Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyet akarok én is,de lehet akra lesz...

Nem túl hangos?
2 hét múlva kezdem a nagy felújítást és valószínű nekem is kell majd cserélni mennyiért vetted és hol?
igen-igen... 5-15 amit tekergettem, de megoldottam nelkule is... Egyebkent azt a 9es gumi vmit csereltem, remelem, most mar nem fog zakatolni a lanc... (egyebbkent nagyon fasza kis kep, amit linkeltel...)
ja és köszi!
az lesz az,:) mert nyomogattam ész nélkül:)
megyek is valahogy visszanyomogatom!
ha erre gondolsz ami itt az 15-ös akkor ja az egy 22-es kulcsnyílású anya dugókulcs kell hozzá.

http://www.hondaoriginalparts....
atmentem a motor masik oldalara es lattam a bibit... Az csavar feje volt, amit probaltam tekergetni, az anya a tuloldalon volt... Es az egy cseszett nagy csavar, ugyh inkabb bekenhagytam... :)
megpróbálnám felső íven befújni csavar lazítóval, ha ez nem anya hanem csavar akkor megütögetni kicsit a tetejét. Vigyázz hogy el ne kenődjön a feje a húzástól mert az szívás lenne.

Felszereltük az új kiput,nagyon jó hangja van:) :
fiuk-lanyok! Szetetnem kicserelni azt a gumi lancvezetot, es ha mar ott vok, letakaritanek mindent a kornyeken... Csakhogy nem tudom levenni azt a takaro fem lemezt, mely a az elso fogaskerek utan van... Fogja 3csavar, az also es a felso kijott, de a nagy kozepso nem adja meg magat... Van ra vmi trukk, v csavargassam nagyon erosen nagyon sokaig? Koszonom....
konkrét útvonal nincs.Egy a lényeg hogy jó magasra mennyünk.
Múltkor írtad, hogy mész..Te merre szoktál menni...
A második Köszi, rendben vagyunk Veled mi újság? Régen hallottam felőled.
szia Bubus...remélem minden oks és ha jól hallottam jön a baba is...sok sikert és jó egészséget kívánok nektek..
Mert össze-vissza nyomogatod a gombokat a műszerfalon...
Kikapcsoltad az immo visszajelzőt.Az egyik gombot gyújtáson hosszan nyomni kell és egyszer felvillan, akkor bekapcsol. De ha lekapod az akksisarut és visszateszed akkor is villogni fog.
próbáld meg felhívni ezt a számot, voltam nála mindene van hornethez : http://www.kepesmotor.hu/lampa...
eddig messze a legjobb árakon mint amikkel találkoztam eddig. (nem fizetett reklám:))
Tervezz mondjuk Júli.1-re.
Van konkrét útvonal elképzelésed?
Szerintem bontó! (Sugó, Ricsi,twin motor).
De esztergályos is pörget, csak azt még festeni kell.
Egy fotót azért felnyomhatnál! Kösz!
Hááát ez nem volt gyenge! Szegény srácnak nagyon beszóltál (tuti anyázott)
sziasztok!
egy körkérdés! ki tudja megmondani hogy mi az oka annak hogy a kis piros led a műszerfal szélén nem pislákol mikor kiveszem a kulcsot?
eddig villogott. 2006-os hornet
e-bay-en nézelődj....főleg az olasz e-bay.it van rengeteg cucc beírod ,hogy honda hornet és dobja ki a csomó tuning és gyári cuccot.

ez végett ne pártolj el segítőkészek az emberek itt...
hmmm kösz szerintem nem voltam modortalan segítséget kértem de kösz.ja és nem a pénz spórolás motivált és nem lejmoltam
jó hogy beköszönsz és egyből lejmolni akarsz itt... ..ez aztán a mentalitás... ....tudsz végsúly nélkül is menni.. ..vagy bemész tecsóba és veszel 2 ezer huffért egy pár végsúlyt magadnak, ha nem telik többre és az is megfelelő... ..többe kerülne vkinek postázni neked 1-et mint az egész herce hurca...
Sziasztok!
Új vagyok itt, segítségeteket kérném van egy Honda Hornet 600-om(2003) és el hagytam a bal oldali kormányvégsúlyt tud valaki jutányos áron vagy segíteni.Segítségeteket előre is köszönöm!
ha legközelebb mész vagy tervezel nyugodtan szólj....Csak időbe mert én 3 műszakba dolgozok,és sokszor 7végén dolgozok,nekem előre kell tervezni a szabikat...
innen lathattam vkit vasarnap del korul velencen a korforgalomban egy fekete motorral ket szemellyel?
Szavadon foglak!