Én néztem volna CB400-at, de nem igazán van eladó, se régi se új. Vagy ilyen milla környékén
Nekem, amikor egész nap motoroztam, akkor volt az, hogy már nagyon kínszenvedés volt az uccsó pár kuplungolás. Annyira lezsibbadt a kezem, hogy pár napig a rántott húst se tudtam vágni. Mondjuk nekem eredendően szar a kezem, éljen az élsport. Majd meg is kell műteni egy téli időszakba. Ha neked nincs ilyen gondod, akkor tuti, hogy nem jól tartod a kezed.
Mondom a sorrendet ha valakinek van még ilyen gondja, kormány leszed nagy csavar meglazít leszed műszeregység két belső csavar kiszed,kormányhíd két inbusz meglazít, híd leüt nem teljesen alsó csavar meghúzás.
Nekem laza volt a csavar kézzel tudtam hajtani,majd kali + jó csavarhúzó és meghúz kibiztosítás...Most fasza lett sokkal stabilabb lett a gép..
Ahogy oda érsz az erődhöz a parkolónál megy tovább egy földút a dunnapart fele. Mész 50m és ott a hajó, majd tovább mész balra a földúton és ott a tank! Ezekhez nincs belépő!
Lehet az lesz nekem is. Pénteken 600km nyomtunk le, szombaton még semmi de vasárnap reggelre majd megpusztultam a fájdalomtól! Aztán ma reggelre elmúlt, azt hittem, de 190km nyomtam le ma és mire hazaértem megint fáj mint állat. Meg se bírom mozdítani
A laza pulcsi ne tévesszen meg. Mindig nálam van a kabát(protektoros) csak általában leveszem fotónál. Nadrágom még nincs az igaz Csak is kizárólag itt városon belül szoktam menni kabát nélkül de már nézegetem a protektor ingeket vagy egy nyári laza hálós protektoros kabátot!
Nekem az első hosszabb kör után volt ilyen. valszeg a kéztartás, ahogy húzod a gázt nem az igazi. Ki kel tapasztalni, most már nincs ilyenem. Néha megrázom menet közben, ha zsibbad és ennyi. :)
Én is tanulni vettem, meg erre volt cash:) de ez ilyen, valóban kicsi, én sem vagyok nagy, de érzem hogy 1-2 év és váltás lesz, addig meg remélem megtanulok motorozni. Ez a vas 93-as :D
Nekem, amikor egész nap motoroztam, akkor volt az, hogy már nagyon kínszenvedés volt az uccsó pár kuplungolás. Annyira lezsibbadt a kezem, hogy pár napig a rántott húst se tudtam vágni. Mondjuk nekem eredendően szar a kezem, éljen az élsport. Majd meg is kell műteni egy téli időszakba. Ha neked nincs ilyen gondod, akkor tuti, hogy nem jól tartod a kezed.