Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap megmakkant a műszerfalam. Tankolás után próbáltam nullázni a második napi számlálót, de nem reagált a gombokra és az óra is lenullázódott. A sebességet és a vizet rendesen mutatta. Szórakoztam vele egy kicsit, gyújtás le-fel és kis szabodás után megjavult. Volt valakinek hasonló?
Ez nem előzékenység, inkább hülyeség. De tényleg úgy voltam vele, hogy csak tűnjön el és használja a szemét/fülét legközelebb, mert megfojtom.
A Fazernél igen, főleg az utast, de a Hornetnél semmilyen szag nem ér
Megnyugodtam, hogy nem csak én eregetek motor szagot gurulás után
nem budos az :)
Egy hülye kérdés motorozás után a pulcsi kabát nektek is büdös lesz? Gondolom ez az átka a felhozott kipufogónak...
Kettő kérdésem lenne:
1. A tank szellőző csövet hol találom? Illetve mi a menete a tisztításnak? Van valami speckó tisztítása vagy csak álljak neki fogkefével meg vízzel és annyi?
2. Nincs valakinek service manual 2000-es Cb600fs-hez?
Köszönöm
Valaki hívott a leömlő takarító kencével kapcsolatban!
Nem tudok sajna többet róla mint amit telefonban mondtam.
Akitől én kaptam , ő is kapta.:( sorry!
Gondoltam dobok fel két képet! Tegnap lett kész teljesen!
Mit jelent,hogy szponzorál a Honda? Ott melózol,vagy van ott ismerősöd?
Én csak gratulálni tudok neked az előzékenységedhez és a nyugalmadhoz!(de azért kár,hogy elengedted őket,mert szerintem az nem lényeg,hogy már nem 0km-es a motor.) Az továbbra is a tulaj szíve is egyben!
Kotyog a hátsó kerekem akkor kivan a csapágy? Ha az a baj, valaki tudja milyen árba van csapágy +munkadíj kb.2000-es hornethez.
A motornak meg nekem is csak a lelkem sérült. Szerencsére nem volt mögöttem oszlop, ahogy leugrottam. Kicsit meghúzta a sárvédőm, de nem érdekel, amúgy is repedt. Meg kilazult a tükör csavarja és lejött a festék a csőről. Hál istennek lecseréltem a gombát erre, így felállítani is könnyebb volt (mondjuk nem én állítottam fel )
De akkor is a kva anyját az ilyen marhának, aki se hall se lát.
félreértettem az a válasz nem nekem szólt
miért kellet volna nekem index relé?
nekem nem ledes van!
Kérlek szépen nem indult rögtön, picit forgatni kellett, úgy 2-3 szor, mire elkapta és beindult!
Nem néztem a vákumot, nem tudtam, hogy mi baja lehet, mi a teendő ilyenkor, de leszedem a benzincsapot és megnézem hogy mi baja lehet!
Biztosan el van tömődve!
Tank szelőző cső nincs eltömődve? Ha megint megáll azonnal nyisd ki a tanksapkát! Ha vákuum van benne akkor a szellőzővel van a baj! Eltömődött!
a csap leírásod az korrekt, de mitől indult be újra a motor? Egyből ahogy leállt utána?
Sziasztok!
Tegnap este kiruccantam egy körre a motorral, és meglepő dolgokba futottam! Kb. 10 perc motorozás után lefulladt a motorom!
Ezt 10 perc motorozás után megismételte!
Namot kérdésem lenne, hogy a benzincsapok a következők:?
Ha szemből nézzük, akkor jobbra van nyitva, ha lefelé áll, akkor zárva és ha balra tekerjük akkor vagyok tartalékon?
Mert kiírás szerint így kell neki lenni, de ha ígyx van akkor mitől fulladhattam le? Olyan hangja volt, mintha kifogyott volna belőle az üzi, szóval nem értettem, előtte lett teletankolva, szóval teljesen értelmetlen a helyzet!
Ha esetleg mással is előfordult volna kérem segítsen, hogy mi lehet a probléma!
Köszönöm
Sziasztok
Az igen....szép história. Nem is motoros az ilyen. Ha valóban az lenne, tuti nem így jár el.
Na de mind1 is, a lényeg, hogy neked semmi bajod nem lett. Gondolom a motornak sem

Szép markolatrángatós traffipax mentes hajrá Michelisz @ Wéber -es 7végét mindenkinek!
Én leugrottam a motorról, rutinosan. A bukócsõ meg tette a dolgát. Annyira nem láttam az idegtõl, hogy még telszámot se kértem el. Mondtam, hogy tûnjenek el és örüljenek, hogy nem új a vas, mert akkor szétverem azt a tragacsot. Még rendszám se volt rajta. A csávó meg magyaráz, hogy tudja milyen, mert ô is motoros. Kész voltam.
Te honnan szereztél be index relét? Milyen típus kell bele?
ha nekem nem válik be, megkereslek!
Leveszed az ülést és a bal oldalon kell lennie :)
okés...megfogadom...Szekszárdon vizsgáztunk én a saját gépemmel, meg egy másik srác az autós iskola gépével paks felé megkergettük kicsit a gépeket....

egy kérdés nekem is ledes az indexem és gyorsan villog, néztem ledes relét milyen kell hozzá egyszerű 3 lábú,a relé hol van az ülés alatt?
O.K.