Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az tényleg nincs közel. Lehet egyszerűbb lenne egyből Császárra jönnöd

Találkozóról itt tudsz olvasni:
Találkozó 1
Találkozó 2
Idom levétel nélkül nem próbáltad? Nem 5perc volt,de én úgy cseréltem izzót.

Üdv!
Igen addig eljutottam, hogy kicsavartam a két oldalsó csavart, meg a tükörnél lévőt is, de a feszítésnél "gyáva voltam" és nem mertem nagyon feszíteni, mert féltem hogy eltöröm az idomot, eléggé egymásba vannak pattanva a dolgok, lehet régen volt leszedve már a fejidom és most picit erőteljesebben kell hozzányúlnom , viszont belül nem láttam a csavarokat , azt jó hogy mondtad, holnap azokat is megnézem, remélem sikerülni fog, mert már nagyon elkélne az új izzó
Köszönöm a segítséget nektek!
Szombaton merrefelé jártok? Kazincbarcika mellett lakom, gondolom nekem elég hamar el kell indulni, hogy utólérjelek titeket
Üdv
Szép a kicsike
A fejidomot leszedni ne vészes. Két két csavar a tükrökrnél, 2 a a tank két oldalán, 3 az órát fogja, ha ezeket kicsavarod akkor a fejidomot szemből fogva kicsit szétfeszíted amennyire engedi és előfele húzod és annyire ki fog jönni, hogy rá tudod engedni az első sárvédőre (tegyél egy rongyot rá, hogy ne karcólja meg), így nem kell a kábelokkal bajlódni. Ezek után már látszani fog a lámpa belső fele, és könnyedén kicserélheted.
Körülbelül így zajlana, sok sikert hozza
Szia

Nagy tudás nem kell hozzá. Csavarok mutatják a dolgodat
le a fejidomot és ott már könnyeben hozzá jutsz.
Ha van kedved várunk jövő hét szombaton
Sziasztok!
2012.04.13-án én is a CB 600 fun-ok csapatát erősítem
Imádom, szeretem, ő az életem, pedig még csak kb. egy hete van nálam
Namost vettem bele egy OSRAM Night Racer Plus izzót, amit ki szeretnék cserélni, de valahogy nem jövök rá, hogy mivel kezdjem meg a fejidom bontását, hogy jussak hozzá az izzóhoz.

Valaki legyen oly kedves és árulja el nekem ennek a folyamatnmak a technikáját
Nagyon szépen köszönöm előre is a seggítséget

A darázs egyébként 2000-es évjárat, 29000 Km-rel, szerin tem ahhoz képest jól tartja magát a kicsike
Remélem egyszer összefutok a nagy Cb 600-as csapattal!
Minden jót és mégegyszer köszönöm aki tud segíteni!
Sziasztok
Váááóó, szerintem rekordot döntöttél, darázzsal ilyen fogyasztást összehozni az nem semmi
Ha még is rájönnél, hogy sikerült összehozni oszd meg velünk is
Elvoltam 170km motorozni, végig főúton (nem autópályán) talán 20km tettem meg városon belül. A sebességem 90-110km/h között volt, az uccsó 30km-en belül mentem csak 70-80km/h között mert esett az eső és ráadásul csak 3 fok volt Most megtankoltam 170km-re 7,5L tankoltam rá ezt akár, hogy is számoltam 4,41L átlagfogyi volt! Nem tudom, hogy sikerült megcsinálni! Még én is álmélkodom csak rajta! De nagyon jó érzés
Igen, én is ilyesmi méretbe gondolkodtam.
Na majd még megálmondom.

Köszi a helpet!

Ha valamelyik henger nem megfelelően működik azt a leginkább ilyen spéci hőmérővel lehet megtudakolni. Ha totál nem megy, akkor ugye hideg marad a leömlő és érdekes hangja lesz.
Nekem pl. az egyik egy 5-7 fokkal alacsonyabb volt, mint a többi, amikor mérte a szerelőm, de az nem para.

