igen-igen... 5-15 amit tekergettem, de megoldottam nelkule is... Egyebkent azt a 9es gumi vmit csereltem, remelem, most mar nem fog zakatolni a lanc... (egyebbkent nagyon fasza kis kep, amit linkeltel...)
atmentem a motor masik oldalara es lattam a bibit... Az csavar feje volt, amit probaltam tekergetni, az anya a tuloldalon volt... Es az egy cseszett nagy csavar, ugyh inkabb bekenhagytam... :)
megpróbálnám felső íven befújni csavar lazítóval, ha ez nem anya hanem csavar akkor megütögetni kicsit a tetejét. Vigyázz hogy el ne kenődjön a feje a húzástól mert az szívás lenne.
fiuk-lanyok! Szetetnem kicserelni azt a gumi lancvezetot, es ha mar ott vok, letakaritanek mindent a kornyeken... Csakhogy nem tudom levenni azt a takaro fem lemezt, mely a az elso fogaskerek utan van... Fogja 3csavar, az also es a felso kijott, de a nagy kozepso nem adja meg magat... Van ra vmi trukk, v csavargassam nagyon erosen nagyon sokaig? Koszonom....
Mert össze-vissza nyomogatod a gombokat a műszerfalon...
Kikapcsoltad az immo visszajelzőt.Az egyik gombot gyújtáson hosszan nyomni kell és egyszer felvillan, akkor bekapcsol. De ha lekapod az akksisarut és visszateszed akkor is villogni fog.
próbáld meg felhívni ezt a számot, voltam nála mindene van hornethez : http://www.kepesmotor.hu/lampa...
eddig messze a legjobb árakon mint amikkel találkoztam eddig. (nem fizetett reklám:))
sziasztok!
egy körkérdés! ki tudja megmondani hogy mi az oka annak hogy a kis piros led a műszerfal szélén nem pislákol mikor kiveszem a kulcsot?
eddig villogott. 2006-os hornet
jó hogy beköszönsz és egyből lejmolni akarsz itt... ..ez aztán a mentalitás... ....tudsz végsúly nélkül is menni.. ..vagy bemész tecsóba és veszel 2 ezer huffért egy pár végsúlyt magadnak, ha nem telik többre és az is megfelelő... ..többe kerülne vkinek postázni neked 1-et mint az egész herce hurca...
Sziasztok!
Új vagyok itt, segítségeteket kérném van egy Honda Hornet 600-om(2003) és el hagytam a bal oldali kormányvégsúlyt tud valaki jutányos áron vagy segíteni.Segítségeteket előre is köszönöm!
ha legközelebb mész vagy tervezel nyugodtan szólj....Csak időbe mert én 3 műszakba dolgozok,és sokszor 7végén dolgozok,nekem előre kell tervezni a szabikat...
Nem túl hangos?