Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenki!
Tegnap elgurultam füredre, ami még nem hírérték...
de sajna menet közben valahogy sikerült elhagynom az egyik index búrályát(ami gyári). Esetleg van valakinek ilyen féle kis kincs tarcsiba?
Esetleg ötlet?
Sziasztok!

Keresek 2000-es évjáratú, 600-as darazsamhoz feszszabályzót. Tudnátok segíteni?

Köszönöm!
Köszi, de már szereztem egyet 15ezerért... te mennyiért adtad volna ?
Nincs mit!

Kaposvári vagyok, de Pécsre jártam suliba. Imádom ezt a részt és aránylag közeli is van.

Ellentétben a pécs-mánfa (mecsek pihenős) résszel itt nem találkoztam annyi "vad" motorossal és az autósok sem akarnak mindenáron lenyomni.

A kőröshegyi felhajtót szeretem még a környéken, bár ott nem nagy a változatosság 1-1 balos-jobbos azt jóidő.
ok köszi..Akkor nem basztam el semmit,elég nehéz volt tekerni rajta,mert rohadt sok a hely az én bufla kezeimnek...
Jó helyen tapogatsz,a service manual 1200-1400 közé írja,de én úgy állítottam,hogy 100C-os motornál 1500 .Alapjáraton ekkor tölt a legjobban,városban előnyös mert irányjelző,féklámpa,világítás egyszerre az kb.150W-fogyasztás és ha kicsi az alapjárat pl.1000-akkor elég jól megtudja szopni azt a pi......nyi 6AH-ás akksit.

Üdv!
Hali

Ma valaki Kondorosi út OMV benya kútnál keréknyomás ell. bordó 2007- Hornet-el kb 20.00h magasságában?

Hm?
kérdés kicsit alacsony volt az alapjárat 1200.

Állítottam rajta remélem jó helyen,a karbisor alatt a két belső karbi közt tekertem rá kicsit a sárga tekerővel,most 1300 körül van az alapjárat...
Kell hozzá egy specko kábel és a régi kulcs. Megmutatni neki az eredeti kulcsot és utána az újat.....
Röviden és tömören
És hogyan kell tanítani a kulcsot?
köszi, most jó...Gondolom pécsi vagy
Na talán most már jó lesz

http://maps.google.hu/maps?sad...
én ezt javaslom neked:

http://maps.google.hu/maps?q=o...

amit te írtál az az Árpád tetőn keresztül visz és szar az út...

ha a város felől jössz végig mész a 6-os úton, az uránvárosi buszpályaudvarnál (ami jobb oldalt lesz, baloldalt már a tescot is látni lehet) (előtte lévő lámpás kereszteződés) dobsz egy jobbost és mész egyenesen végig...

az eleje a misinai eláig lassú tempós 60-80-as kanyargós, szinte visszafordítós, utána pedig jóval tempósabb kanyarokkal tűzdelt. a tavat mindegy melyik oldalról kerülöd, magyarhertelend felé még vannak tempós jó kis kanyarok...

mi általában pécs és az örfűi elág. útvonalon megyünk és fordulunk vissza aztán megint fordulunk és így körbe-körbe karikába
Bár nem Hornetes téma, de kinek milyen tapasztalatai vannak a sisak kamerákkal? Szeretnék egyet venni de nem csillagászati áron, de nem szeretnék rosszat! Melyik az ami már élvezhető minőségben vesz fel?
Csütörtökön kezdődik az OPEN-AIR motorostalálkozó Orfűn,valaki?
Szia !
Van ha kell !
üdv
Esetleg valaki ment már ezen az útvonalon? Engem a pécs orfű szakasz érdekelnem,mert a szekszárp pécs szakaszt ismerem már.

Milyen az út minősége mennyire szerpentin?

Németkér-ORFŰ utvonal...
Aha. Nem vagyok ismerös arra, csak azt tudtam, hogy mi után vagyunk, mert ez épp két település közt van. Azt hittem Kapolcs a kövi
Szia.Ha langallóztatok az akkor Vigántpetenden volt ,nem Kapolcson. a kolbászszínűvel Én voltam!
Ok, köszönöm! Akkor ezért nem volt pálca...
2007-től új, befecskendezős blokkot kapott a hornet. Külsőségekben megegyezik a 2007-től gyártott 600RR blokkal. Ezen már kémlelő nyílás van a jobb oldalon.
Nézzetek lejjebb... Ott egy kis ablak. Na ott kell kukucskálni az olajszintet.
Én mindenkinek intek Ja, jöttem visszafele, bátyust vittem ki kerti partira.
Sziasztok!

Kérdés: a nívópálca minden Hornetben benne van? Ma néztük egy ismerős Hornetjét (2008-as), és amikor letekerte a kis kupakot nem volt benne a pálca. Lehet h ebből a típusból kimaradt? vagy neki nem volt benne? Ha esetleg kiesik a kupakból,okozhat ott benn gondot?