Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

istadler@freemail.hu
vagy
stadlerivan@gmail.com ahova szimpatikusabb!
Lánckenőről is dobhatnál árat!
Hát még nem biztos de vagy április 28 vagy május 5. Fel kell hívnom a HenryxCity még hozzá.
Kár, hogy az időjárás olyan volt, amilyen. Én papírkutyaként itthon maradtam...
Mikor lesz legközelebb?
Sziasztok!
Eladóvá vált hátsó sárvédőm 2007 utáni Hornetre, fekete színben 15.000 szép magyar forintért. Egyetlen egyszer használt.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Szervusz!

Írj egy emailt mert ide nem szeretem kiírni az árakat.

Van hozzá minden egyébként.
Földváron átvétel megoldható? Vagy postázni kell?
Helló Bury!

Néztem az adatlapod,és láttam hirdetsz motul olajakat.
Engem érdekelne,hogy mennyiért tudnád beszerezni a Motul 5100 10W40 olajat 4 literes kiszerelést, meg az olajszűrőt honda hornet 2004-hez.

előre is kösz
bejelöltelek, Kezdő motoros...
nem találom a facbook oldalt :(
már tettek fel. Meg a facebookra tettük fel a többit :)
Helló,

Szerintem is jó volt.

Képeket közzétehetné valaki.
Nyugi! Semmi gond nem volt a tempóval,11 motornál ha az eleje betartja a sebességet,a végének így is úgy is túl kell,hogy lépje .
Köszi,hogy összehoztad,jól éreztük magunkat!
Nagyon köszönöm!
Ugyan az a menet mind a kettő szűrőn! Csak a hossza más a két szűrőnek! Simán feltehető a 204-es a 303 helyére viszont fordítva nem biztos mivel a 303 hosszabb!
Sziasztok!
Olajszűrőt szeretnék rendelni, de egy kis bizonytalanságba estem, és a segítségeteket kérném!

2002-es hornetemre hiflofiltro HF303-mat írnak, hogy az kell, de nekem HF 204 van fenn. Most akkor?

Mi lehet a különbség?
11motor 14 fővel
Hihetetlen élmény volt számomra, hisz nekem ez volt az első közös gurulásom csapatban. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket és remélem májusban újból tudunk találkozni! A lassúbb tempóért utólag is elnézést kérek mindenkitől, ígérem Berbert addig kergetem míg össze nem rakja végre a mociját(fazer 1000) és akkor már nem kell mennem a kis csühögővel ami fenntartotta a csapatot. Egy gyönyörűen szép és Kellemes napot töltöttünk el veletek és még az idő is nekünk kedvezett hisz bár szelet kaptunk rendesen de eső nem volt, nap kisütött és az idő is felmelegedett.
Szia. Írtam, hogy már nem leszek fent fórumon, de a telefonszámom ott volt. Én reggel 7-kor már a garázsban voltam.
Király volt
Igen! Azon múlik milyen az összekötő csó!
Akkor ez mégis csak egy felszerelési megoldás. Mondtam én. Köszönöm szépen a részletes magyarázatot. Akkor a slip-on v bolt-on azon múlik, hogy milyen az összekötő cső?
A bolt-on az a csavaros (3 v.4) rögzítésű kipufogó dob míg a slip-on csavaros rögzítés nélküli (mikor csövek csúsznak egymásba) kipufogó dob ahol a rögzítés vagy rugóval vagy bilincsel történik.
Azt hittem az valamilyen felszerelési megoldás. Mert exhaust lenne angolul a kipufogó. Érdekes... Kösz!
A slip on az a kipufogó angolul
sziasztok,
Sajnos ma nem tudtam elmenni a Hornet találkozóra, de hát ilyen időben nem is szívesen indultam volna. Utálok nagy szélben motorozni
Tudnátok abban segíteni, hogy egy 51mm csőre való slip on kipufogó felszerelhető-e a hornetre? (2004)
Elég amatőr vagyok ebben a témában a slip-on se tudom hogy mi pontosan illetve, hogy mit kell néznem ha kiput veszek!
Köszönöm a segítségetek!
Nálunk esett és így el sem indultam. :( milyen volt aki volt?
Gondoltam reggel megkérdezem, mert nem mindegy hogy csak itt ázok szarrá, és ott virít a nap, vagy ott is tovább ázhatok. De most már mind1.