Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Mario1!

Kormány kérdésben tudom ajánlani a Pazzaz kormányokat, nekem most ilyen van a motoromon. Ez egy elég széles kormány, szerintem nagyon kényelmes, főleg magasítóval együtt. Régebben Lucas kormány volt a gépen, azzal is meg voltam elégedve, de talán árban jobban kijössz egy Pazzaz-al. Lucas kormányokat találsz a nagyvas.hu-n, a bikeparts.hu-n stb.; Pazzaz kormányt és hozzá magasítót meg itt találsz : www.biketrade97.hu/site.php?co...

Érdemes lecserélni, én nem bántam meg!
Hali!
Ha valaki már lecserélte a kormányt a Horneten segíthetne eldönteni, milyet vegyek. Szerintetek van értelme?
Széles utat!
Szevasztok!
Örülök ,hogy felfedeztelek benneteket! Nemrég én is vettem egy 600-as Hornetet, 2005 05. havi.
Kilométer11500 már benne van de én ebből csak 2500-at tettem bele.Nem vagyok régi motoros ezért is választottam ezt a típust, nem bántam meg! Könnyen kezelhető könnyű motor, viszont a szélvédelem
(ahogyan sejtettem is) mivel nyitott gép ,elég gyenguci .Ezért rendeltem hozzá egy Puig plexit.
Remélem januárban megjön. Ja és rendeltem egy pár kevláros visszapillantót mivel szerintem a gyáriak elégge retrósak .A markolatfűtés viszont kicsit hűvösebb időben nagyon praktikus.
Egy kérdésem is lenne Hozzátok! Ha valaki tudja honnan lehetne hozzávaló egyenesebb kormányt kapni(kicsit fekvőseb üléspozíció érdekében) annak előre is köszi a segítséget.
Addig is korai tavaszt és széles utat a megszállottaknak is!
Nah, kedves sorstársaim, akik nagyon várják a tavaszt, velem együtt ... Köszönöm a sok infot és helpet.. majd meglássuk mit kap a hornetem Karácsonyra :P

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek !
BOLDOG KARÁCSONYT!
VezeR!

Én a Motorline-nál vettem plexit a Hornetemre (F.Fabbri-t) és nem bántam meg. Sokkal komfortosabb lett tőle a gép, menetszél kb. 160km/h -ig szinte semmi, nekem bejött.

Az én vasamon ilyen van, kék színben:
Ha hasidomot akarsz akkor nézz szét a puignál, polonál vagy a louisnal vagy kérdezz be a karbon a motoron topicba, ott tudnak segiteni, van ott együkét srác aki kép alapján is nagyon szépen dolgozik!

A márkakereskedést azért nem ajánlom, mert asszem a hondának nincs is gyári hasidomai, de amelyik gyártónak van is azok nagyon drágák. A legtöbb szalonban egyébként ugyancsak a fenti katalógusokból rendelnek de ráteszik a hasznukat.
Huhh, köszönöm szépen a gyors választ :)

Majd utánna nézek a boltokban, meg igazábol tudtam, hogy itt jo esetben lehet plexit kapni, bár gombát nem mindenhol mondták..

Viszont hasidomot is kerestem rá. Arra meg csak azt mondták, hogy márkakereskedés... Szerintetek ?

Automatrica meg sux :P
VezeR!!

A másodok kérdésedre nem is lehetne kielégítőbb kérdést adni meni az előttem szóló!

Középtámaszt kroszmotorokra szoktak tenni nem?? Amúgy is elég volna megemelni még a kis hornet 170-180 kg-ét középsztenderrel, meghát valóban ott a kiömlő!

Autópályán a plexi segíthet sokat, ha megfelelő méretűt választol, de a nagyok meg nem mindenkinek tetszenek. A bukógomba is segít valamit, ha perecelsz, de azt nem várd, hogy ha csúszol egyet 130al akkor a gomba megvédi a vasat, az inkább arra jó, hogyha eldől a gép.

Elelőt, gombát, plexit megbármit tudsz nézni a shox, euromotor, motorline, nagyvas, bikeparts ...... oldalaikon. Számtalan van belőlük.

Remélem segítettem!!
1. A megoldás egy első és egy hátsó emelő, azzal biztonságosan fel tudod emelni a motort. Nálunk (DanGer Bikes) be tudod szerezni mindkettőt.
2. Kell bizony, pillanatnyilag a szemleyautókra vonatkozó kategória.
3. Van bukógomba is, meg plexi is nálunk a Hornetre ha érdekel, bár asszem perpill egyik sincs raktáron.
Sziasztok!

