amire erdemes odafigyelned hogy jo legyen meretben, ha tul nagy akkor esetleg zavarhat ha hatrahajtod kicsit a fejed vagy ha cipzaras a nadrag a kabathoz es letolja a gatyadat kicsit.
Lenne egy olyan problémám hogy a 2002 Hornetemnek a km/óra mutatója ugrál.Mutatja a sebességet de nem áll meg rajt hanem folyamatossan elmozog. a spirált néztem nincs elszakadva, az órát szétszedtem és ott amibe a spirált kell belecsúsztatni, 2 kicsi fogaskerék van benne.azokat lemostam ,megpörgettem mozogtak.
Esetleg valaki járt már igy?ha igen kérem irja meg mert érdekelne mi lehet a probléma, szeretném megoldani!
előre is köszönöm!
Gerincvédő bizony kéne már nekem is. Kinek milyen tapasztalatai vannak? Én Forcefieldet nézegettem, tetszik a rugalmassága, bár még kipróbálni nem tudtam.
az nem lesz elég az igazolás, ha kedves a rendőr és jókedve van elfogadja, és továbbenged, de az egy DEÁK igazolványodba fog kerülni meg 5 feketepontba ha elmész kategória, dehát kinek mit ér a motorozás!:-)
Tényleg nemfogsz kapni semmit! Én tavaly ősszel csináltam a jogsit. Vizsga utánkbkét hét volt mire megjött az új, az ideiglenes kiadására semmi mód, mindent megpróbáltunk az okmányirodában. Egyedül csak a türelem marad! :(
nem adnak sajnos, ne éld bele magad, nincs is rá lehetőség! Elkeseríteni sem akarlak de a hivatalos határidő 30 nap az átadásig, általában hamarabb szokott, nekem 2,5 hét volt...
a franc enné meg azt a jogsit, belevésem én a jogsimba a mai dátumot mert már én sem bírom kivárni a jogsit! május 8 forgalmi vizsga, és ha sikerül, mer mér ne:-) akkor még egy hét amíg kiküldik:-( sok ez még, de remélem a jóidő megmarad egész nyárra;-)
A terv az hogy veszek bele protektort.
Néztem már annyi motoros kabátot mint állat,roleff, probike, shox mindegyikbe van protektor,de csak a habszivacs jellegű...
Ez meg formára kinézetre tetszik a protektor meg pótolható.
Szerintem amúgy is ajánlott jobb protektorokat bele tenni mert amik a kabátban vannak "protektorok" minimális védelmet adnak, amit a háthoz tesznek "habprotektort" az meg kb semminél egy ponttal jobb egy 10-es skálán. Gerincvédőt mindenképpen érdemes beszerezni.
Lenne egy olyan problémám hogy a 2002 Hornetemnek a km/óra mutatója ugrál.Mutatja a sebességet de nem áll meg rajt hanem folyamatossan elmozog. a spirált néztem nincs elszakadva, az órát szétszedtem és ott amibe a spirált kell belecsúsztatni, 2 kicsi fogaskerék van benne.azokat lemostam ,megpörgettem mozogtak.
Esetleg valaki járt már igy?ha igen kérem irja meg mert érdekelne mi lehet a probléma, szeretném megoldani!
előre is köszönöm!
valahogy nem is állna jól neki! inkább az új hornetre tudnám elképzelni.
milyen tipusu plexiről van szó,és milyen összegre gondoltál érte?
köszönöm
http://youtu.be/aDWSf7bESnY
Remélem adnak egy papírt amivel tudom igazolni a kategóriákat...
Tényleg ne éld bele magad nekem 3hét volt mire kiküldték. Nekem 1hetes szóval erre lehet számítani.
vagy valami olcsóbbat de ami teljes hosszban véd.
Néztem már annyi motoros kabátot mint állat,roleff, probike, shox mindegyikbe van protektor,de csak a habszivacs jellegű...
Ez meg formára kinézetre tetszik a protektor meg pótolható.
gondolom vmi ilyesmik kell bele...