz a Hiemer házban! Onnan átmegyünk a Távírda utca 9. Lila ház 3. emeletére ahol az egyházi része lesz! Ezután itt a helyszínen egy kis álló fogadás!
Bírom ezt a fórumot.Tök jól megy a száj karate, meg a "semmit" hajtás. de amikor kilehetne mozdulni, mindenki behúzza a fülét farkát és inkább "egyedül" lavíroz .
Megmondtam, lehet szidni!
Mennyibe fáj?
Én biztos nem!
De szombaton megyek: Sümeg-Tapolca-Veszprém-Alsóörs!
Mindenkit megkérek, hogy NE akarjon velem jönni !
2005 fekete.
évjárat?..színe?..kösz
Sziasztok!

Valaki járt tegnap Bp-Bia.-Etyek útvonalon?
Első sárvédő eladó cb 600 hornet.
Ellenállás beépítésével ugyanakkora fogyasztása lesz mint a hagyományos izzónak,vagy is kidobott pénz lesz a ledes irányjelző.Megoldás a többiek által is javasolt relé csere.

Üdv!
index relé csere jobb ! kb 5 ezer