Tulajdonképpen, 3 kérdésem lenne a kedves motoros társakhoz ami igy összegyült pár honap alatt...
1. Akinek nincsen a Horneten közép támasz (sztendert), az hogyan tudja felemelni a gépet télire ? Mert a hasán mennek a kipuf csövek, és ahogy néztem, sehol nem lehet középpen emelni.
2. Meglehet hülyeség , de már annyi embert megkérdeztem, és mind más választ mondtak :) Motorra kell autopálya matrica vagy nem ?:) Vagy kéne csak nem szoktatok venni :P
3. Szeretnék venni buko gombát, és lehet plexit is ( már ha ér valamennyit autopályán ...?? )... Nincs valakinek eladó, vagy esetleg egy cim ahhol belehetne szerezni ?
Szia!
2002-es gép 8000km? Akkor most a Tiedben van kevés, vagy az enyémben (2006.jún - 9000km) túl sok?
hello,

keresek törött 600 as hornettet, ha valaki tud jelezze plíz- korrekt áron.

köszi Max
Adtak ki ilyet is ez gyári fejidom rajta.
Egyébként a moci is gyári állapotban van 2002 -es és van benne 8000 km!!

Szuper gépsárkány!!

Imádom
Ez valami utángyártott félidom, vagy adtak ki valah valahol S-es horhnetet??
Gratulálok a géphez, legyen benne sok örömöd!
Sziasztok !!

Íme az "új" Családtagunk!!

Keresek 2002 es Hornethez Használt hátsó doboztartót ill 46 l dobozt .

Ha van valakinek akkor ide is írhat : roxynak@tvn.hu
ilyenen mar enis gondolkodtam csak ezekkel az a bibi hogy a muszerfalat lehet ledobbni mert nem is fer be legtobbszor moge meg nem is nez ki jol a retro kor alaku muszerfal:)
Alapisti köszi a segítséget, de ha minden igaz kintről hozom meg a vasat. Egyébként nekem az injektor miatt szimpibb a 900-as. Egyik ismerősömnek egy Varedero-ja van és van neki Power commander programja. Állítólag csodákat lehet kihozni a mociból. Tud valaki erről valamit?
szia jankó! a legjobb választás a 900-as. soféle gépröl mondanak mindenfélét, de erröl még rosszat nem hallottam. talán tudok egy 2003-ast 1,2M-ért. kevés benne a km., de a tulajt még rá kell beszélni az eladásra ha neked kell. egyébiránt a 600 és a 900 között menetre meglepően kevés a külömbség, lásd:teljesitménymérési adatok. a 900-as rendkivül hamar leszabályoz.
Köszi az infót. Én inkább nyugisabb motoros vagyok szeretem a nyomatékot, de néha ha olyan a kedvem megyek mint állat
Hali,
Nem vagyok még régi motoros, de talán lehet tudok segíteni. A barátommal szeptemberben egyszerre vettünk Hornetet, Ö 900-ast én a kisöccsét (2002 és 2003-as évjáratúak). Soxor mentünk együtt és egymás mociját is kipróbáltuk, szerintem a döntés szubjektív, nagyban függ attól mire és hogyan szeretnéd használni a gépet.

Nálam a kisebb önsúly a méllyebb súlypont és a vaduláshoz elengedhetetlen magas motorfordulat vonzott inkább a 600-as felé, szeretem, ha bömböl a kicsike azért ebben egy Akra is besegít
A 900-as talán a "nyugodtabb" pilóták választása, persze az is egy vadállat... sőt de tény, hogy a nyomatékból való motorozásra sokkal megfelelőbb, mint a kistestvér, főleg azoknak ajánlott akik nem szeretnek váltogatni még előzéskor sem

Remélem tudtam adni valami támpontot, szerintem tesztelj a döntésed előtt!
Srácok, tud vki esetleg eladó alsó-felső villanyakat 2005 vagy azutáni 600-as Hornetből, fordított telósból? Ha igen akkor szóljatok már légyszi!
Sziasztok!!!
Ezen a héten kapom meg a 600 hornetemet ,2002 es.
Szeretnék hozzá bukócsövet,meg középső dobozt.
tud valaki segíteni hol lehet mennyiért doboztartót kapni meg bukócsövet?

Köszi előlre is!!

Széles utat!!!!!
Szeva.
Nézegettem ezt a motort, tetszik is, de fiatalabbat akarok, meg valszeg 900-as lesz.