Igen, forgalomba helyeztem, kedden sikerült.
Pontosan: a műszaki 27.160Ft volt, a regadó(2001 az enyém) 31.500Ft, forgalmi 6.000+6.000+5.500+525=18.025Ft. Tehát összesen: 76.685Ft került.
Itt mindig előjön az, hogy azért gagyi, mert nem Öhlins TTX van ráírva és nem lehet vele májerkedni a fagyis előtt...vaaagy...azért, mert tényleg annyira prő motoros vagy, hogy karistolás közbe eléri a futómű a határait. A két gagyi nem ugyanaz.
belebeszélték a fejembe hogy elég gagyi a hátsó futóműve a horneteknek, vélemények? Mert még előfeszítést sem lehet állítani, a régebbiekre gondolok. 2006 előtt kb minden szériás
A felnicsíkkal még nem sietek, a tavaly amiután felraktam a hátsóról lejött, gyenge minőségű volt, most beszereztem egy másikat, drága volt, olasz, remélem bevállik.
Most nézem éppen karbonmatricákat, piros és feket is szeretnék rendelni , találni fog a világos szürke mocira
Köszi! Igyekeztem csinosítani. Én két hete tettem fel a csíkot, hűvös volt, de teljesen jó lett. Ebben a szép időben szerintem felrakhatod nyugodtan. Esetleg egy gurulás után nézd meg nem-e jött föl valahol. De ha tiszta felnire teszed nem lesz gond. Amúgy sokáig agyaltam milyen színű legyen (fehér, kék v piros), végül piros lett (sógorom meggyőzött )
Ja a gépen még a szélvédő plexit is sikerült felpolíroztatni!
Nagyon szép a kék Hornetted
Én is karbonmintás matricát szeretnék venni, feldobja majd kicsit, na meg a piros felnicsíkot megvettem és ha meleg lesz majd azt is feloperálom , majd teszek fel képeket ha kész.
Na itt azén gépem is (újra):
- kapott egy piros felnicsíkot
- az oldalidomokat és a hűtő oldalán lévő kis lemezeket bevontam karbonmintás matricával
- kijavítottam a fejidom sérüléseit (tömítés, festés)
- kapottúj izzót (osram nightbreaker plus), légszűrőt
- kész az új fém láncvédő is, de még alakítani kell rajta picit
- felpolíroztam az idomok rögzítő csavarjait
Kb ennyi történt a télen. Most megmár gurulunk ha lehet
Én pont ma mentem egy 110 km, es kört, teli tankkal indultam, a nap végén nem ment bele hat liter. Utassal, megpakolt dobozzal, közúton kb 100-as tempóval, plusz volt benne város is.
Igen, utána nézegettem én is. Viszont nem egy ember mondta, hogy driftelős gumik. Berber vitte el tegnap a találkozóra. Kértem próbálja ki, mert ő már elég tapasztalt, Ő is mondta, hogy riszálja a seggét kicsit. Tegnap estefele mikor hazahoztam tőle én is éreztem. Vannak akik szeretik az ilyet, de lévén, hogy nem túl a tapasztalatom inkább úgy döntöttem, hogy lecserélem egy Bridgestone BT023.
Ha jól értettem csúszkál a mocid ezekkel a cipőkkel,és érdekel,hogy milyen gumi az amit 90%-nál cserélni akarsz emiatt.Igaz most túl vagyok a gumiválasztáson,ott figyel a polcon a hátsó, a találkozóra már fent lesz,mert a yardnak már lehet nem tetszene a mostani.Csak a tapasztalat gyüjtés miatt kérdeztem,egyébként vannak akik istenítik ezeket,ha csak egyiket cserélnéd és párban,lehet hogy jó lenne.
Az nagyon jó fogyasztás. :)
Nekem eddig legkevesebb 6,3 ebben van minden.
Nem túl sok szerintetek? Nem gyepálom szépen járok vele, 100-120 max s nem pörgetem ki erősen csak 5-6-7000 max.
Pontosan: a műszaki 27.160Ft volt, a regadó(2001 az enyém) 31.500Ft, forgalmi 6.000+6.000+5.500+525=18.025Ft. Tehát összesen: 76.685Ft került.
Üdv!
(párban)
Mit javasoltok BT 023, vagy Michelin Pilot Road2 ?
Többnyire túrázgatni szoktam, 90% ban 2 személlyel.
Várom a javaslatokat.
Üdv.
1 éves a gumiaim (3100 km) Conti Road Attack
Köszi a segítséget mindenkinek!
Most nézem éppen karbonmatricákat, piros és feket is szeretnék rendelni , találni fog a világos szürke mocira
Ja a gépen még a szélvédő plexit is sikerült felpolíroztatni!
Én is karbonmintás matricát szeretnék venni, feldobja majd kicsit, na meg a piros felnicsíkot megvettem és ha meleg lesz majd azt is feloperálom , majd teszek fel képeket ha kész.
- kapott egy piros felnicsíkot
- az oldalidomokat és a hűtő oldalán lévő kis lemezeket bevontam karbonmintás matricával
- kijavítottam a fejidom sérüléseit (tömítés, festés)
- kapottúj izzót (osram nightbreaker plus), légszűrőt
- kész az új fém láncvédő is, de még alakítani kell rajta picit
- felpolíroztam az idomok rögzítő csavarjait
Kb ennyi történt a télen. Most megmár gurulunk ha lehet
Üdv!
Nekem eddig legkevesebb 6,3 ebben van minden.
Nem túl sok szerintetek? Nem gyepálom szépen járok vele, 100-120 max s nem pörgetem ki erősen csak 5-6-7000 max.