Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 euro-ért elhozzák. Azért párszor még ránézek,hátha liciten kívül is jó áron lesz...Néztem olajat (motul 5100) meg szűrőt 11.000 ft-ba lenne szállítással együtt. De szerintem itthon fogom megvenni egyszerűbb,2-3 ft plussz nem vág padlóra...
Ajánlom a kollégák figyelmébe
http://www.sportmotor.hu/motor...
szia,

hűtő 55k új --- racing-bazar.hu
ez elég gánynak néz ki, de nem hinném hogy 2 ezerért kapcs egy dobot akár depretto akár nem..:)...max nem nyer senki a végén és nem adja el...:)

amúgy behozzák pár ezerért a cuccot olaszoktól, akár tnt vagy dhl..
gondolod hogy szállít ide is? A listán csak olaszo. van:(
A licitesek az utolsó pillanatban szoktak felugrani drasztikusan. Sokan robotokkal nyomják, sajnos.
Azért én megkérdezném, hogy szállít-e egyáltalán kishazánkba és mennyiért, mert ez sem mindegy.
Ez licites, ha mázlid van elhozod ennyiért, de valszeg fel fog ugorni az ára!
Ez igaz lehet? DPM DEPRETTO EUR 10,50-DE PRETTO 10 euróért!ért?
Sziasztok

Nem tud valaki működőképes jobb oldali kapcsolót (amelyiken a világítás kapcsoló illetve a gyújtásmegszakító van )1998-as hornethez?
hülye hiba volt, de sajnos könnyen összejön...cippzárban mentünk csapattal az alacsony Tátrában , én 2. voltam jobbról...tök egyenes útszakasz volt előttünk városon kívül , kb 100-al gurigáztunk, balra kis emlékművel és pihenő motorosokkal...balra néztem és köszöntem (1-2 mp), mire visszanéztem a haver már előttem volt és fordulni készült befele egy jobbra lévő étterembe....sajnos szinte fékezni sem volt idő vagy elkapni a kormányt így beleszáltam a jobb lábtartójába...ennyi...

tanulság: - mindig előrre nézz, - ha cippzárban mész csoporttal kurvára figyelj arra is, hogy a mögötted lévő észleli e, hogy te pld kanyarodsz, - soha ne törd meg a cippzárt csak ha tuti, hogy a mögötted lévő észleli a kanyarodási szándékodat,-végső tanulság, hogy a motor nem tricikli és még ha 1000% figyelsz akkor is bejöhet egy baleset...
Hogy sikerült a dolog? Csak hogy tanulhassak belőle :)
Átgondoltam én is 2007 utáni gépeknek tök más a villája...kösz
ja..odakentem 2 éve aug.-ban ...vagy 90-el sikerült baleseteznem, de épp bőrrel megúsztam, a vasnak is csak kis hibája lett...fejvég része tört + szokásos tankéle horpadt, de nem gáz amúgy...vki kurvára vigyázott ránk...

hát jah, te adtad meg a Gabit , az űléskárpitost..fajin űlést tervezett nekem is...illetve a vtn is megtetszett akkoriban...tesó volt az a két vas designban eléggé...
Akár hányszor megnézem a mocid, mindig azt hiszem, hogy az enyém, leszámítva a hasidomot, meg egy két apróságot.
Lehet hogy ikertestvérek
Kb fél éve eladtam a mocit lakásvásárlás miatt.
Szegény srác, aki megvette, nem élvezhette sokáig, mert csúnyán összetörte.
Csak azért segítek neki mert nem az ő hibája volt.
Nem tudni pontosan a rendőrség sem tudta megállapítani, hogy valaki szándékosan öntötte fel az utat olajjal, vagy valaki az autójából hagyta el az olajt 15 méter hosszan, de szegény srác egy autó mögött ment követési távolságot tartva, az autó lefékezett mert biciklisek mentek előtte, a srác pedig nem tudott megállni az olajon, kikerülni nem tudta a kocsit mert kamion jött szembe és belecsapódott a kocsi hátuljába.
A rendörség megállapította, hogy nem volt hibás, de mivel ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést, efektív nincs meg az okozó, nincs kire ráverni a kárt.
Tehát az okozott kárt neki kellett megfizetni + saját pénzből a mocit.
Próbálta perelni a közútkezelőt, de mondanom sem kell esélytelen volt.
Szóval most törött a volt szerelmem, nem veszélyes, de amiket cserélni kell horror árúak.
Amúgy csak nem te is odaverted?
Oké. Itt szépen sütött a nap reggel. Aztán mire odaértünk lefagytunk a motorról de mire bejártuk a várat addigra szépen felmelegedett és kisütött a nap is már. Nagyon kellemes idő lett már
bazd Jola, csak nem odacsaptad azt a fajin kolbászzsírt te is?...
az nem jó a tiedre...
gratulálok..ilyen hidegben+szélben, jól bírtátok..:)

kövin részt veszek én is, de szombaton felkeltem fél hétkor, hogy indulok, de 4 fok volt és esett-fújt mint állat itt Győrben, így nem indultam el..öreg vok már..:)

majd dobd ide is a kövi időpontját légyszíves..:)
Sziasztok
Egy kis segítség kellene:
Pár alkatrészre lenne szükségem, 2006os Hornetre.
Hűtő
Alsó felső villahíd ha külön van az sem gond
Első sárvédő
Tank
Irányjelző
Akinek esetleg van eladó, szívesen megvenném.
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok
Nem tudom, jó kérdés.
Hali!

Egy pár kép a túráról :)

http://www.sportmotor.hu/motor...

http://www.facebook.com/#!/m
edia/set/?set=a.416526281695644.113617.345745162107090&type=1

Este megy az email
2004-re jó ez a sárvédő?