Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tegnap este 7 körül nem ment valaki Pest felé Kerepesről kék darázzsal? egy lámpánál álltunk szemben egymással.
Így van, el szeretném adni de addig is használom és szépítem olyanra ahogy nekem tetszik! Meg nekem is cserélnem kell a kopó alkatrészeket, lánc, gumi stb
nem úgy volt hogy eladod? Vagy pont azért?
Írj az e-mail címemre, adok egy elérhetőséget aki valszeg tud neked segíteni, úgy szintén fehévári az illető, nekem is ő segít most szépíteni és újítani az enyémet
Megvan a BŰNÖS
Téged Szoktalak még itt látni Fehérváron kék hornettel
Nálam látható az adatlapon az elérhetőségem,légyszi küldjél egy mailt ha nem gond,mert lenne 1-2 kérdésem ami nem erre a fórumra vonatkozik. Előre is Köszi!
Szevasztok!

Lenne eladóba egy honda hornethez való sebring kipufogó szép állapotban.E betűvel,kivehető szűkítővel rendelkezik,jár hozzá takarólemez és összekötőcső is.Jelenleg nekem fzs 1000-en szolgál és kicsit át lett alakítva de egy tartófül kell hozzá és már mehet is fel eredeti helyére.
Ha valakit érdekel az árában meg tudunk egyezni,55eft volt de nyílván olcsóbb lenne.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címen vagy a 70/2241386-os számon megtalál.

Üdv mindenkinek!
egyszer voltam egy féktárcsa javítónál megpróbálom felkutatni a címet vagy telót de ez lehet csak este lesz meg annyira emlékszem hogy Zúglóban volt kifele a fenébe
hívd fel őt http://www.kepesmotor.hu/lampa... neki szinte minden van
vagy őt 06-70-631-3914 itt a fórumon Pedro2009, bont egy zsír hornetet
Köszi a lehetőséget, de azt nézegetem hogy nekem egy használtra van szükségem :-)
Nagyon szép , de az ára is nagyon borsos...
Ráadásul épp szervizben van a gép és még ezek nélkül is egy kisebb vagyonba fog kerülni, de a vételt nem kerülhetem el....csak max kivárok. Egyáltalán az enyém a szegecsek miatt javitható?
http://www.ebay.de/itm/ABM-Bre...

Ez is egy olcsóbb fajta.

Ha érdekel , beszerzem neked.
http://www.ebay.de/itm/Honda-C...

A drágábbnak darabja ennyi.
60 ezer a kettő
Érdekel?

Nem tudom nálunk mennyi? Olcsóbb?
Az ár két darabra vonatkozik. Zsír új.
Szia!
Féktárcsát sajnos nem tudok neked, viszont érdekelne, amit leveszel, eladó lenne-e, illetve milyen állapotban van, mi a gondja konkrétan.
Üdv. Attila
Köszi elsőre nem rossz....sőtt nagyon tetszik.
Ha valaki esetleg bontottan is tudna szivesen mérlegelnék..
Sziasztok!
Hornetemre keresek első féktárcsa párost,(hozzáértő szerint a szegecsek miatt mindenképpen cserés...) minden megoldás érdekelne...ha valaki bármilyen infóval tudna esetleg segíteni azt előre is nagyon megköszönném
Üdv.
Én nem tenném, mert ha addig jó is volt a fesszabályzó, tönkremehet. A 600-as horneteken egyszerűen ellenőrizhető a töltés. Le kell engedni az alapjáratot 1000 alá és amikor emeled gázzal, akkor látványosan felerősödik a világítás 1200 körül, majd felette kissé lecsökken. Ez azért van, mert alacsony fordulaton abszolút nem tölt, alapjáraton 14 volt körül, majd leszabályoz 13-13,1 voltra.
amennyire én tudom a fesszabályzónak a töltésben van szerepe, ha az rossz akkor vagy túltöltés (pl, erős a lámpa, idő után tönkrevágja az aksit és egyebeket) van, vagy nincs töltés. Ezeknél a motoroknál ha nincs töltés, akkor indítás után nem pörög fel a motor, dadog, egyfolytában le akar állni. Ha ez van nálad is akkor jogos lehet a gyanúd, de más baj is lehet ha nincs töltés. Próbáld ki hogy járás közben leveszed az aksiról a sarut, ha leáll rögtön akkor biztos nincs töltés.
Hello. Lenne egy kérdésem. A hondamnak lett egy kis baja. En a feszszabalyzóra gyanakszok. Nincs rendes szikra , nem dolgozik rendesen a motor, de nem mechanikus baja van 100 %. Nektek volt mar ilyen gondotok? vagy hasonlo?
Samsung Galaxy S II érdekelne, és köszi a fáradozást érte!
Szia!

Mi kellene pontosan? Öcsém telefon nagykerben dolgozik, lehet tud segíteni.
+ van még egy telefonos ismerősöm is.
Sziasztok Srácok & Lányok

A kérdésem nem egészen a fórumon folyó beszélgetésekhez, illetve témákhoz kapcsolódik.

Szóval.: van itt valaki, aki mobilokkal foglalkozik adás-vétel szinten?
Mert de jóóóÓóÓÓóÓ lenne

Szóval ne fogjátok magatokat vissza, dőljön az infó
köszi! :) ez jól esik
azért vannak szépséghibák,ha nagyon keresi az ember!
km-rel együtt nőnek a használódás jelei, bármennyire is vigyáz rá az ember!
most van 13ezer km nél.
már én is tettem karcolást a tankra :(