Na igen, igen. Én papírkutya vagyok, nem bírom az esőt a szelet meg azóta utálom, mióta majdnem kifújta alólam a motort legutóbb
Sunny, ha nem vagyunk ott időre ne várjatok
ez büdös mint a lótúró... ....rögtön tanúból vádlott leszel és perkálhatsz...hívd fel őket, addig be ne menj... ...ügyvéd sem ártana, mielőtt rádvernek egy közúti halálos gázolást...
a fehér hátsólámpát (vagy búrát) és a izzós fehér indexeket hol vetted? Tudnál mutatni egyet hogy melyik az? Ebayen nem mertem venni nehogy beleharapjak valami ultragagyiba.
Hozzáértőt,vagy szakembert mindenképpen vigyél magaddal, nehogy elvarázsoljanak valami csiribiri dumával, aztán bepalizva megvedd!
A tank levétel valóban nem hülyeség, eleje sérülteknél a váz ott szokott sérülni.
Én csak azt nem értem, hogy lefényezik (talán nem is gyári szín) de matricákat már nem szórnak rá (szinte filléres dolog (nem gyári))
7:20- kor indulok, 8-kor találkoznánk ott ahol jelölted a csatlakozás után az első helyen ahol meg lehet álni, bőven odaérünk majd. Elküldenéd a számod nekem (sms) hogy ha bármi van el tudjalak érni?
Köszi, mentettem. Te mikorra tervezted az indulást? Mert osztok szorzok több mint 1h az út. És most kicsit több is lesz mint a tervezett, mert tegnap Safety-n voltam, és olyan izomlázam van, hogy bexarok
Yeee...hasznos volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Na, akkor most én jövök. A 10.000km csak akkor lehetséges ha estek vele és sokat állt, vagy ha visszatekerték az óráját. 11 éves motornál ez a normális. A Hornet nem az a fajta motor amit kihoznak mutogatnak majd visszatolják a garázsba. A másik, a kipufogója sajátja, enyém is 2001 és lyukacsos fajta a kipufogom. Ha jól tudom 2002-ig, 2003-tól vannak az újabb ránc felvarrott hornetek. Hidd el olcsóbb ha te helyezed üzembe, 30.000 megspórolsz vele! Én most zongoráztam végig márciusban. 2 fél napomba tellett: Egyedi forgalomba helyezés: 27.160Ft
Regadó: 31.500Ft
Okmányirodánál: Forgalmi 6.000, Törzskönyv 6.000, Rendszám 5.500, Érvényességi matrica 525 és ennyi. És a biztosítás.
Hali! Kicsit kevesebb csak ha magadnak csinálod!
Mivel külföldi papiros ezért nincs átírási költség! kpm vizsga szerintem megvan 30-ból, regadó szintén 30 körül lehet rá majd kis okmányiroda 20 körül, a maradék menne a kereskedőnek!
Én magamnak csináltam, ha ügyes az ember egy nap alatt el lehet intézni mindent! (nekem sikerült)!
Egyébként a 10 ezer szerintem is necces 2001 óta. Bár a leömlők még fényesek. A motor tuti minimum csúszott. A bal dekli a blokkon feketére festett ha jol látom. A kipufogó szerintem 2000-res évjárat előtti tehát nem a sajátja, mivel a jukacsos fajta. A lánc jó félidősnek tűnik. Amúgy egyben van elsőre. De jó tanácsként mondom hogy a tank alá érdemes benézni a váz ott szokott engedni esetleges sérüléskor! ( egy csavar fogja plusz 4 cső van útban azthiszem.
Mindenki így kezdi... Mármint tanúként. Ilyen minőségedben igazmondási kötelezettséged van, viszont, ha eljárás alá vont személyként akarnának kihallgatni, akkor már nincs ilyen kötelezettséged.
Szépen elmondod tanúként a dolgokat, mert igazat kell mondani, aztán közlik veled a gyanúsítást (büntetőügy) vagy eljárás alá vonnak, feljelentenek (szabálysértés).
Szóval okosan!
Szia nekem volt már ilyen esetem de mondjuk autonál hogy rossz helyen álltam meg és feljelentettek ugy hogy ilyen papirt kaptam én is.
betelefonáltam és megmondtam nekik hogy mozgássérült személyt vittem éppen oda és el is fogadták telefonon keresztül.
Ma kaptam a rendőrségről egy idézést szabálysértési ügyben:
"... közúti szabályok kisebb fokú megsértése miatt indított szabálysértési ügyben tanúkénti meghallgatás céljából...."
Ha volt valakinek hasonló kérem írja meg, hogy itt most engem akarnak meg...ni vagy mit kellene tanúskodnom (nem láttam balesetet)
(Próbáltam hívni "a szabálysértési segédelőadót" de nem volt bent)
akitol en vettem ugyanigy 100-ert vallalta, minden benne volt nevre irva, rendszammal, friss vizsgaval, koltsegmentesen kaptam meg a gepet, de azert egyeztess az eladoval biztos ami biztos nehogy "felreertesek" legyenek.
Ha a nevedre akarsz íratni egy motort fizetni kell - jelen esetben - 30e vagyonszerzési illetéket, 17e eredetvizsgát, és 7-7et a forgalmira és törzskönyvre...
tehát ha kb 100-ből megcsinálja a kereskedő, akkor nekem ezeket már nem kell kifizetnem, igaz?
képről szépnek tűnik, csak "gyanús" az új fényezése... de legalább szép... :)
szep moci, fenyezve biztos volt ami nem feltetlenul baj csak legyel resen, gumik jonak tunnek, arra meg kivancsi lennek hogyan garantalja a 10e km-t, de egyebkent akar igaz is lehet az allapotabol itelve. Amiket irtal benne vannak, en nem tudok rola hogy kellene olyan illeteket fizetni.
Sziasztok!
lenne pár kérdésem ezzel a motorral kapcsolatban...
először is... látta már valaki, vagy a kereskedésről tudtok vmi infót?
Pestről mennék le érte, és feleslegesen nem utazgatnék...
másik... külföldi papíros, magyar forgalomba helyezéssel még plusz 100ezer! jól sejtem, h ebben már benne van a forgalomba helyezés, magyar vizsga, forgalmi és törzskönyv is?
és ezután kell még átíráskor vagyonszerzési illetéket (30 ezer) fizetném?
Sunny, ha nem vagyunk ott időre ne várjatok