Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlünk a csapatban. Szép a kicsike nagyon
Milyen gumik vannak a gépen?
Ó, akkor megvan az emberem Na majd egyeztetek a mesterrel, végülis fehérvár nincs messze... Köszi
Sziasztok. Mondhatni új vagyok az oldalon, nem nagyon irogattam, csak olvastam meg nézegettem a lépeket, sok szép motort látni itt.
1 éve motorozok, akkor vettem a jelenlegi Hornetemet és gondoltam megosztom veletek :)
Szeretok ha esetleg érdekel valakit Sportkipufogó a motorjára várom a jelentkezősét!
CSOMAG TARTALMA: SPORT DOB + ÖSSZEKÖTŐ CSŐ + BILINCSEK, RUGÓK
47 000 Ft-ért tudok beszerezni! ennyiért új rendszert sehol nem kapsz!

Videó a hangjáról!

http://youtu.be/tmHdKJDys4s
http://youtube.com/watch?v=ALE...
Üdv!

Ha van Debrecenben vagy környékén Honda Hornet 600 tulajdonos az kérem írjon! Fontos lenne!

Lehet itt fórumon is, de még jobb lenne ha emailt küldenétek.
Az email címem: szathmary.janos89@gmail.com

Előre is köszi!
Ehhez hozzá tenném, hogy Berber 180cm magas
Hali!
Katasztrófa! Pont a képembe jön minden levegő! Már 120-nál le akarja szaggatni a fejem! 100 fölött kényelmetlen, úgyhogy felejtős rendesen a 100 feletti huzamos cirkálás. Amúgy meg megy mint kis ökör, csak az a fejidom nagyon okos dolog lenne!
Megnézheted nyugodtan, bizti futunk még össze. De akár Berbert is lekérdezheted, ő rakta fel nekem. 5 percbe sem került és fent volt. Hát, eddig csak itt bolyongtam vele a városban, maxi 60km/h ma viszont megyek egy kis velencei körútra. Én 172cm magas vagyok, este megírom a tapasztalatokat majd neked. A tükrökben viszont kellemesen csalódtam, mindent látok bennük rendesen. Gumikat viszont cserélem mert "driftelősek" ahogy Berber mondja, pedig 90%.
Hú Sunny, most nézem olyan a plexid mint az enyém. Jó 1 órát szívtunk, mire felraktuk, de nekem nem ment be a lámpatartó konzol alá Így trükköztem, és a másik oldalra raktam, megfordítva a tartókat, hogy nagyobb legyen a fesztáv és csak kicsit kelljen feszíteni. Stabilnak stabil, de nem valami esztétikus. Lehet meg kellene néznem egyszer, hogy van fent neked

Neked hova tolja a szelet? Én nem vagyok egy magasság és ma fújt is a szél, de lehet, hogy pont a pleximre
Csatlakozom basi2 höz,én ősszel cseréltem le ez miatt az elején a gumit,csak nekem már 60-nál csinálta.HÍába lett kicentírozva,ha elengedtem a kormányt majd kiugrott alólam,pedig még volt benn kb 2-3000km. Nagy sebességnél 2kilónál pedig teljesen jó volt semmit nem rázott,persze ott nem elengedett kormánnyal.

Üdv!
Csatlakozom basi2 höz,én ősszel cseréltem le ez miatt az elején a gumit,csak nekem már 60-nál csinálta.HÍába lett kicentírozva,ha elengedtem a kormányt majd kiugrott alólam,pedig még volt benn kb 2-3000km. Nagy sebességnél 2kilónál pedig teljesen jó volt semmit nem rázott,persze ott nem elengedett kormánnyal.

Üdv!
Csatlakozom basi2 höz,én ősszel cseréltem le ez miatt az elején a gumit,csak nekem már 60-nál csinálta.HÍába lett kicentírozva,ha elengedtem a kormányt majd kiugrott alólam,pedig még volt benn kb 2-3000km.

Üdv!
Hideg volt,és nem húzott szívatót.Vagy meleg és húzott.Aztán utána többet kellett köszörülni.
Nehezen? Hogy érted?
Áááá, már ősszel szétkapta de a fránya matricázás végett csúszott a dolog neki. Max 2 hét és meglesz már neki.
Én is örülök nagyon! Kicsi ám,főleg ahogy ma is találkoztunk.
Igen láttam. Egy kicsit nehezen indult neki.
Kar volt szetszedni :) Foleg tavasszal :)
Orultem hogy ujra talalkoztunk, tenyleg kicsi ez az orszag :)
Szép kép
Párocskám volt vele. Megsajnáltam mert neki még nem sikerült összeraknia a fazert
Nagyon nagy! 19:30kor értem haza.Hazafelé még útba ejtettük Balatonfüredet! Onnan arra jöttünk haza,amerre veletek a múltkor!
Jártam már így XX-el! Hiába centíroztuk a kereket akkor is beszitált de nem 80-nál hanem 50-nél! Lecseréltük a gumit és a probléma megoldódott!
Szia.Azt Én is megtaláltam.
Sziasztok!
Tudna valaki tippet mondani, hogy miért van az, hogy 80 körül, ha elengedem a kormányt, "beráz" az eleje a mocinak. (hornet 2002 ) Fokozatosan erősödik a rezgés, olyannyira, hogy meg kell fogni a kormányt. A kereket kivettem, elvittem centíroztatni, a kormány nyaknál utána húztam a csapágynál, de a hiba továbbra is megmaradt.
Valamelyik féktárcsára gyanakszom még, de azt elvileg a féken éreznem kellene. Nincs több ötletem, ha valaki tud segíteni, kérem írjon!

Üdv.: Jani