Ezek a bukógombák elvileg direkt Hornetre valók, engem nem zavar, hogy ennyire kilóg, tesztelni még nem kellett őket, remélem soha nem is lesz rájuk szükség... Úgy látom, hogy a gépeden van undertail, tudnál segíteni ebben a kérdésemben? Köszi!
Ez az, csak így tovább! Én nem mertem kimondani "passzív fórumozók". Remélem más is erőt vesz magán és bemutatkozás gyanánt dob ide képet és pár sort.
Bukó gombák nem igen kiállnak?
Köszi mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy akinek van a gépén undertail, az hogy oldotta meg az ICM és az index relé elhelyezését? Esetleg képet ha töltene fel valaki, azt megköszönném!
Nem kifejezetten vagyok oda a sárgáért, meg azért a lámpáért, DE, az öszkép az nagyon jó, szép munkát végeztél, a lámpa feletti védő az a legjobb
BIG LIKE a Sárga Darázsra
Sziasztok!
A passzív fórumozók aktivizálása jegyében hadd osszam meg veletek ezt a pár képet a darazsamról! Nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, de már majdnem olyan, mint amilyennek megálmodtam...
Üdv Szfvárról!
lehetseges, h az a gumi van elkopva felul, ami vezeti a lancot a ket fogas kerek kozott, es vedi, h ne a lengokarhoz utodjon? Mi annak a hivatalos neve?
2001-es, csak április eleje óta van nálam, ez az első nagyomotrom...
Bukó gombák nem igen kiállnak?
Szép darab
A dobozokat mindig magaddal hordod?
Olyan kérdésem lenne, hogy akinek van a gépén undertail, az hogy oldotta meg az ICM és az index relé elhelyezését? Esetleg képet ha töltene fel valaki, azt megköszönném!
BIG LIKE a Sárga Darázsra
Szép a kicsike, grat
A passzív fórumozók aktivizálása jegyében hadd osszam meg veletek ezt a pár képet a darazsamról! Nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, de már majdnem olyan, mint amilyennek megálmodtam...
Üdv Szfvárról!
Mi a menete? Kormányt le kell kapni -- nagy anya leszed -- és az alatt kell ráhúzni finoman?
Vagy más a sorrend?
Teljes hossz átmérő stb. megköszönném :)
http://bukogomba.uw.hu/tartalo... ( nem tudom ez milyen motorra való)