Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint egy kis bukó téma... (halkan mondom schuberth S1 nyert ) Bukósisak szélzaj teszt
Olajra azt mondom: Használtam Castrolt , Gyárit, Motult , Repsolt De az ég adta egy világon semmi különbséget nem vettem észre.
Kárpitos: Én Szombathelyen csináltattam az ülést 12.000Ft (kevés szivacs munka is volt)
Leömlő tisztítás: Már régebben írtam! Konkrét tapasztalat! Leszedtem a leömlőt, Maxolen felnitisztító (töményen) és dörzsi, sikálás után vízzel lemostam, majd 3M-es polír és rongy, eredmény, mint a gyári. Munkaidő: k.b.:5 óra.
Nem is kell !
Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom
Pedig néha az sem baj ha van!
Jóvan, kimaradt egy szó a nagy rohanásba Szóval még jó, hogy nincs semmi a lábam között!
szerintem nem kell sokszor messzire menni ahhoz hogy jo ules kelljen, penteken mentem 350km-t es fele utan mar szenvedtem miatta annyira kenyelmetlen lett, elrontja az egesz turazast, nekem biztos hogy elso dolog lesz amit megcsinaltatok ha lesz kis koltopenz.
A pasi csomag remélem azért nagyobb mint a tiéd !
Lehet venni Bagstert készen, lehet csináltatni a Tommot-al, de ezek 100 fölött vannak. A Somoot-s 55 körül van asszem a zselével, a Fazeres fórumba készült nemrég egy, videó is van fent, eléggé frankó a dolog.
Én a motorkarpitos Zsoltival csináltattam, ő szentendrei, 35 körül van a mélyítés, felépítés és áthúzás. Az a 22-25 nagyon olcsónak tűnik. Mondjuk tény, hogy minél drágább, annál többféle és minőségibb szivaccsal dolgoznak. Én annó voltam a Tommotnál, mert itt vannak a szomszédba kb, akkor lett volna 72 e a mélyítés és újra felépítés, új huzattal, de ez 2 éve az áremelés előtt volt. Mondjuk tény, hogy a fenekedre állítják be és a súlyodra optimalizálják. Biztosan megéri annak, akinek nem 500 e ft a motorja, hanem mondjuk 3 m.

Amúgy egy ügyes kárpitos simán meg tudja csinálni az újraszivacsozást és vissza tudja rakni akár az eredeti bőrt, az a legolcsóbb. De mondjuk a kárpitos szivacsok nem egészen olyanok szerintem, mint a motorülések, amin adott esetben egész nap ülsz. A zselét vagy ahhoz hasonló habot erősen ajánlom olyannak, aki sokat megy hosszú távon. Nekem is lesz a következő ülésemnél a következő motoromnál (úgyis át kell majd alakítani, mert ki kell mélyíteni a rövid lábam miatt) De a mai eszemmel nem csak lefaragtatok a 16 éves szivacsból, hanem visszatöltetek egy kevés habot. Még , hogy nincs csomag a lábam közt. Így is néha olyan, mintha a vason ülnék. Amelyik pasi csak felül a motoromra egyből panaszkodik

Uff, én beszéltem
Az Andrea által említett Somogyi Gábor fent van a fórumon "gibbon" néven,a gálériáiban sok minta van és a kommentekben ír egy-két árról is.Szerintem,ha csak puhítani akarsz és jó a régi kárpit,meg marad a forma nagyságrendekkel olcsóbban kijössz,a zselés betét mindenhol Qrva drága.Ja és Babulu galériájából jutottam el a lapjára(kommentelt az üléséhez).
Ma is gurultam egyet a két hű csavargótársammal
Sziasztok!Valakinek tapasztalata a Calvatti bőrruhákkal kapcsolatban?
Asszonypajtásnak lenne....
Előre is köszi a válaszokat!
Ricsi
Ez alapján igen
Na, sikerült kicserélnem az izzót, tényleg nem nagy dolog volt! köszönöm szépen mindenki segítségér!
Olaj lecserélve, olajszűrő, levegőszűrő lecserélve, mostmárcsak két jóféle irányjelző kellen hátra és mehet a menet! apropó, nem tudtok valami megbízható irányjelzőt, ami hosszan tart és mellesleg erősen is villog?
Esetleg ha valakinek van G.P.R. kipufogója eladó vagy tud jó áron az kérem jelezze nekem! Köszönöm
Hali
Remélem bejön, amit jósolnak és szombaton napsütésben élvezhetjük egymás társaságát. Kíváncsian várom ezt a western napot is.
Valamiért nem bírok feltölteni nagy felbontású képeket, miért? van valakinek jó ötlete? Eddig ment... pár napja nem akarja csak!
Kösz, hogy összeszedted Andi!
Ez a honlapja az olcsóbbiknak:
kárpitos
Tommotoék 100.000 körül mozog!
ezeket tudtam összehalászni:

Üdv!

A leírt igények alapján konkrét árajánlattal tudok szolgálni.

-új komlett szivacsozás 14.300 Ft
-zselébetét ülőfelületenként 19.600 Ft
-egyedi himzés a kutyusról 5.500 Ft
-igény szerint kiválasztott bőr, börök (gondolok itt a színre és mintázatra), munkadíj 16.800 Ft

Ez összesen 56.200 Ft. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találod, kérlek telefonon egyeztessük az elkészítés időpontját.

Üdvözlettel, Somogyi Gábor.
+3670/2410706
Üdvözlöm Andrea!
Az ülést új habanyaggal el tudjuk látni igény szerint forma, keménység stb...de zselét
nem építünk az ülésbe. Az üléshuzatra több módon felkerülhet a szeretett kedvence méghozzá hímzéssel illetve nyomtatással. Utóbbi még nem igazán elterjedt de fénykép
alapján hibátlan grafikával a bőrre lehet nyomtatni. A hímzés már fotó alapján nem biztos
hogy kivehető ki mosolyog vissza az ülésről. Az ülés ára: 22-26.000.- ft pontosítás alapján!
Bővebb felvilágosítás telefonon!
Üdvözlettel: Juhász Zsolt 0630 611 7521
Igen ők a leges legdrágábbak
Azzz... Kérdés, hogy mennyire tudna ilyen mellett a motorozásra figyelni...
http://www.tommot.hu/hu/hirek/109-vibratortommotmotorules2012
akkor sport kipu helyett inkább egy ülésen agyalok tovább:/ egyébként MO-n ők a leghíresebb üléskészítők . http://www.tommot.hu/