Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor már be kell cipzározni azt a tanktaskat... :)
..ez nem semmi...és ha majd egyszer lábtartóig fogod dönteni 140-nél akkor is bírni fogja..
a mostani A-s jogsi rendszerről egy kis iromány, azt hiszem itt érintett lehet pár ember sajnos... MO mint sok minden más baromságban itt is átveszi a vezető ország címet

http://totalbike.hu/magazin/2012/05/08/durvan_szivatjak_a_mot
orosokat/?utm_source=tc_topic&utm_medium=cikk&utm_campaign=Forum
Sziasztok

Fékbetét csere előtt állok, és szeretném megkérdezni, hogy milyet érdemes venni, 2002-es 600-as hornet.
Lógó nyelvel nem is, de imád nézelődni ezért karok egy szemüveget, vagy egy kis plexit neki is, hogy nagyobb sebességnél ne repüljön semmi bele a szemébe! Nem ugrál és nem ficánkol, azt akkor teszi mikor kiveszem és felfedezi a terepet, hogy éppen hova is vittem
Semmi baja nincs a kis rosszcsontnak! Pont elfér a tanktáskában, hisz egy cipzárral nagyítható. A kutyuskám akkor kapna szívrohamot ha otthon hagynám. Imád utazni és csavarogni, semmi baja nincs a motoron sem, bár egy úszószemüveget meg egy kicsi bukósisakot még azért be szeretnék neki szerezni
Ő egy igazi felfedező, és hála Istennek semmitől nem fél, bármivel hajlandó közlekedni ha én is megyek! Egy igazi hűséges társ
Ezt már én is kérdezni akartam, csak nem mertem...
komolyan beletuszkolod a tanktáskába, és viszed motorozni?
hogy tűri? behúzod a cipzárt, vagy lógó nyelvvel élvezi, mint ahogy az autókban látjuk?
Te hogy tudod vinni a kutyit a tanktáskába? Nem ficánkol? Nem akar kiugrani?
Persze :)
Remélem nem szoftveres, mert ha egy ilyen egyszerű kódban hiba van, akk sírok.
Nincs valakinek linkje a 7végi Gp futamokhoz?
Ha mégis, átlőhetné a santakukac@gmail.com címre

Köszi
2. családom, egyben a munkahelyem
Fémszálakon* na :)
Hát nem hinném, hogy ennyit számítana. Amikor állok a pirosnál erősen szoktam érezni a szagom, mert előre jön. A ruhámnak ennek ellenére sincs szaga. Bezzeg az FZ6-on, még a hajam a bukóba is büdös volt. Pedig az már EURO3-as normájú és gyári dob volt, az enyém meg nem is tudja mi ez a norma és nyitott a rendszer.
ma láttam egy dolgot amire eddig azt hittem ilyen sztereotípia. Cbr600rr, fél oldal lezúzva, rajta ember, póló rövid gatya sportcipő, és a hátsó kerék konkrétan fémenszálako futott már középen és e mellé 1-2 helyen simán 100 fölé ment városban (csak megfogta a piros és utolértem). Ilyen hülyét még nem láttam és azt hitem nem is létezik...
oké! holnap akkor du. hivlak!

köszönöm előre is
Babulu a te gépeden elég jól meg van törve lefelé a kipufogó véged(a képek alapján),valszeg azért nincs " füst " szagod...
e-bay.it
multkor linkeltem egyet, azóta lejárt de lehet meg van még neki, másik aukcióján rákérdeznék. Ennél olcsóbban nem találsz akkor 10.000 mondott.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
már egyszer kérdeztem, de azóta hátha csapódott a topikhoz még ember, nincs véletlenül valakinek első lámpához az a krómkeret 98-02-es géphez?
szia,

Rihi szólt hamarabb miatta, ha Ö nem viszi el a jövő héten akkor dobok egy mailt és viheted..gondolom így tisztességes a dolog...
Nem tudjátok hol tudnék sportdobhoz összekötőcsövet venni OLCSÓN!
szia,

otthon leszek hétköznap cc.6 után...keress a 70/297-1821 számon..addig fenttartom neked a cuccot..
reméljük csak valami szoftveres "becsípődés" lehetett, vagy valami kontakt hiba