Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha ez így lenne, akkor harmadszorra kellene a kva kreszt végigülnöm és kifizetnem. Először az autóra, azután a motorra. No meg ha ezt tudom beiratkoztam volna már tavaly, mert úgyis két év van megcsinálni. Hát tényleg elmennek a bús picsába.
Ez a magyar kormány,mindent lehúznak az emberről...
de tényleg, jó hogy nem rakatják le 2 évente újra a jogsit....
Mivan? Ez vicc? Én is most akartam volna a különbözetit megcsinálni, mert ugyan 250-es a motorom, de 29 kW, ami ugye nem 25. Baszki nem fogok még egyszer szopni a kreszzel meg egyebekkel. Menjenek a picsába, de tényleg!
valamivel kompenzalni kell a b125-t hogy az csak par ezerbe kerul.
idei előírás a protektor, még az 50ccm kismotorokhoz is kötelező.A kesztyűnek is motorosnak kell lennie.

A másik szopás elírás az,hogy idén már nem lehet különbözeti vizsgával jogsit csinálni. Tesómnak 250ccm-ből van jogsija,most a korlátlanhoz mindent elölről kell kezdenie.Ezt az átképzést eddig 30 ezerből meg lehetett úszni pár óra városi motorozással,most 120e ft a tök új jogsi...

így többe kerül ez a cél mindenbe...
Nekem ma lett meg a rutinvizsga 1 órás gyakorlás után.
Zárt bőrcipő magas szárú. Térdvédő,protektor kesztyű bukó.
A protektort az iskola adta meg a térvédőt is...
szoval januar 1....azt nem tidtam, bocsi...
en tavaly osszel csinaltam...nekem minimum bokat takaro csizma kellett (igaz, akkor meg nem volt csizmam, ezert csak a ket vizsgara kertem egyet, de az sem muszaly, h motoros legyen... orakon erosebb cipoben motoroztam...) erosanyagu nadrag es kabat, pl farmer... Illetve szinten eros anyagu kesztyu.... Ha lehet, ne ketujjas hogolyozot vigyel... :) protektorra en nem tudok semmi eloirast... Spk sikert hozzaa!
Nekem van kesztyűm,csizmám kabátom is csak az a baj hogy puhaprotektoros és elvileg jan.1 től kötelező a térd könyék váll és gerinc protektor de sehol nem találok norméális leírást hogy mit fogadnak el mégis pontosan mert megkérdeztem az oktatót hogy mindegy hogy milyen protektor van benne? Elkezdi hát ő nem tudja ugy hogy a jobbik fajtát kell hozni.... host azért meg nem veszek még egy kabátot meg annyira nincs most pénzem hogy jogsi is meg másik kabát meg nadrág!
1 evvel ezelott bukosisak, valamilyen kemeny bakancs vagy motoros csizma, borkesztyu (akarmilyen), eros szabasu hosszunadrag pl. farmer, es eros szabasu kabat volt kotelezo. Semmilyen ruha protektor nem volt kotelezo, de lehet hogy ez iskolankent valtozo. Altalaban par dolgot tudnak adni pl buko, kesztyu, de szerintem oktakonkent valtozo. Ha kesobb akarsz venni motoros ruhat akkor erdemesebb most megtenni, akkor legalabb tanulo idoben is jobban vedett leszel.
Szépnapos időt, remélem tudtok most nekem segíteni! Most kezdtem el nemrég a jogsit és a kresz már megvan és sehol nem találok leírást hogy gyakorlati oktatáshoz milyen kötelező felszerelés szükséges! Mert az oktató meg ahogy halottam már mondanak mindent? eddig csak sisak meg csizma volt kötelező! na msot én arra lennék kiváncsi hogy váll protektor szükséges e vagy elég gerinc könyék és térd? meg hogy jó e a puhaprotektor vagy a rendes kell?:)
ez jó jobban ment nem gondoltam volna azt hittem, hogy földkörüli pályára állít, vagy hogy reggeli mellé kávét főz Köszönöm, ez vidámmá tette az egész napomat
Az én táskatartóm GIVI T219 és fekete. de inkább rozsdamentest vettem, így a fekete még mindig eladó ;)
ennyire mennek a plexik?...

érdekel vkit egyszer használt kappa plexi 2005(digit műszerfalas, 2004?-2006?) Hornet 600-ra?...
vaterán találtam pár alkatrészt köztük egy új összekötő csövet ha érdekel valakit 10k az ára. Én sajnos most nem tudok kipura beruházni.
Már elkelt!
Sütinek volt a 900-hoz PC-je komputerrel kalibrálva , Akra rendszer+k&n légszűrő mellé....állítólag komplett rendszernél már szinte köteklező.... ...jobban ment tőle a vasa..ennyi.... ...nagy csodát ne várj tőle...
Igen, azért kérdeztem, mert én úgy tudom, hogy karbisoknál hívják dynojetnek és injektorosoknál hívják power commandernek. Funkciója ugyanaz. Nem kötekedni akartam, csak megerősítést, hogy ne beszéljek hülyeségeket máskor :)
Gondolom,Babulu arra gondolt van olyan,hogy Dynojet-KIT-ez karbisokhoz való (fuvókák,membránok és egyéb karbi tuning alkatrész),a másik pedig szintén Dynojet gyártmány, kézi és akár PC-vel is állítható USB-porton keresztül-(injektorvezérlő elektronika a Powercommander).Úgy,hogy félig ott a pont a hölgynél.

Üdv!
Nincs semmi túlherélve. Csak hajt a kíváncsíság, és a kalandvágy. Még az eleljén tartok, de hallani pro és kontra. Leginkább pályára pro, élettartamra kontra.

Itt meg okosodhat minden túlherélt és nem herélt, szerintem a PC és a DJ egy és u.a.

http://www.agomotors.hu/websho...
Sziasztok!Lenne egy yoshimura kipuffogóm.összekötőcsővel.Elvileg jó 2007 es hornetre, msot z750 en van!Ha valakit érdekel írjon bátran.Üdv!
rendben, hiszek neked... Es sokat (fogom) hasznalni en is varosban... Es meg 1x koszi...
Túlherélted a dobot?

Aszongyák az okosok megéri, sőt, ha raksz fel egy nyitottabb dobot illik is.

(A PC az injektoros a Dyno Jet a karbis, igaz?)