Sziasztok!
Eladóvá vált hátsó sárvédőm 2007 utáni Hornetre, fekete színben 15.000 szép magyar forintért. Egyetlen egyszer használt. http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Nyugi! Semmi gond nem volt a tempóval,11 motornál ha az eleje betartja a sebességet,a végének így is úgy is túl kell,hogy lépje .
Köszi,hogy összehoztad,jól éreztük magunkat!
Ugyan az a menet mind a kettő szűrőn! Csak a hossza más a két szűrőnek! Simán feltehető a 204-es a 303 helyére viszont fordítva nem biztos mivel a 303 hosszabb!
11motor 14 fővel
Hihetetlen élmény volt számomra, hisz nekem ez volt az első közös gurulásom csapatban. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket és remélem májusban újból tudunk találkozni! A lassúbb tempóért utólag is elnézést kérek mindenkitől, ígérem Berbert addig kergetem míg össze nem rakja végre a mociját(fazer 1000) és akkor már nem kell mennem a kis csühögővel ami fenntartotta a csapatot. Egy gyönyörűen szép és Kellemes napot töltöttünk el veletek és még az idő is nekünk kedvezett hisz bár szelet kaptunk rendesen de eső nem volt, nap kisütött és az idő is felmelegedett.
Akkor ez mégis csak egy felszerelési megoldás. Mondtam én. Köszönöm szépen a részletes magyarázatot. Akkor a slip-on v bolt-on azon múlik, hogy milyen az összekötő cső?
A bolt-on az a csavaros (3 v.4) rögzítésű kipufogó dob míg a slip-on csavaros rögzítés nélküli (mikor csövek csúsznak egymásba) kipufogó dob ahol a rögzítés vagy rugóval vagy bilincsel történik.
sziasztok,
Sajnos ma nem tudtam elmenni a Hornet találkozóra, de hát ilyen időben nem is szívesen indultam volna. Utálok nagy szélben motorozni
Tudnátok abban segíteni, hogy egy 51mm csőre való slip on kipufogó felszerelhető-e a hornetre? (2004)
Elég amatőr vagyok ebben a témában a slip-on se tudom hogy mi pontosan illetve, hogy mit kell néznem ha kiput veszek!
Köszönöm a segítségetek!
vagy
stadlerivan@gmail.com ahova szimpatikusabb!
Lánckenőről is dobhatnál árat!