Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oks, átírtam minden hol és beírtam a telefonszámom is. Én reggel 8:ra kimegyek a Mcekihez, hátha valaki nem olvassa addig, legalább megiszom egy kapuchinot
Támogatom! Nekünk így is 7-kor el kell indulni,hogy egy tankolást beiktassunk és ne üres tankkal érkezzünk.
Sziasztok

Azon gondolkoztam, hogy mivel jönnétek távolabbról is, nem-e tegyem át a kezdő időpontot reggel 09:00-re 8:00 helyett, hogy ne kelljen nektek olyan korán hidegbe nyomni?
üdv, a számom 0620-415-0605 napközben nem mindig tudsz elérni, ha nem veszem fel visszahívlak később és megbeszéljük hogy legyen.
Köszöntem szépen az infókat :)
Ezek szerint a feketeség nem olaj hanem korom,egy karbiszinkron és gyertyacsere lenne az első lépés.Ha utána sem hagyja el a füstölést akkor az ominózus karbi javítása következne.Az,hogy szemre leellenőrizted a gyertyákat ,nem azt jelenti,hogy nyomás alatt is jól működnek.Ha szerelőhöz viszed,egyszerűbb és olcsóbb ha egyszerre csináltatod mind a három lépést,mert mindegyiknél le kell szerelni a tankot,karbi javítás után meg mindenképpen szinkront is kell csinálni.

Üdv!
nemtudom. nem olyan mint amivel én csináltam.:)
56 ezer és pár száz, karbi szinkron nem volt mostanába, gyertyák meg jók, szóval múlt szezon elején ellenőriztem.
koszi, milyen az a strapabiro ecset?:)
gyertyacsere vagy karbiszinkron volt mostanába?
valós Kilóméter mennyi van benne?
Egy spéci cucc, ilyen zselé, azthiszem a hegesztők használják akik saválló anyagra profi varratot készítenek és ezzel takarítják le hogy jol látható legyen hogy fényes legyen. "Dalma varázs" ha jol emlékszem a nevére mert én is kölcsön kaptam. Gumikesztyű kötelező hozzá meg strapabíró ecset mert megeszi azt is. Fel kentem majd lemostam és gyakorlatilag ilyen lett! :) És nekem is rozsda meg ilyen oxidréteg volt rajta. Hegesztő boltban érdeklődnék utánna!
Nincs olajfogyasztás.
Olajfogyasztás? Ha van,akkor 1000km-re lebontva mennyi?
Jajj még lenne egy szakmai kérdésem. Amikor leszereltem a kipufogó rendszert akkor vettem észre, hogy a 4ből 1henger nem megy jól, vagyis nem égeti jól az üzemanyagot, belül 3 teljesen tiszta volt és az utolsó az fekete, mitől lehet ? szerintem olaj kerül az égéstérbe...
Valaki aki jobban ért hozza, vagy van/volt tapasztalata hasonló helyzetben.
Még hozzátenném, hogy egy nagyon picit füstöl is, de tényleg minimális és érződik is, ezt akkor vettem észre amikor begyujtottam a mellette lévő XJ600-as Yamahát, annak semmi szaga nem volt.
Tényleg szép fényes. Én amikor leszereltem fényeztem vagy fél napig, aztán a végére meg lett az eredmény-e, nagyon ramaty állapotba volt, itt ott még mindig rozsdás kicsit, főleg ahól csatlakozik a blokhoz, meg a szórítok, de nem látszik, mert a hűtő takarja valamennyire.
mitől lett ilyen szép fényes? Vagy ilyen volt?
Szerintem nekem is valami ilyesmi megoldás lesz.
Bár még nincs előttem hogy milyet vágjak. De majd valamit kiokoskodok!
3-ban 186? Gondolom volt egy fajta vigyor az arcodon...

Igazad van, hogy nem a takarékos szaladgálásra való, de néha az az elfogadható.

De ha pörgeti az ember, tényleg jól megy!
"vasárnap 3-ban 186-ig húztam és még nem tiltott le..jól esett egy kis pörgés."
De megvenném,ha nem állnék most szarul anyagilag...
Engem is meglepett!
az utas nem szereti ha állatkodom,ugyhogy ez nagyon kis lightos hétvége volt! :)
ez alá nagyon nem lehet menni,de nem is tervezem.
ahogy mondtátok ez nem arra való!
..na ezt, hogy csináltad?..a vázba is töltöttél?

ugyanilyen, de kolbászzsír metálom van..nekem max 250 km, habár nem engedem 4 ezer alá....

vasárnap 3-ban 186-ig húztam és még nem tiltott le..jól esett egy kis pörgés..

ha azon agyaltok 4,5 vagy 6 liter , az már régen rossz..hornet nem arra való...arra ott a cbf...
Nincs tapasztalat, de főút..tehát valahol le lehet állni...max Érd tábla előtt még a városban. Szerintem. De ha szükséges egyeztetünk tel.számot, és ha kell értekezünk Na?
nekem jó, meg lehet ott állni valahol, van tapasztalatod?
Nekem 5 körül van a fogyasztás. De akkor a párommal, ott meg kímélő mód van.
Ha egyedül megyek és élmény kell, és pörgetem, akkor persze nagyobb lesz.
Mikor mire van szükség!