Igen-igen, behúzom kuplungot és tulajdonképpen teljesen megszűnik...
az előző tulaj is ezt az olajat öntötte bele, akkor lehetséges, h a "sűrűsödés" miatt nem hallottam... csak bántja a fülemet, előtte szépen duruzsolt...
és izgultam mert olajcsere után másnap beletettem tobb mint 350 km, és izgultam érte... :)
Szia
nekem is hallani a hangot ha kiengedem a kuplungot, de én is úgy tudom hogy ez okés ez a hang, azért sem idegeskedek miatta!
ha behúzom a kuplungot elhallgat, de ha kiengedem akkor elkezdi ezt a "daráló" hangot!
Lecseréltem az olajat, olajszűrőt, és azóta valami zörög a kuplungnál, ha üresben van a moci... olyan, mintha lenne benne egy kis kavics, és azt dobálná...
olajszint oké, repsol olaj benne, és vmi nem jó...
(bár lehet, h én vok hipohonder, de szerintem régebben ilyen nem volt...)
miért van, tudja vki?
Viccelsz? Kibillentem volna az egyensúlyomból :) Örültem, hogy ülni bírtam :) Ma is voltam yeeeeeeee Isteni az összes pálesz, és a hekk is...meg a kolbi, és minden
Tegnap téged láthattalak az agárdi hal-vad-bor és páleszfesztiválon sétálni többedmagaddal, és esetleg a Hornetet a Halsütödétől kicsit lejebb a parkkolóban?
Jól készvoltam, de szerintem te voltál :)
Sziasztok!
olyan gondom lenne, hogy kiégett az egyik hátsó indexizzóm, de nem találok sehol sem narancs 23 W izzót, valahogy senki sem árul olyat! neten keresgéltem, de ott is elfogyott, nincs készleten illetve raktáron...:-( valakinek nincs véletlen feleslegbe egy 23 W narancs izzója? igazán lekötelezne aki eladna nekem egyet! :-) további szép napot
sziasztok
Nem az a lényeg, hanem a pénz, mert így is úgy is ki kell fizetni a tanfolyam árát, ha a CD-vel gyakorolsz otthon akkor is. Most leszek 23. És a vicc, hogy 2 éve nagyjogsit akartam, elsőre, amikor betöltöm a 21-et, de nem bírtam el a nagy vasat, így elkezdtem a kisebbet. És most sem akarok nagyobb motort, csak a kva 4 kW miatt. A vicc, hogy csak be kellett volna iratkozni még télen, és akkor nincs ez az egész szar. Menjenek a pcsába, de tényleg.
A második résszel nem értek egyet,olajszintet mindig teljesen betekert nívópálcával ellenőrízzük.Az általad leírt módon 0,5-1 literrel fölé lesz töltve,ami normál használatban nem igazán jó.
Én elkértem a gyakorló cd-t és csak vizsgázni mentem,egy tanfolyamon se voltam,akkor ismertem meg a többieket mikor vizsgáztunk KRESZ-ből. Az összeg nem mindegy,mert az új jogsi 120e az átképzés meg töredéke..
Nem tudom hány éves vagy, de ha nem vagy 24 és jövőre sem töltöd be,akkor érdemes idén letenni mert jövőre 24 éves korhatárra emelik a korlátlan kategória életkorát.
az előző tulaj is ezt az olajat öntötte bele, akkor lehetséges, h a "sűrűsödés" miatt nem hallottam... csak bántja a fülemet, előtte szépen duruzsolt...
és izgultam mert olajcsere után másnap beletettem tobb mint 350 km, és izgultam érte... :)
nekem is hallani a hangot ha kiengedem a kuplungot, de én is úgy tudom hogy ez okés ez a hang, azért sem idegeskedek miatta!
ha behúzom a kuplungot elhallgat, de ha kiengedem akkor elkezdi ezt a "daráló" hangot!
Lehet régen jobb minőségű olaj volt benne...
Hajlok rá,hogy ilyet vegyek most akciós...
olajszint oké, repsol olaj benne, és vmi nem jó...
(bár lehet, h én vok hipohonder, de szerintem régebben ilyen nem volt...)
miért van, tudja vki?
Kedden van valami program motorozás terén?
Tegnap téged láthattalak az agárdi hal-vad-bor és páleszfesztiválon sétálni többedmagaddal, és esetleg a Hornetet a Halsütödétől kicsit lejebb a parkkolóban?
Jól készvoltam, de szerintem te voltál :)
Nem nyugodtam én sem,utána néztem -tévhitben voltam szerintem sokan másokkal együtt.
A service manual 58.oldalán le is van írva.
olyan gondom lenne, hogy kiégett az egyik hátsó indexizzóm, de nem találok sehol sem narancs 23 W izzót, valahogy senki sem árul olyat! neten keresgéltem, de ott is elfogyott, nincs készleten illetve raktáron...:-( valakinek nincs véletlen feleslegbe egy 23 W narancs izzója? igazán lekötelezne aki eladna nekem egyet! :-) további szép napot
sziasztok
A távot tegnap délután tettük meg, Szfvár-Tihany-Balatonakali-Szfvár
odafele 100-120 vissza 90km/h jöttünk átlag 5-6.000 közötti tartományban forgott!
http://youtu.be/SattmmLF-m0
első két képen csak a Hornetes csapat
Mennyit kérsz érte?
Nem tudom hány éves vagy, de ha nem vagy 24 és jövőre sem töltöd be,akkor érdemes idén letenni mert jövőre 24 éves korhatárra emelik a korlátlan kategória életkorát.