Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A párom is kinőtte egyik télen a sisakját, szóval nem vagy egyedi eset Sőt utána meg kifogyott a nagyobból, amit vett helyette. Amúgy az Araik olyanok azt hiszem, hogy egy mérthez van egy alap arcpárnaméret. És lehet annál egyel kisebbet vagy egyel nagyobbat venni.
Szép napot Hölgyek-Urak

Megvolt az év első gurulása és ismét bebizonyosodott, hogy ezzel a méregzsákkal nem lehet bírni Egyszerűen kívánja a fordulatot.....
Naszóvalkéremszépen sikerült a 2perces melóhely-otthon közötti távot kinyújtani cirka 1 órásra, mert hangokat hallottam a fejembe, hogy.: indulj el Biatorbágy irányába.....majd kövesd a pénz szagát Felcsút felé....és ha van kedved megreptetheted az egyesen a darazsadat....naaaa? mit szólsz hozzá? búgott a hang a fejembe És én semmi rossznak nem vagyok az elrontója Királyzsiráfszuperfaszaságosság volt jeeeeeeee. És a dobot már hallják messziről az autós pajtik, mert készségesen húzódott le a 70%-a
Csak annyi ami negatívum, hogy....lehet fejre hízni? bakker lehúztam a kupakot, és a homlokomon volt két ovális piros folt...kicsit megnyomizta a búrám a fejfedő na de sebaj, majd a 500ft benya ár gondoskodik a kevesebb zabáról

Apropó.: 31. indul valaki Bp-ről a talira?
keresek Hornet 600- 2005-höz fejvégidomokat: színre fújtat+ feketét (műszerfal előtt, lámpa felett )

ha van vkinek dobj egy választ légyszíves..kösz
néztem videót az arrow-ról szép mély hangja van...
én kibékülnék egy arrow-al is csak mindig találok jobb helyet annak a pénznek :(
De ez a kipuf kibaszott menő...Brutál hangja van....

Csak e-bay-n is ritka mint a fehér holló!
megtaláltad te is a legolcsóbb kiput, 100e ft felett van:)
Tud valaki egy KB. árat karbiszinkron és sportdobhoz hangolásról?
Vagy valami tuti helyet ahol olcsó és korrekt?
Üdv...

Mostanság nem voltam internet közelbe,miújság erre felé...

Ha valaki esetleg tud DE PRETTO ( DPM RACE ) kipufogót jó áron az szóljon..Még egy kérdés, hátsó sárvédőt gyártanak itthon? Mert az e-bay ár drága..
használja valaki katalizátor nélkül és gyári dobbal a motorját?
kiváncsi lennék a változásra!
hang, nyomaték

köszi
Sunny13-nak.
Szia.Ettöl féltem,pont nem leszek itthon.Dolgozom(Ausztria)Majd legközelebb!(A facebookodra már irtam)
azt sajnos nem tudom mert otthon kell lenni a kicsivel valakinek, de melotarsam jelentkezett az ures helyre :)
Tudtok itt is jelentkezni sportmotoron: Eseménynaptárban. Természetesen nem csak Hornettel lehet megjelenni és lehet hozni a párocskát is
koszi, jelnleg ugy nez ki en is megyek, meg valoszinu viszek is valakit :)
Mivel nálam a FB tabu, én itt jelezném, hogy Császárra elgurulnék megnézni a társaságot.
hol van az info a honap vegi motorozasrol? Koszi!
Ilyan távolságból én is örültem volna a fácánnak, de a nyavalyás pont előttem szaladt keresztbe.
Szél nálunk is volt, a 21-es úton jöttünk hazafelé, dobált rendesen, nem volt túl kellemes élmény.
Én őzekkel taliztam kint a földúton de örültem nekik.
200km után már elég normálisan visszaszoktam Ráadásul idén vezetem először a kis Hornetkémet, így még meg is kell szoknom de már elég jól megy az összeszokás,most már nem csak 40km/h merek vele menni a városban a kocsisok nagy örömére és a kanyarban sem feszülök már annyira
Ne is mond, csak a városban mentem, de kifele az Auchannak átvitt majdnem a szemközti sávba a szél akkora széllökések voltak. Mondjuk engem is könnyen terelget a 65km-al
Jaja, gud wedör van. :) Elég könnyen ment a visszaszokás, azért figyelni kell, tegnap egy fácán szaladt ki elém, picit para volt, meg a Eger Sirok közt tele volt az út apró kavicsokkal, pont az íven, szóval észnél kellett lenni. De jó már gurulni!
Nekem semmi gumiparám nem volt, igaz nem 100 lovat terelgetek. Ma a széllel gyűlt meg a bajom, majdnem én lettem az 1-es villamos az Árpádí-hídon, fújta a port is rendesen. A motorozás ugyanannyira megy, mint amikor leraktam, ill. ugyanúgy nem