Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó tárcsa és betét érdekelhet mennyiért adnád? Szinter vagy organic a betét ?
Válla nincs első 32000 ,hátsó 15000.
Az elsők szinte ujjak a hátsó is . Nem sok kilométer van bennük.
Üdv! Melyik, milyen, mennyiért, mennyire kopott? Köszi.
Van ha kell!
Eladó Sunstar féktárcsa 2 db első .
Nagyon nem vagyok otthon a témában. Nekem TRW Lucas van elöl, tavaly kellett cserélni sajna. A gyári 5*annyiba lett volna, mint ez. (45 kontra 110+áfa)
Én menni ide
Talika

talika
Hétvégére jó időt mondanak! Íme két program lehetőség.
http://bbmbk.gportal.hu/
http://www.utazzitthon.hu/i-ve.
..
nekem minden matrica a fényezés felett van!
hibátlanok.
santakukac. Engem is érdekelne cordura hondás kabát.
szabika1@freemail.hu Helyileg merre vagy található? Előre is köszi.
normális után gyártottat ami nem valami keleti, nem találtam főleg olyat nem, ami úgy néz ki mint az eredeti, ha tudsz esetleg ilyet ne fogd magad vissza.
Nem érdemes szerintem a tárcsán spórolni. Jó, nem gyárit kell venni, de mindenképpen újat, szerintem. Sokszor többe kerülhet. Akárcsak az olcsó betétek, amik megeszik a tárcsát.
nagysuli@freemail.hu
Tegyél ki mail címet, és tudok küldeni.
nem igazán találtam elérhetőséget a címen amit adtál, nem költözött más címre?
köszi az infót, egyébként egy esztétikai felújítást tervezek a kicsit öregecske és megkopott gépen, vázrabontás, itt ott homok ill gyöngy fúvás, fényezés, kopott dolgok cseréje ilyesmi. Gyűjtöm az elérhetőségeket szóval aki tud BP-n. korrekt, megfizethető, homok és gyöngy szórót, fényezőt színkód alapján, szinterezőt az ne tartsa magában köszönöm! Ja, és keresek nem túl kopott hátsó féktárcsát és új betéteket 99-es motorra!
Mind a kettő jó lehet. Az utólagosból pl nekem az ilyen domború tetszik, Szacsának is olyan van. Ha fényezni valót veszel ne vacakolj e-bayel, mert nem biztos, hogy fényezhetőt küldenek, még ha azt is mondják. georgedesign.hu megrendelet és elküldi egy csekkel a cuccot. Ha nem tetszik kérsz másikat és nem fizeted ki. Nagyon korrekt ember. Egyedi cuccokat is csinál/tervez. (nem reklám, nincs hozzá közöm :D)
Szia! Van egy matricás ismerősöm és elvileg úgy csinálják,h tankra rá a matrica majd azt lelakozzák. Mert ha simán felrakod hamar lekopik vagy akár felpenderedik a matrica.
arra gondoltam hogy veszek egy honda wing matrica part pl ebayen festes utan azt rarakjak es ra a lakk? Vay erdemesebb inkabb a kesz tankra ragasztani szerinted?
Ha jól tudom csak a tankon van a matrica lakkozva. Szerintem meglehet csinálni szépre.
"Mi kellene hozzá" alatt mit értesz?
ha esetleg valakit érdekelne

link
én is egyetértek pár kép, méretek ,ár jó lenne engem bőr érdekelne! Előre is köszi
jókor szólsz, már van motoros kabátom...Igaz még kipróbálni nem tudtam mert egész nap esik ez a rohadt eső
Mivel mailt nem látok, így itt kérdezek. Pár kép, méret, ár nem lenne rossz Mailbe is jöhet!