Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából ez nem fedi a valóságot......................nem egy k5-ös ezres gixxer az tény de nem hinném hogy szutyok lenne.
Felejtsd el az sv-t.... ha sornégy után ráülsz megbánod, és sosem szabadulsz tőle. mellesleg egy szutyok az a motor, már ha lehet annak hivni.

Nemigazán.............mivel a hornetet pörgertni kell hogy úgy igazán meginduljon.Persze átlagos utcai használatnál.
A rendelkezésre álló nyomaték és az hogy ez mikor és mennyi áll rendelkezésre az ami számít.
Viszont kezdőként a hornet simulékonyabb és megbocsájtóbb az alacsony fordulaton és sebességgel elkövetett baklövésekkel szemben.
Teszem azt mész egy körforgalomban és visszaengeded a gázt alacsony fokozatban...........a hornet aszonygya hmmmmmm az sv meg beleáll a betonba és eldőlsz mint a bicikliző kígyó.

Szerintem próbáld ki mindkettőt és utána dönts ne fórumról meg mások elbeszéléseiből.
Arra a néhány hétre majd kölcsönveszem apám gépét..:D Télen meg eladom a gitáros motyóm, aztán pénzügyi gondok megoldódnak majd:P
Akkor valami olyan motort nezz majd, amihez holancot is adnak.
Most a jogsi miatt húzom az egészet..:/ Okmányiroda 1 hónap alatt küldi csak ki a jogsit. Szóval most várok a jogsimra, és csak utána tudom kezdeni a különbözetit, kb szeptemberre lesz csak jogsi..
Meg mindig nem vettel semmit?
Kis fordulaton ott az SV nyomatéka, de nagy fordulaton/tempónál nem érezni, hogy lomhább lenne a Hornetnél?
Hát a 650-es sv az 70 valahány paci................a hornet meg majd 100................így nem értem a kérdést................bár lehet túl korán van.
172 cm és 103-105 kg körül volt jó rám...szerintem a hossza nálam magasabb embernek is jó.
Nem érezni nagyobb tempónál a 20Le különbséget a Hornethez képest?
Huhh......megbizhatosaga nagyon jo,csak kotelezo olaj,szurok,gyertya,betetek kellettek.Nekem csak naked ami szoba johet az s-estol megfajdul szinte mindenem 50 km utan.Karakteres jo hangu,olcson uzemeltetheto szerethrto gep.
Viszont a sornegyhez kepest azt mondanam nehezebb kezelni pont a karaktere miatt.
Nyersebb makacsabb mint a orngy es a terhrlesvaltasai okozhatnak meglrpit kezdoknek de semmi komolyst a haladoknak.
Osszessegeben nem bantam meg a 24000 kilometert amit egyutt toltottunk.
Aki megtanulja kezelni jol annak nem fog mas gep sem gondot okozmi.
üdv láttam hogy volt sv650-ed, mi a véleményed róla? Megbízhatóság, teljesítmény, fogyasztás, ha S -es volt mennyire kényelmetlen a városi közlekedés (vagy úgy general)? Meg ami eszedbe jut esetleg...
Én remélem, hogy nem kell többet tesztelnem a protektorjaimat
Elhiheted hogy nem vagok én sem a konfekcióméret csak én felülről.Belejátszik hogy kifogytam picit belőle.De sajnos csak 2 pulcsival jó a méret.Bélést még a bőrből is kivettem.Igy az igazi.Második bőr bár nem vagyok épületes látvány.De már bizonyitott sajnos hogy jól véd és nem mozdul el.
Hát furcsálom, mert én aztán nem vagyok egy konfekció méret (laza 2 szám eltérés van az alsó és felsőrészem között) extrarövid karom, lábam, de vettem én sok mindent, mégis csak a Bering lett a jó. Tény, hogy 3in1 cucc, külön minden bélés, és azok nélkül nagyobb, de nem mozdul el annyira a proti, hogy gáz legyen. Sajnos nincs tépőzáras szűkítés, de éppen hogy nem kell.

Nem úgy, mint az a kabátom, amibe estem, elcsúszott a proti és egy hatalmas vérömleny lett a karomon.

Mondjuk az is igaz, hogy én mindig hordom az alap aláöltözőt, ami nem melegít, hanem izzadtságot vezet el, így a beleizzadással sincs gondom.

Mire sikerült megvennem ezt felpróbáltam sok mást, Spidit, Spykeot, Macnát. A Spidi volt még faja, csak hát majd 100 ropiba került, a többi bélésekkel szűkös, anélkül meg 3 számmal nagyobb volt, kb sátorponyva. A nadrágokról nem is beszélek, mert az a vicc kategória. Igaz abból csak a férfi (unisex) lett rám jó, de szerencsére eleve rövid a szára és még 3 hosszban állítható. Mindegy, nekem bejött és kész. Lehet Beringből is a drágábbat kell venni, vagy nem tom
jah megvolt,de így már nem is poén...
A másik fele hogy a protektorok nagyon faja ütésre keményedő lágy cucc............de az idióta méret miatt ugyan beszűkítem felsőkarnál...........na alul simán elcsúszhat.
És az átázás miatti belső impregnálásból kifolyólag izzadok benne nyáron mint a palotapincsi a kóreai étteremben.
Ha kiveszem a bélést még nagyobb........lóg mint a tehénen a gatya...........igaz télen egy pulcsival és a béléssel talán 1-2 fokig motorozhatok benne.
Nyáron tuti megzavarodnék tőle.
Gratula, megvolt az első legális köröd?
"Hát............ezt azért cáfolnám.................bering cordura.Ami mérteben jó volt akkora karokkal rendelkezett átmérőben hogy popey megirigyelhetné."

ugyanez van az enyémnél is szintén bering, térdre már vettem ruha alá protektort ugyanezt fogom könyökre is. Soha többé franciát nem csak kocsiból, ruhából sem....
És amikor jó volt rád hány kiló voltál ?:--D
kilóra méretre mekkora voltál amikor jó volt neked a kabát?Mert pont ilyet néztem én is használtat jó áron.Engem csak a kabát érdekel.

Én 183 cm magas vagyok 103 kg inkább sportosabb izmosabb testalkat,nemtom a 2xl-es jó lehet-e rám...
Végre megvan ez a szaros kártya is!
Három és fél hét okmányirodai várakozás után....
Ha érdekel,van egy ilyen ruhám eladó!Nekem nem volt vele semmi bajom,csak kifogytam belőle Természetesen Horneteseknek nem a vaterás áron adom!
shox mondial II
Hát............ezt azért cáfolnám.................bering cordura.Ami mérteben jó volt akkora karokkal rendelkezett átmérőben hogy popey megirigyelhetné.

Azonkívül csak egy esőruhát húztam a bőrre és lényegesen fárasztóbb volt ugyanaz a tempó.

Szal legyen az "csapatás" vagy csak sima túra esetleg melóba járás 15 fok felett csak bőr.

De mindenki azt húz magára amit jónak lát.