Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon egybe van...
Zsír nagyon! Pont ez a fehér piros fényezés a kedvencem!
ez nagyon rendben van, mennyibe fájt ha nem titok?
szóval...
2001-es, csak április eleje óta van nálam, ez az első nagyomotrom...
A pár sor már megvolt, itt a pár kép.
Ezek a bukógombák elvileg direkt Hornetre valók, engem nem zavar, hogy ennyire kilóg, tesztelni még nem kellett őket, remélem soha nem is lesz rájuk szükség... Úgy látom, hogy a gépeden van undertail, tudnál segíteni ebben a kérdésemben? Köszi!
Csak ez a doboz van hozzá, de ez állandóan rajta van. Sokat szaladgálok vele ide-oda és tök jó, hogy nem kell tanktáskázni meg hátizsákkal szenvedni.
csináltam pár képet...
Ez az, csak így tovább! Én nem mertem kimondani "passzív fórumozók". Remélem más is erőt vesz magán és bemutatkozás gyanánt dob ide képet és pár sort.
Bukó gombák nem igen kiállnak?
Jééé olyan, mint az enyém
Szép darab
A dobozokat mindig magaddal hordod?
Tegnapi guruláson lőttem egy-két képet.
Köszi mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy akinek van a gépén undertail, az hogy oldotta meg az ICM és az index relé elhelyezését? Esetleg képet ha töltene fel valaki, azt megköszönném!
Szép! Teccik!
Igazán csinos a kis Drága!Vigyázz rá!
Nem kifejezetten vagyok oda a sárgáért, meg azért a lámpáért, DE, az öszkép az nagyon jó, szép munkát végeztél, a lámpa feletti védő az a legjobb
BIG LIKE a Sárga Darázsra
Nekem nagyon tetszenek rajta a "kretén" részletek. A fejidom meg az ülésen a csík.
hohooo és én eddig miért nem láttalak Szfvárron?

Szép a kicsike, grat
Sziasztok!
A passzív fórumozók aktivizálása jegyében hadd osszam meg veletek ezt a pár képet a darazsamról! Nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, de már majdnem olyan, mint amilyennek megálmodtam...
Üdv Szfvárról!
tudja e valaki biztosan hogy van e valami kulonbseg a 98-06 ig a hatso fekbetet formajaban?
hali...A kormány csapágyon,hogy tudok utánahúzni? Mert néha kottyan egyet szar úton.

Mi a menete? Kormányt le kell kapni -- nagy anya leszed -- és az alatt kell ráhúzni finoman?

Vagy más a sorrend?
Oké,köszönöm az infót! :)
Akinek van gyári bukógomba a motorján letudná nekem mérni a méreteit?:)
Teljes hossz átmérő stb. megköszönném :)

http://bukogomba.uw.hu/tartalo... ( nem tudom ez milyen motorra való)
lánckoptató
lehetseges, h az a gumi van elkopva felul, ami vezeti a lancot a ket fogas kerek kozott, es vedi, h ne a lengokarhoz utodjon? Mi annak a hivatalos neve?
...vagy nem túl retkes a csapok között? még llyen is előfordulhat.