Meg asszem kompressziót is szoktak mérni, de ebbe már nem vagyok otthon.
Én 50x122 cm-t vettem. Elég volt a két idomra az ülés alatt, a hátsó fogozóra(ez volt a legnehezebb), a léncvédőre, meg a két hűtő védőre. (utóbbinál megjegyezném, hogy meg kell erősíteni ragasztóval is a belső oldalát, mivel nagy hőnek van kitéve és le fog jönni).
Kérdés: Meg lehet mondani ránézésre a kipufogóról, hogy valamelyik henger nem müködik rendesen?
Szia! F@sza lett! A télen én is behúztam ilyan fóliával az odalidomokat, meg a hűtőnél lévő két kis lemezt. Nézve a képeid, lehet hogy lesz még bevonni való...
Te mekkorát vettél a két oldalsóra?

Ismerős a cég, ha minden igaz kaptam árajánlatot annó a két idom bevonására, munkadíjjal cakk-pakk 25+Áfa. Gondoltam annyit nem ér
Az aranyszabályra már rájöttél gondolom,200km-nél át kell állítani és következő lehetőségnél tankolás.Nem kell izgulni ha kezd kifogyni nem áll le azonnal van idő áttekerni.Mikor megvettem a darazsat az volt az első,hogy gyakoroltam a csap átállítást ,mivel kicsi a csap egy hozzá közeli pontot kerestem amit kesztyűben is könnyen ki lehet tapizni ez pedig a gázszenzor,elötte pedig közvetlenül a csap.Nekem 13,5l megy bele ha lassan eresztem és ki tud jönni a levegő rendesen.
http://www.foliavagas.hu/karbo...
Itt több színben is van.
Myky!
Július óta nem motoroztál,vagy késett a postagalamb?
Mi lett a megoldás?

Üdv!
A gázmarkolat szorul /nem megy vissza/,pedig a bovden új,nem tudom hogy miért ,talán nem a gyári hanem utángyártott. Valaki tud segíteni?
Hőpisztolyt honnan lehet lőni? Kézügyességgel nincs gond, lakberendező az egyik szakmám

Van esetleg egy linked, ahonnan rendelted?

Motoros meg autós üzletekben lehet kapnisz szerintem, én netről rendeltem.
Feltenni meg kézügyességet kíván, persze attól is függ milyen a felület+kell egy hőpisztóly is.
Ha oviba jó voltál kézimunkából, meg otthon is barkácsolsz magadnak ezt-azt akkor menni fog szerintem, először gyakorolj egy más darabon, hogy ismerd meg az anyagot, meg hogyan viselkedik.
Az jó, én a 250-re szoktam 11 l körül tankolni :D Bár múltkor még nem kellett tartalékra tekerni. Először vicces volt menet közben a benzinkifogyás, már eléggé hörgött, mire áttekertem a csapot Azóta megtanultam már.

Én is tervezem azokat az idomokat ilyenre varázsolni. 3M-es? Hol vetted? Mennyiért? Mennyire volt macera felrakni? Hogyan csináltad?
Igeen mert ha a vezetéket letestelem elindul a venti.
17 litres a tank elméletileg ha jól tudom, 2 liter tartalék, egyszer teletankoltam, úgy 14.5 liter körül fért bele, ebből következtetve 2,5 liter a tartalék.
Én is nullázom minden tankoláskor, 14lierrel 220 mentem.(6,3/100)
Menetközben szoktam átváltani, nem nagy mutatvány, csak tudni kell hova nyúlni
Mostanában a karbon fóliával bűvészkedtem, pár elemet bevontam, meg vagyok elégedve az eredménnyel
De mindenkinek?
Nekem sem. :) Kérdés az, hogy vannak a csövek a tankon belül, mennyi marad valójában a tartalék? Elképzelhető hogy el van csúszva, és valójában töbet tartalékol, mint a gyári érték?
Hát ezaz, áttekerm a tarcsit megyek még max 50 km-t és tankolok bele 11 l körül. Úgy, hogy elvileg 3,5 l a tartalék. Eddig még sosem sikerült 12-t se tankolni a 16 l-es tankba. Akkor hogy van ez?
Szia Andi!

Én sajna nem tudok, esküvős jellegű buliba vagyok aznap hivatalos.