A párom is kinőtte egyik télen a sisakját, szóval nem vagy egyedi eset Sőt utána meg kifogyott a nagyobból, amit vett helyette. Amúgy az Araik olyanok azt hiszem, hogy egy mérthez van egy alap arcpárnaméret. És lehet annál egyel kisebbet vagy egyel nagyobbat venni.
Megvolt az év első gurulása és ismét bebizonyosodott, hogy ezzel a méregzsákkal nem lehet bírni Egyszerűen kívánja a fordulatot.....
Naszóvalkéremszépen sikerült a 2perces melóhely-otthon közötti távot kinyújtani cirka 1 órásra, mert hangokat hallottam a fejembe, hogy.: indulj el Biatorbágy irányába.....majd kövesd a pénz szagát Felcsút felé....és ha van kedved megreptetheted az egyesen a darazsadat....naaaa? mit szólsz hozzá? búgott a hang a fejembe És én semmi rossznak nem vagyok az elrontója Királyzsiráfszuperfaszaságosság volt jeeeeeeee. És a dobot már hallják messziről az autós pajtik, mert készségesen húzódott le a 70%-a
Csak annyi ami negatívum, hogy....lehet fejre hízni? bakker lehúztam a kupakot, és a homlokomon volt két ovális piros folt...kicsit megnyomizta a búrám a fejfedő na de sebaj, majd a 500ft benya ár gondoskodik a kevesebb zabáról
Ilyan távolságból én is örültem volna a fácánnak, de a nyavalyás pont előttem szaladt keresztbe.
Szél nálunk is volt, a 21-es úton jöttünk hazafelé, dobált rendesen, nem volt túl kellemes élmény.
200km után már elég normálisan visszaszoktam Ráadásul idén vezetem először a kis Hornetkémet, így még meg is kell szoknom de már elég jól megy az összeszokás,most már nem csak 40km/h merek vele menni a városban a kocsisok nagy örömére és a kanyarban sem feszülök már annyira
Ne is mond, csak a városban mentem, de kifele az Auchannak átvitt majdnem a szemközti sávba a szél akkora széllökések voltak. Mondjuk engem is könnyen terelget a 65km-al
Jaja, gud wedör van. :) Elég könnyen ment a visszaszokás, azért figyelni kell, tegnap egy fácán szaladt ki elém, picit para volt, meg a Eger Sirok közt tele volt az út apró kavicsokkal, pont az íven, szóval észnél kellett lenni. De jó már gurulni!
Nekem semmi gumiparám nem volt, igaz nem 100 lovat terelgetek. Ma a széllel gyűlt meg a bajom, majdnem én lettem az 1-es villamos az Árpádí-hídon, fújta a port is rendesen. A motorozás ugyanannyira megy, mint amikor leraktam, ill. ugyanúgy nem
http://youtu.be/SkTt9k4Y-a8
Megvolt az év első gurulása és ismét bebizonyosodott, hogy ezzel a méregzsákkal nem lehet bírni Egyszerűen kívánja a fordulatot.....
Naszóvalkéremszépen sikerült a 2perces melóhely-otthon közötti távot kinyújtani cirka 1 órásra, mert hangokat hallottam a fejembe, hogy.: indulj el Biatorbágy irányába.....majd kövesd a pénz szagát Felcsút felé....és ha van kedved megreptetheted az egyesen a darazsadat....naaaa? mit szólsz hozzá? búgott a hang a fejembe És én semmi rossznak nem vagyok az elrontója Királyzsiráfszuperfaszaságosság volt jeeeeeeee. És a dobot már hallják messziről az autós pajtik, mert készségesen húzódott le a 70%-a
Csak annyi ami negatívum, hogy....lehet fejre hízni? bakker lehúztam a kupakot, és a homlokomon volt két ovális piros folt...kicsit megnyomizta a búrám a fejfedő na de sebaj, majd a 500ft benya ár gondoskodik a kevesebb zabáról
Apropó.: 31. indul valaki Bp-ről a talira?
ha van vkinek dobj egy választ légyszíves..kösz
Csak e-bay-n is ritka mint a fehér holló!
Vagy valami tuti helyet ahol olcsó és korrekt?
Mostanság nem voltam internet közelbe,miújság erre felé...
Ha valaki esetleg tud DE PRETTO ( DPM RACE ) kipufogót jó áron az szóljon..Még egy kérdés, hátsó sárvédőt gyártanak itthon? Mert az e-bay ár drága..
kiváncsi lennék a változásra!
hang, nyomaték
köszi
facebookon
sportmotoron
Szél nálunk is volt, a 21-es úton jöttünk hazafelé, dobált rendesen, nem volt túl kellemes élmény.