Nos....én konkrétan Budáról indulnék, a XI-ből. Jó lenne leegyeztetni, feltéve ha van rá érdeklődő, hogy hol és mikor talizunk 31. Semmi kedvem egyedül végigpirickázni
Igen, alapjáraton. Szóval nem vagyok vele egyedül, akkor nem foglalkozok ezzel többet.
Nekem 6,3 alé még nem sikerült tornászni, pedig nem járok állaot módjára. Ha alacsony fordulat tartom akkor lecsökken a fogyasztás nem?
No, ismét számoltam a fogyasztásomat. Csak városi használatom volt, most más azért temperamentumosabban jártam vele így már csak 5,5 a fogyasztása. 183km tudtam elmenni és 10,2L tankoltam rá. Kezd egyre jobb lenni Persze még finomítanom kell a stílusomon.
az enyem ugyanilyen, mikor vettem elvittem szerelohoz atnezesre nem szolt hogy kene cserelni pedig ment is vele, nem mondom azt hogy ne foglalkozz vele, en nem foglalkozom.
Sziasztok. Eléggé zajos a szekrény, amikor behúzom a kuplungot akkor szépen hallatszik a motor hangja, s ha kiengedem akkor enyhe őrölő hangot ad ki, nem olyan erős a zaj de azért hallható.
Mitől lehet, kopott csapágyak? mit lehet tenni ellene, vagy ne foglalkozzak vele ez normális?
Hú, erre vannak kanyarok, igaz?
Na mindegy, majd én megyek a sor legvégén Viszont, ha jön a párom is, akkor lehet, hogy fehérváron cstlakozunk, mert innen bemenni pestre jókora kerülő. Na majd még megálmondjuk
Jóvan na Akkor majd hivatalos lassú menet lesz, és aki nem tartja magát a szavához, hogy megvár azt jól megverjük Csak ismerem a pasikat, amikor elkapja őket a kangörcs és odahúznak neki, meg végigelőzik a fél világot. Aztán meg húzhatom tiltásig a kis Zümmögőt, hogy megpróbáljam utolérni őket, mert nem fogják fel, hogy a 40 lóerő az nem 100 és nem gyorsul olyat a kicsi, mint a nagy.
H4 lesz az! :) Legalábbis nekem gond nélkül belement, igaz nekem idomos a moci. Nekem annyit mondtak, hogy nem gond ha kettő van, mert rövidebb az élettartama.
Te csaje, ne húzzál fel agyilag mert el fenekeltettlek Szerinted én mennyire tudok motorozni? 110km/h többel eddig még nem mentem a kis méregzsákkal és egyenlőre még nem is tervezem ameddig meg nem szoktam teljesen és az még jócskán odébb van. Igaz Berber babám meghúzatta 160km/h és azt mondta, hogy egy igazi hibátlan méregzsák, csak hát a szélvédelem... Szóval kifogás nincs, Neked kötelező a megjelenés
Nekem 6,3 alé még nem sikerült tornászni, pedig nem járok állaot módjára. Ha alacsony fordulat tartom akkor lecsökken a fogyasztás nem?
Mindegyiknek van..
Mitől lehet, kopott csapágyak? mit lehet tenni ellene, vagy ne foglalkozzak vele ez normális?
Na mindegy, majd én megyek a sor legvégén Viszont, ha jön a párom is, akkor lehet, hogy fehérváron cstlakozunk, mert innen bemenni pestre jókora kerülő. Na majd még megálmondjuk
Leírás: hornet tali
Hol is van a leírás? Nem találom
Én lehet, hogy mennék Bp-ről, de nem vagyok elég gyors hozzátok, szóval maradok magamnak magnak, amíg nem tanulok meg motorozni